Buurvvs Reviews 25

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Havde en utæt brugsvandsventil indbygge i mit gasfyr. Ringede på anbefaling og fik en aftale samme dag. På tidspunktet møder der 2 biler op, den ene var vvs’eren som skulle udføre opgaven, den an... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kom som aftalt og løste opgaverne (susen i centralvarmerør og tilstoppet vask) på en venlig og effektiv måde.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan helt klart anbefale Buur VVS! Jeg havde brug for lidt service på mit fyr (udskiftning af anode i varmtvandsbeholder, udskiftning af "træt" ventil i 3-vejs motorventil samt utæt udluft... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik i juli ordnet et armatur og en løbende cisterne. Modtog aldrig en regning på det. Så kom jeg hjem fra efterårsferie og der lå en tredie rykker sammen med et brev fra Advokater Dreist Storgaar... See more

3.5

3-star
2-star
1-star

Ubrugeligt VVS-tjek

Jeg kontaktede KBH Gruppen, som åbenbart samarbejder med Buur VVS, for at bestille el- og VVS-tjek i min andelslejlighed.

Da blikkenslageren kommer ud, laver han et utrolig overfladisk tjek af installationerne, fortæller mig en pris som er dyrere end den på KBH Gruppens hjemmeside, og smutter igen.

Herefter tager det mig så 11 dage at få VVS-rapporten på trods af at jeg specifikt havde skrevet, at det var vigtigt, at jeg fik den hurtigt. Dette efter både e-mail- og telefon-kontakt for at rykke dem (faktura ender med at komme inden rapporten). Og hvad står der så i rapporten? En enkelt linje tekst: "Al VVS er ok". Ingen udførlig rapport, som ellers er lovet på hjemmesiden, fuldstændig ubrugeligt for mig som sælger, hvis jeg engang står og hæfter for en VVS-installation over for den nye køber.

December 12, 2017
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

Udemærket service

Udemærket service, men desværre var der flere irritations momenter. Blandt andet manglende servicen og koordineringen mellem Buur og hans samarbejdspartnere.

May 16, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig og useriøs behandling.

Jeg kan på ingen tænkelige måder anbefale dette firma til nogen.
Min oplevelse grunder i, at vores rør på badeværelset var utæt, og da vores ejendom samarbejder med Buur VVS, tog jeg kontakt til dem. Vi aftaler en tid kl. 8 torsdag d. 11/5-17 (en uge efter henvendelsen).
Da de ankommer, så er de hverken forberedt eller har aftalt med viceværten, at vandet skal lukkes, så de kan arbejde. De oplyser mig om at de først kan komme igen senere og vil kontakte mig senere. Jeg afleverer min nøgle hos naboen og tager på arbejde. Jeg hører intet, og da jeg kommer hjem igen om eftermiddagen kan jeg konstatere at der intet er blevet lavet.
Jeg kontakter derfor Buur VVS igen, for at høre hvorfor de ikke har kontaktet mig, og hvorfor der intet er blevet lavet. Deres undskyldning er nu, at de kan ikke lukke for vandet eller få fat i viceværten (som jeg dog kan ringe op kort efter deres besked).
Vi aftaler så en ny tid om mandagen d.15/5-17 kl. 12 (da min kæreste skal på arbejde kl. 13.30), kl. 12.30 er der endnu ikke dukket nogen op, og jeg hører ej noget fra Buur VVS. Jeg kontakter derfor igen, igen Buur VVS og de oplyser mig, at der går 45 min. før de ankommer. Da de så ankommer, har de ingen reservedele med, og er derfor nød til at køre ud og købe disse. De får derfor vores nøgle og lover at komme igen og lave det. Det gør de så først omkring kl. 15.40, hvor jeg netop kommer hjem fra arbejde - altså 3 timer og 40 min. forsinket.
De skifter det utætte rør, og efterlader et beskidt og ulækkert gulv. Samtidigt kontrollerer jeg lige for en god ordensskyld at alt virker, da de netop er gået. Det gør det så ikke, mit blandingsbatteri er nu i stykker og man kan ikke skifte mellem brus og vandhane. Jeg får fat i VVS'erne inden de kører og de konstaterer, at det er gået i stykker og oplyser mig om, at de vil skifte det. De kan ikke nå det der, da klokken nu er 17.15 ca.. Jeg siger, i god tro, at det er helt okay og VVS'eren henviser til, at deres "mester" vil kontakte mig.
I dag tirsdag d. 16/5-17 hører jeg intet fra dem og kontakter dem derfor selv (igen, igen, igen), og får til min store overraskelse af vide, at de absolut ikke vil skifte mit ødelagte blandingsbatteri, da det ikke er deres skyld at det virker. Til trods for, at de er de eneste der har rørt det og at det virkede upåklageligt inden. Blandingsbatteriet er max. 3 år gammelt og af god kvalitet. Der kommer en masse undskyldninger om hvorfor det er slidtage, rustvand mv. og jeg bliver nu nød til SELV at betale og skifte blandingsbatteri.
Dette er selvom de for det første ikke har oplyst mig om, at det gamle er gået i stykker inden de gik, det måtte jeg selv opdage og for det andet selv erkender at de har ødelagt blandningsbatteriet og vil skifte det. Dog næster "mester" at tage ansvaret for dette.

Jeg er målløs over den dårlige behandling, og jeg håber at kunne advare mod lignende episoder for andre. Èn ting er sikkert, jeg skal aldrig have skiftet noget af Buur VVS igen, da man tydeligvis får en ekstra regning på noget de selv har ødelagt. Det er selvfølgelig også en måde at holde hjulene igang på.

Mvh, en MEGET skuffet og sur (tidligere)kunde.

May 16, 2017

Godt firma til god pris

Jeg havde i længere tid ledt efter et VVS firma til at fjerne min radiator og proppe rørene.
Jeg havde en dårlig følelse og fornemmelse af de fleste firmaer.
Havde haft en professionel oppe og se på jobbet som havde fortalt mig at jeg max skulle betale 2000kr for det der skulle laves.
De fleste firmaer tilbød priser lidt eller langt over dette.

Jeg endte med at bruge Buur VVS, og jeg er særdeles tilfreds.
Blikkenslageren involverede mig i hele forløbet, forklarede om evt komplikationer og gav tidshorizonter for jobbet. Han var hurtig og effektiv i mine øjne, og prisen jeg endte med at betale var langt under det de andre firmaer havde tilbudt.
Vil klart bruge dette firma en anden gang.

June 20, 2016

Is this your company?