Bestilte blodsukkerapperat sidst i februar, de har trukket pengene. D. 1 marts får faktura og det bliver leveret inden for 1 - 2 dage. Skrev d. 10 mars ingen svar og stadig ingen varer kommet. Hvi... See more
See what reviewers are saying
Svindel Der står ikke noget CVR nummer på hjemmesiden, så firmaet er ikke registreret og betaler sikker ikke hverken moms eller skat. Et stort svindelnummer som programmet kontant burde kigge efter... See more
jeg har den 14-3 bestildt sprøjtepulver til haven ,mor ukrudt , fik besked den 18-3 at det var undervejs pengene er hævet 338,00 .Har skrevet tre gange til dem ingen svar . så nu anmelder jeg dem. mvh... See more
SVINDEL !!!
SVINDEL !!!! De tager pengene, men man får ingen varer. De svarer ikke når man skriver til dem.
svindelfirma
Adressen findes ikke…
Den adresse de har opgivet i Annoncen på Fasebook eksisterer ikke. PAS PÅ DETTE ER ET FUPFIRMA!!!
Svindel
Det et firma som bare svindeler folk
Di låver guld og grønne skove
Så hold jer væk
Jeg anmeldelser dem for svindel
Jeg vil fraråde at købe noget der
Jeg vil fraråde at købe noget der
Jeg bestilte glucopulse til 259 kr
Den 19 marts og har ikke hørt noget
Siden har skrevet 5 gange og får det på vej den 19 marts
Så hold finger lang væk
Svindel
Leverer forkerte og kan herefter ikke kontaktes
Man skal passe meget på med at handle med dette firma. Lover hurtig lev ? Bestilte en ny slags blodsukkermåler.d 13.02.26. d 14.03. 26 dukkede varen op, men det var en helt anden model end jeg havde bestilt. Mailede straks til VitalNord og forklarede situationen, samt vedl. Dokumentation, i form af billeder af den modtagne vare, hvilket de aldrig svarer på. Hvis man forsøger på tlf. får man at vide, at nr ikke eksisterer ?.??
Bestilte blodsukkerapperat sidst i…
Hvis man kunne vælge 0 stjerner, havde de få det.
Svindel!
De sendte en anden ordre som jeg ikke havde bestilt. Det er ikke muligt at kontakte dem.
Mine penge direkte i kloakken.
Leveringstid 7 uger
Leveringstid 7 uger, modtager ikke det jeg bestilt, ingen følgeseddel. Afsender er 7 SPEED i Malmö, men hele pakken er kinesisk??? HUMBUG.14
Jeg har skrevet til dem mange gange og…
Jeg har skrevet til dem mange gange og de svare ikke og nu har jeg fået en vare som jeg ikke bestilt.
Svindler tror jeg ...bestelt sun glow…
Svindler tror jeg ...bestelt sun glow piller...den 5 februar...350 kr..og skrivede hurtig levering...i dag er 24 februar...JEG TROR KOMMER DET ALDRIG...HVERFALD BESTILER ALDRIG AGEIN .....
Forkerte oplysninger
Jeg var interesseret i deres læderfedt produkt, og inden bestilling af produkter, som jeg altid gør, Gå på Trustpilot og tjekke firmaet, dårlig anmeldelser hele vejen, jeg tjekkede også deres adresse, som selvfølgelig heller ikke eksistere, Hindsholmvej ligger ved Kerteminde, og eksistere ikke i Ørum Djurs, 8586, så denne advarsel taler for sig selv!!!!
Svindelforetagende
Svindelforetagende, svarer ikke på mails, adresse ikke-eksisterende.
Hold jer langt væk!!
Svindel
Et stort svindelnummer som programmet kontant burde kigge efter i sømmene
IKKE EKSISTERENDE ADRESSE
Tjekkede deres hjemmeside. Der står en adresse: Hindsholmvej 92, Ørum Djurs - DEN ADRESSE EKSESTERER SLET IKKE!
Total svindel.
Total svindel.
Man får bare det samme autosvar hver gang. Varen jeg skulle have er stadigvæk ikke kommet, nu er det over 1 måned siden jeg bestilte.
Så hold jer væk fra de svindlere.
Dårlig levering og i pakken var der…
Dårlig levering og i pakken var der ikke det jeg havde bestilt
Og da jeg reklamerede kom der bare det samme autosvar
Dårlig service dårlig orden behandling
Dårlig service dårlig orden behandling
Det er et svindlerfirma
Det er et svindlerfirma. Hold jer langt væk fra dem