See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Denne anmeldelse er af det nye bylivet. Billedet stemmer ikke overens med den vare jeg modtog. Derudover betaler man for returnering, hvilket er øv, og går at man tøver med at bestille derfra igen.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god shop, man kan sagtens gøre et kup derinde med deres tilbud. Super sød kundeservice også, når man lige får kløjset i det med returnering. 5/5 herfra, eneste lille forbedring kunne være... See more

Rated 5 out of 5 stars

Siden min søn blev født i november 2019 har jeg ledt efter højtaljede jeans, der kunne passe min “nye” morkrop. Jeg bestilte to par Noisy May Callie bukser fra ByHusted og med deres fantastiske og spe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super fine varer, og sindssyg god service! Sofie fra ByHusted gav mig den bedst mulige service, i forbindelse med at gls havde lavet problemer. Kan helt sikkert anbefale, at shoppe her, og kommer h... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

By Husted er et unikt, moderne og personligt brand, som med små og anderledes detaljer afspejler nutidens trends. Vi arbejder hver dag sammen på nøje at udvælge og udskifte vores produkter, så de hele tiden passer til hverdagens krav til stil og mode.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og super god service

Hurtig levering og super god service. Ringede og fik god vejledning inden køb. De tager sig tid til hver enkelt kunde. Har købt de bedste bukser EVER. Helt utroligt, at man kan lave så lækre og behagelige bukser til så billig en pris! Det var min første bestilling, men bestemt ikke den sidste.

March 9, 2020

Kære Lene,
TUSINDE tak for din skønne anmeldelse ❤️ Hvor er jeg bare glad for, at du har haft en god oplevelse og ikke mindst elskede hvad ud købte. Jeg glæder mig til at vi ses igen.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og fin indpakning

March 5, 2020

Kære Kirstine,

Tusinde tak fordi har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse ❤️

køb af kjoler.

Jeg er som sædvanlig så godt tilfreds med at handle hos Byhusted.
Man altid hjælp hvis man har spørgsmå ang. sin ordre.
Jeg vil helt klart stadig anbefale Byhusted.

March 3, 2020

Kære Grethe,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse ❤️ Altid dejligt når du skriver og spørg efter hjælp og vejledning. Jeg er rigtig glad for din støtte og fordi du altid er tilfreds med din oplevelse 😄

Rated 5 out of 5 stars

Nem og overskuelig webshop og hurtig…

Nem og overskuelig webshop og hurtig levering

March 2, 2020

Kære Lea,

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Go service og hurtig levering

February 9, 2020

Kære Sara,

Tusinde tak fordi du havde lyst til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget. Jeg er rigtig glad for, at du kunne lide servicen ❤️

super skøn online shop😊

Modtog min pakke hurtigt
Gode priser og godt udvalg af mode

February 9, 2020

Kære Helle,

Tusinde tak fordi du havde lyst til at dele din oplevelse. 😊 Jeg er rigtig glad for, at du kan lide min lille shop. Tak for det ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og lækre produkter til gode priser

Hurtig levering og en sød personlig hilsen i pakken 😊 har fået mange komplimenter på de fine kjoler jeg købte. Køber helt sikkert derfra igen!

February 8, 2020

Kære Karina,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. 😊 Det gør mig rigtig glad, at du har haft en god oplevelse. Jeg glæder mig til vi ses igen ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale Byhusted.

Kan kun anbefale Byhusted.
Altid gode tilbud (hvilke selvfølgelig kan være farligt ;-) )
Nem og overskelig hjemmeside, som altid er klar med hjælp på den online chat.
Lyn hurtig levering - så den perfekte hjemmesige at shoppe på.

February 5, 2020

Kære Bente,

Tusinde tak for din søde, søde anmeldelse! Hvor er jeg bare glad for, at vi har levet op til dine forventninger og at du har haft en rigtig god oplevelse. Jeg håber vi ses igen ❤️

Fremragende!

Hurtig levering, god kundeservice og gode priser. En side jeg shopper ofte på.

Hej Mie,

Tusinde tak for din støtte og for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft nogle gode oplevelser hos os ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Hurigt levering og lækkert tøj

Kære Trine,

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er jeg glad for at høre, at vi har levet op til dine forventninger ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en kjole torsdag eftermiddag - lørdag morgen lå den foran min dør😊
Elsker hurtig levering❤️

Kære Majbritt,

Hvor er det dejligt at høre - mange tak! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for kjolen ❤️

👍👍hurtig ekspedition

Hej Anne,

Tusinde tak, fordi du havde lyst til at dele din oplevelse med os. Jeg er glad for, at vi levede op til dine forventninger ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Skønne produkter, god personlig service og hurtig levering

Min anden ordre hos Byhusted, og igen en fantastisk god oplevelse at handle her.

Bliver især fristet på Instagram med alle de storys, hvor jeg kan se tøjet “live”, det er så fedt.
Utrolig hurtig levering - og fin og personlig “indpakning”/ + slikkepind 👍🏼

Bliver helt sikkert fristet igen og igen. Kan varmt anbefale andre at handle hos Cecilie hos Byhusted.

January 25, 2020

Kære Mette,

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at give os/mig så fin en anmeldelse.
Jeg er glad for at vi gang på gang har levet op til dine forventninger og jeg glæder mig helt bestemt til vi ses hos By Husted igen ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk webshop og den bedste…

Fantastisk webshop og den bedste service! Cecilie svare altid på beskeder og er så god til at vise tøjet frem på Instagram! Kan klart anbefale at shoppe her ❤️

January 10, 2020

Hej Pernille,

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse!
Jeg er rigtig glad for at du har lyst til at støtte min webshop❤️

Fantastisk webshop 🙌🏻

Fantastisk webshop med super god og hurtig service 😉

January 10, 2020

Hej Stine,

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder utrolig meget.
Jeg håber at du blev glad for kjolen ❤️

Fantastisk overraskelse

Bestilte lørdag aften en hvid udsalgskjole via miinto. Her tirsdag eftermiddag er den kommet i den fineste indpakning og med en håndskrevet hilsen. Min datter har valgt den som alternativ til en traditionel konfirmationskjole. Jeg ville pakke den ud og glatte lidt på den før hun så den, for vi kender vist allesammen det med når stangtøj bliver presset ned i en pose og sendt med posten. MEN - i lyserødt silkepapir og en fin kuvert dukkede kjolen op, fin og ny. JEG er fan - og skynder mig at anbefale din flotte webshop. TAK.

January 7, 2020

Kære Dorthe,

Tusinde tak for din anmeldelse og ikke mindst, fordi du ville dele oplevelsen med os. Hvor gør det mig glad, at læse og hvor bliver hun bare fin ❤️ Jeg takker mange gange!

Hurtig levering .fin service

January 6, 2020

Hej Malene,

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. ❤️ Jeg er glad for, at du havde lyst til at dele oplevelsen med os!

Dejligt sted og handle

Dejligt sted og handle. Gør noget ekstra for sine kunder. Super service!

January 6, 2020

Kære Anna,

Tusinde tak for din søde anmeldelse ❤️ Jeg er rigtig glad for, at du har været tilfreds med at handle hos os!

Take a closer look