Fantastisk smuk børstebuddy (lakeret messing), den er så enkel og fin. Lækkert håndværk. Fik bakken i fødselsdagsgave (som også bare er super fin). Super hurtig levering, og sødt kort med en p... See more
See what reviewers are saying
Jeg kan kun sige det er den bedste service jeg nogensinde har fået, fra nogle firmaer overhovedet de vare jeg har købet er ren luksus og kvalitet, og det er helt sikkert jeg handler der igen, da hun h... See more
Jeg kan kun give min absolut varmeste anbefaling til Emma. Jeg købte en utrolig smuk håndlavet blomst og en vase som gave til min datter, og hele oplevelsen har været fuldstændig fantastisk. E... See more
Jeg synes produktet, holder til opvaslebørste og klud, lever helt og aldeles op til mine forventninger. Det er super enkelt, anvendeligt og passer perfekt til mit køkken. Elegant kunst til køkkenet.... See more
Company details
Written by the company
ByEK er en dansk virksomhed, der skaber enkelt og funktionelt design til hjemmet – 'Made på Djursland'. Her bliver produkter som opvaskebørsteholderen BørsteBuddy, køkkenrulleholderen PapirPælle og bakker udviklet og primært produceret i eget værksted, mens udvalgte processer sker i samarbejde med lokale samarbejdspartnere. Det sikrer høj kvalitet, gennemtænkte løsninger og et stærkt lokalt afsæt. Fælles for det hele er et roligt og ærligt udtryk i solide materialer – særligt rustfrit stål – hvor funktion og form går hånd i hånd. Produkterne er skabt til at holde og til at blive brugt i hverdagen, uden at gå på kompromis med æstetikken. ByEK tager udgangspunkt i de små, trælse hverdagssituationer i hjemmet. En klud der dingler over armaturet. En opvaskebørste uden fast plads. En køkkenrulleholder, som flytter sig med når man tager et stykke papir. Småting der roder mere, end man egentlig gider. Her bliver der udviklet løsninger, som samler tingene og skaber mere ro. Det handler ikke om at lave mere – men om at lave det ordentligt. Enkelt design. Funktionelle løsninger. Made på Djursland. Kærligst Emma Katballe
Denmark
- byemmakatballe.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Klar anbefaling herfra.
Klar anbefaling herfra.
Super flot og lækkert udført :)
Det er fedt med noget godt og seriøst håndværk.
Hurtig og effektiv hjemmeside og levering dagen efter,

Reply from Byemmakatballe
Det er kvalitet😃 og når det så er…
Det er kvalitet😃 og når det så er håndlavet med nr i, så giver det lige det sidste.
Min datter blev vildt glad for hjertet❤️
Det er super fra det bette værksted😍

Meget fine produkter
Er MEGA glad for min BørsteBuddy og bakke til håndsæbe og opvaskemiddel (original). Det er 100% kram og ser virkelig godt ud! Forud for mit køb skrev jeg en mail for at spørge til nogle detaljer og fik hurtigt svar tilbage. Klart anbefalelsesværdige produkter og en bette butik, der fortjener opbakning.

Reply from Byemmakatballe
Køkkenrulle holder i sort som jeg…
Køkkenrulle holder i sort som jeg købte, er rigtig god kvalitet, og der skal meget til at vælte den da den er tung.
Alle pengene værd.
Er glad for at støtte en lille virksomhed der laver kvalitet.
Jeg håber at du Emma også fremadrettet, vil yde en god service, da den tit bliver mindre god når et nystartet firma vokser, har jeg oplevet hos andre.

Reply from Byemmakatballe
Super hurtig service og et rigtig…
Super hurtig service og et rigtig lækkert produkt som både er flot og funktionel .
Er rigtig glad for min børstebuddy .
Kan kun anbefale at handle hos Emma .

Fantastisk "bette" virksomhed
Fantastisk "bette" virksomhed med den bedste service. Vi elsker de småvideoer på nettet - giver en dejlig stemning og et godt smil :-). Vores BørsteBoddy i børstet stål passer perfekt på vores stålvask i køkkenet ved siden af vores Quooker til varmt og kold vand - Det perfekte setup og så er det rigtig godt at få kluden op at hænge så den tørrer bedre og ikke ligger og flyder. Vi er klar til flere produkter fra Emma og Det Bette Værksted :-) Kh Lone og Lars

Reply from Byemmakatballe
Super flot design og godt håndværk
Super flot design og godt håndværk, simpelt og dog genialt 🤗

Reply from Byemmakatballe
Vild med Emmas energi og hendes…
Vild med Emmas energi og hendes strømlinende produkter.. jeg er fan og det virker perfekt ..👌

Reply from Byemmakatballe
Det ser knaldhamrende godt ud i mit nye…
Det ser knaldhamrende godt ud i mit nye køkken 😍. Super flotte produkter , det er kvalitet 🫶

Reply from Byemmakatballe
Stilfulde og flotte produkter!
Stilfulde og flotte produkter og lynhurtig levering - og så med en personlig hilsen med 🥰
Jeg er fan 🥳🔥

Reply from Byemmakatballe
Et æstetisk og flot produkt
Et æstetisk og flot produkt, god og hurtig service.

Fint og enkelt design
Fint og enkelt design, super funktionelt, hurtigt ekspedition og levering fra ‘det bette værksted’👌🏼🫶🏼🙏🏼 - min kæreste syntes også vi måtte eje en BørsteBuddy - og en PapirPælle - til sommerhuset 🥰

Reply from Byemmakatballe
Børstebuddy og papirpælle (Original…
Børstebuddy og papirpælle (Original udg.) er rigtig fine produkter - og der er fuld overensstemmelse mellem det Emma så fint og frisk kommunikere og den gode kvalitet jeg havde forventet af produkterne, så mine varmeste anbefalinger 👍

Er kæmpe fan
Har netop modtaget min børstebuddy og jeg er kæmpe fan. Præcist hvad jeg har manglet hele mit voksenliv - uden at vide det. Kvaliteten er i top og jeg kommer helt sikkert til at handle hos Byemmakatballe igen. Genial gave ide til alle der tror de har alt.
Sidst men ikke mindst er jeg helt tosset med Emma selv. Hendes måde at kommunikere på med humor og glimt i øjet, er fantastisk.

Reply from Byemmakatballe
BørsteBuddy & PapirPælle → Det perfekte makkerpar!
Det er første gang jeg har købt Emmas flotte og funktionelle produkter, og jeg er ovenud tilfreds.
De varmeste anbefalinger og 5 stjerner herfra 🤩