See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Danmarks bedste lille børnetøjsforretning ejet af sødeste Anna, som altid møder en med et smil, hjælpsomhed og åbenhed. Anna yder en exceptionel service og husker sine kunder samt deres børns nav... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fem stjerner er ikke nok! Butik Petit er uden tvivl min yndlingsbørnetøjsbutik – og det er i høj grad takket være Anna, som er helt fantastisk! Hun er ikke bare sød og smilende, men virkelig dygtig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Igår så jeg et opslag med ButikPetit og et mærke jeg ikke kendte, nemlig Feetje - og jeg er da godt nok lige blown away!!! 😱😱 Lavede en ordre med to bodyer, et par bukser og en hagesmæk. I dag ha... See more

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig velkommen og bliver altid mødt med et smil når man kommer i butikken. Trods alt det lækre tøj og tilbehør til de små kan man komme rundt med barnevognen . Skønne mærker og gode kvalitet... See more

1. Baby Clothing Store
  2. Baby Store
  3. Children's Clothing Store
  4. Clothing Store
  5. Fashion Accessories Store
  6. Toy Store

Written by the company

Et lille baby- og børneunivers med butik og webshop på i Bytorv Horsens. Vi forhandler tøj og tilbehør fra 0-6 år (50-116). Mærker som Fliink, Hust & Claire, Wheat, Marmar, MP, Petit Piao og flere. Vi har også baby- og børnebøger samt sødt tilbehør fra Smallstuff. Vi stræber efter, at giver den bedst mulige kundeservice, både online og i butikken. Vi elsker at tage på messer i Danmark og udlandet, for at suge en masse inspiration til os. Følg med på vores Facebook og Instagram.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service som altid!

Fantastisk service som altid!

November 30, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind tak for de flotte stjerner, Jasmin🙏🏻endnu engang tillykke med lillepigen👶🏻 Tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse - det betyder så meget for mig 🥰

Lækre produkter

Lækre produkter. Altid smilende, hjælpsom og kompetent betjening. Tager gerne turen fra Vejle til Horsens for at købe til børnebørnene.

November 5, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind tak for de flotte stjerner og ord, Jytte🙏🏻❤️ jeg er meget glad for, at du vil tage turen fra Vejle til Horsens for at besøge mig❤️

God oplevelse

Jeg bestilte på deres webshop, og jeg havde min pakke meget hurtigt efterfølgende. Dejligt med en håndskreven besked. Man kan mærke det er nogle, der gør noget ud af tingene.

August 22, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind tak for de flotte stjerner og ord🙏🏻❤️ Tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse - det betyder så meget for mig og mit lille baby- og børneunivers🥰

Dejlig butik

Dejlig butik. Skønt personale med gode varer 😊

August 8, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind tak for de flotte stjerner og ord🙏🏻❤️ Tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse - det betyder så meget for mig og min lille butik⭐️

Varmeste anbefaling

En kæmpe anbefaling herfra! Bestilte den dejligste body, og dagen efter var den leveret i fin indpakning og en sød lille hilsen ☀️😊

June 29, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind tak for de flotte stjerner og ord🙏🏻❤️ Tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse - det betyder så meget for mig.
Jeg håber du bliver glad for den skønne style❤️

Rated 5 out of 5 stars

Fem stjerner er ikke nok! ✨

Fem stjerner er ikke nok!
Butik Petit er uden tvivl min yndlingsbørnetøjsbutik – og det er i høj grad takket være Anna, som er helt fantastisk! Hun er ikke bare sød og smilende, men virkelig dygtig til at vejlede og finde lige præcis det, man leder efter (og nogle gange ting, man ikke vidste, man manglede!). Kvaliteten i butikken er i top, og der er altid en hyggelig stemning, når man træder ind. Anna har en sjælden evne til at gøre det personligt og nærværende – man føler sig altid velkommen og godt hjulpet.
Kan varmt anbefales til alle forældre (og bedsteforældre) derude!

April 15, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind tak, Simone og familien🙏🏻❤️ Det varmer mig helt ind i hjertet- bliver så rørt over dit fine skriv🥹 Tak, fordi du tog dig tiden til at skrive så flot en anmeldelse og sende stjerner min vej❤️
Det er altid så hyggeligt når I kigger forbi- tak for jer🥰

Rated 5 out of 5 stars

Vi elsker butik petit og Anna!

Vi elsker butik petit og Anna! Fra det øjeblik, man træder ind i butikken, bliver man mødt af en utrolig imødekommende og dygtig sælger, som på intet tidspunkt følte behov for at presse mig til at købe noget. I stedet tager hun sig god tid til at lytte til mine behov og spurgte ind til, hvad jeg ledte efter, og vejledte hvad der passede det enkelte barn i forhold til stil og pasform.

Anna har stor viden om de forskellige mærker og materialer og kunne hurtigt guide mig til de bedste valg for mit barn. Jeg blev især imponeret over, hvordan hun fandt tøj, der ikke kun passede perfekt, men også var praktisk og komfortabelt for et barn i bevægelse. Der var en tydelig passion for at hjælpe kunderne, hvilket virkelig gjorde oplevelsen personlig og behagelig.
Butikken er lille, men fyldt med kvalitetstøj, og den rolige, ikke-påtrængende atmosfære gør, at man føler sig tryg og afslappet, mens man handler. Det er klart, at de værdsætter deres kunder og stræber efter at finde de bedste løsninger til hver enkelt familie. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang, jeg skal købe tøj til mit barn. En fantastisk lille perle i byen!

March 8, 2025

Reply from Butik Petit

Waow! Tusind tak Julie🙏🏻❤️ Det varmer mig helt ind i hjertet- bliver helt rørt🥹 Tak fordi du tog dig tiden til at skrive så flot en anmeldelse og sende stjerner min vej❤️
Jeg glæder mig til, allerede til vi ses næste gang- tak for dig🥰🥰

Vejledning

Altid den bedste vejledning ud fra kundens behov og ønsker.

March 17, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind tak for din anmeldelse og stjerner, det betyder SÅ meget🙏🏻❤️ Det er altid en fornøjelse, når du kigger forbi🥰

En butik i særklasse

Byens bedste børnetøjs forretning. Sød betjening, lækkert kvalitets tøj og gode priser. Vi elsker at besøge butik petit - hele familien 🩷

January 23, 2025

Reply from Butik Petit

Tusind mange tak for din anmeldelse og stjerner, det betyder meget🙏🏻❤️ Det er altid så hyggeligt når du- og hele familien kigger forbi🥰

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god kunde kontakt.

Når man skriver på instagram omkring en ordre man har lagt, er der hurtigt svar og virkelig sød kommunikation. Jeg følte der blev taget rigtig godt hånd om mig som kunde.

December 3, 2024

Reply from Butik Petit

Tusind tak for din anmeldelse og stjerner, Isabelle❤️
Jeg er meget glad for, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos mig🙏🏻❤️
Tak!

Kunne jeg give 100 stjerner

Kunne jeg give 100 stjerner, havde jeg gjort det.. virkelig god service og møg hurtig forsendelse.

December 2, 2024

Reply from Butik Petit

Tusind tak for din anmeldelse og stjerner, Christine❤️ Tak fordi du tog dig tid til, at skrive anmeldelsen🙏🏻
Jeg håber du bliver glad for de skønne styles❤️

Fin oplevelse

Fin oplevelse og hurtig betjening og levering.

October 27, 2024

Reply from Butik Petit

Tusind tak for din anmeldelse og stjerner, Helene❤️ Tak fordi du tog dig tid til, at skrive anmeldelsen🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Nem nethandel og super butik

Har bestilt varer flere gange, og det er altid nemt og hurtigt.
Butikken er SÅ fin og servicen er helt i top 😊

October 18, 2024

Reply from Butik Petit

Tusind tak for din anmeldelse og stjerner🌸 Jeg elsker både at sende pakker til dig- men også når du kommer i butikken🩷

Super god butik/hjemmeside 👼🏼

Købte en flyverdragt, som ankom super kort tid efter jeg havde bestilt. Pakken var så fint pakket ind, og der var samtidig et håndskrevet kort i pakken og en lille pose vingummier til mit barn. Meget personligt og betænksomt.

September 27, 2024

Reply from Butik Petit

Tak! Tusind tak for din anmeldelse og stjerner🌸 Jeg håber I får en masse glæde af flyverdragten🩷

Fin service

Hurtigt, nemt og god kvalitet på min solhatte jeg har bestilt. Dejligt personligt besked fra Anna med slik og en fin hilsen til mine børn.

May 3, 2024

Reply from Butik Petit

Kære Jenny🌸 1000 tak for din anmeldelse samt de flotte stjerner! Jeg håber på en masse solskin, så de skønne solhatte kan blive luftet☀️

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra, som altid! Kanon service, og fantastiske varer

April 4, 2024

Tak! Tusind tak for din støtte, Jette🌸
Håber Freya bliver glad for gaven til hendes fødselsdag🩷

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig respons.

February 9, 2024

Reply from Butik Petit

Kære Tine, 1000 tak for din anmeldelse samt de flotte stjerner!
Jeg håber du er blevet glad for de lækre varer du har bestilt.

Take a closer look