Danmarks bedste lille børnetøjsforretning ejet af sødeste Anna, som altid møder en med et smil, hjælpsomhed og åbenhed. Anna yder en exceptionel service og husker sine kunder samt deres børns nav... See more
Company replied
Fem stjerner er ikke nok! Butik Petit er uden tvivl min yndlingsbørnetøjsbutik – og det er i høj grad takket være Anna, som er helt fantastisk! Hun er ikke bare sød og smilende, men virkelig dygtig... See more
Company replied
Igår så jeg et opslag med ButikPetit og et mærke jeg ikke kendte, nemlig Feetje - og jeg er da godt nok lige blown away!!! 😱😱 Lavede en ordre med to bodyer, et par bukser og en hagesmæk. I dag ha... See more
Man føler sig velkommen og bliver altid mødt med et smil når man kommer i butikken. Trods alt det lækre tøj og tilbehør til de små kan man komme rundt med barnevognen . Skønne mærker og gode kvalitet... See more
Company replied
Et lille baby- og børneunivers med butik og webshop på i Bytorv Horsens. Vi forhandler tøj og tilbehør fra 0-6 år (50-116). Mærker som Fliink, Hust & Claire, Wheat, Marmar, MP, Petit Piao og flere. Vi har også baby- og børnebøger samt sødt tilbehør fra Smallstuff. Vi stræber efter, at giver den bedst mulige kundeservice, både online og i butikken. Vi elsker at tage på messer i Danmark og udlandet, for at suge en masse inspiration til os. Følg med på vores Facebook og Instagram.
Jessensgade 10, 8700, Horsens, Denmark
Lækre produkter. Altid smilende, hjælpsom og kompetent betjening. Tager gerne turen fra Vejle til Horsens for at købe til børnebørnene.

Reply from Butik Petit
Jeg bestilte på deres webshop, og jeg havde min pakke meget hurtigt efterfølgende. Dejligt med en håndskreven besked. Man kan mærke det er nogle, der gør noget ud af tingene.

Reply from Butik Petit
En kæmpe anbefaling herfra! Bestilte den dejligste body, og dagen efter var den leveret i fin indpakning og en sød lille hilsen ☀️😊

Reply from Butik Petit
Fem stjerner er ikke nok!
Butik Petit er uden tvivl min yndlingsbørnetøjsbutik – og det er i høj grad takket være Anna, som er helt fantastisk! Hun er ikke bare sød og smilende, men virkelig dygtig til at vejlede og finde lige præcis det, man leder efter (og nogle gange ting, man ikke vidste, man manglede!). Kvaliteten i butikken er i top, og der er altid en hyggelig stemning, når man træder ind. Anna har en sjælden evne til at gøre det personligt og nærværende – man føler sig altid velkommen og godt hjulpet.
Kan varmt anbefales til alle forældre (og bedsteforældre) derude!

Reply from Butik Petit
Vi elsker butik petit og Anna! Fra det øjeblik, man træder ind i butikken, bliver man mødt af en utrolig imødekommende og dygtig sælger, som på intet tidspunkt følte behov for at presse mig til at købe noget. I stedet tager hun sig god tid til at lytte til mine behov og spurgte ind til, hvad jeg ledte efter, og vejledte hvad der passede det enkelte barn i forhold til stil og pasform.
Anna har stor viden om de forskellige mærker og materialer og kunne hurtigt guide mig til de bedste valg for mit barn. Jeg blev især imponeret over, hvordan hun fandt tøj, der ikke kun passede perfekt, men også var praktisk og komfortabelt for et barn i bevægelse. Der var en tydelig passion for at hjælpe kunderne, hvilket virkelig gjorde oplevelsen personlig og behagelig.
Butikken er lille, men fyldt med kvalitetstøj, og den rolige, ikke-påtrængende atmosfære gør, at man føler sig tryg og afslappet, mens man handler. Det er klart, at de værdsætter deres kunder og stræber efter at finde de bedste løsninger til hver enkelt familie. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang, jeg skal købe tøj til mit barn. En fantastisk lille perle i byen!

Reply from Butik Petit
Byens bedste børnetøjs forretning. Sød betjening, lækkert kvalitets tøj og gode priser. Vi elsker at besøge butik petit - hele familien 🩷

Reply from Butik Petit
Når man skriver på instagram omkring en ordre man har lagt, er der hurtigt svar og virkelig sød kommunikation. Jeg følte der blev taget rigtig godt hånd om mig som kunde.

Reply from Butik Petit
Kunne jeg give 100 stjerner, havde jeg gjort det.. virkelig god service og møg hurtig forsendelse.

Reply from Butik Petit
Har bestilt varer flere gange, og det er altid nemt og hurtigt.
Butikken er SÅ fin og servicen er helt i top 😊

Reply from Butik Petit
Hurtig levering og fin og overskuelig hjemmeside.

Reply from Butik Petit
Købte en flyverdragt, som ankom super kort tid efter jeg havde bestilt. Pakken var så fint pakket ind, og der var samtidig et håndskrevet kort i pakken og en lille pose vingummier til mit barn. Meget personligt og betænksomt.

Reply from Butik Petit
Hurtigt, nemt og god kvalitet på min solhatte jeg har bestilt. Dejligt personligt besked fra Anna med slik og en fin hilsen til mine børn.