Super flotte plakater, både i kvalitet og farverne. Plakaterne blev leveret indenfor et par dage, og udvalget på hjemmesiden var faktisk så stort at min søn havde svært ved at bestemme sig for hvilk... See more
See what reviewers are saying
Super service. Kontaktede Pernille på mail med en forespørgsel om en eventuel mulig tilpasning af en plakat. Hun var med det samme klar på, at undersøge nærmere, og dagen efter modtog jeg udkast til... See more
Bestilte et sæt m. 2 plakater og rammer. Desværre var begge rammer beskadiget ved modtagelsen. 2 mails og 4 fotos senere sendte de nye rammer som ankom mindre end en uge efter den første sending. Sup... See more
Vi modtog et super flot produkt, som fuldt ud levede op til vores forventninger. Kvaliteten er virkelig god, og det hele fremstod gennemført og professionelt. Vi var også i telefonisk kontakt med d... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Stort udvalg og hurtig levering.
God kvalitet i jeres produkter
God kvalitet i jeres produkter, fin service og fragt som altid.
Flotte plakater i rigtig god kvalitet.
Flotte plakater i rigtig god kvalitet.
Hurtig levering 👍
Super fine plakater
Super fine plakater, der passer perfekt i de rammer jeg også bestilte.
Min ordre blev hurtigt afsendt og var godt og sikkert pakket ind.
Så flotte billeder glæder mig til hænge…
Så flotte billeder glæder mig til hænge dem op på min datters værelse 🥰
Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg opdager, da jeg har bestilt to plakater og sendt min ordre afsted, at jeg har bestilt den ene forkert. Jeg skriver til deres support afdeling og fortæller at jeg har fået bestilt den ene forkert og fortæller hvilke jeg oprindeligt ville have bestilt. Jeg spørger om det er muligt at ændre det. Det var det. Pernille fra support svare et par timer senere at hun har ændret min ordre og i dag modtog jeg de flotteste plakater. Tak Pernille
Købt 2 gange hos byKvist
Købt 2 gange hos byKvist. Begge gange superhurtig levering og kvalitet af både plakater og rammer er i top!
Kvalitet af print
God kvalitet af plakater, hurtig levering og god indpakning, som beskytter plakaterne. Virkelig godt tilfreds
Hurtig levering og super fin plakat 🌟
Nice
Jeg glemte at hente min pakke som var en julegave, den var så blevet sendt tilbage.
Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt og sendte den tilbage d. 22 kunne afhente d. 23, perfekt.
Tak for god service
Hurtig og god levering
Hurtig og god levering. Kan klart anbefales
Rigtig fin vare
Alt perfekt
Alt perfekt
Der er absolut på INTET at sætte en finger på, godt produkt, hurtigt levering og god service
Jeg bestilte en plakat til min datter…
Jeg bestilte en plakat til min datter og der kom med posten meget hurtigt.
Nem at bestille og meget hurtig…
Nem at bestille og meget hurtig levering.
Ingen problemer overhovedet
Den var klar til levering hurtigt og ingen problemer 🙃 så vil sagtens kunne finde på at bestille derfra igen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Mange fine plakater til fornuftige priser 👍
Flotteste plakater
Flotteste plakater, god kvalitet og grafik. Mange muligheder både til børn og voksne. Stor anbefaling herfra 🤩
Fineste produkter
De fineste plakater i sæt med navn, begge mine pigerne har nu fået dem. De er så fine! Hurtig levering, og alt var som det skulle være. Har anbefalet netop samme produkt til mange🩷
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.