See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skønne produkter. Købte bl.a. lugtfjerner (den kraftige) til min mands særdeles lugtende vandresko. De fik 2 gange behandling, hvor han brugte skoene i mellem de 2 behandlinger. DET VIRKER! Ingen fo... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Effektivt, nemt og samtidig venligt mod naturen. Freshen Up spray er genialt med uldtrøjer, sengetæpper, sofahynder og puder, tøjet du kun lige har haft lidt på, som de sunde bakterier nemt frisker... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg køber jævnligt jeres vildt gode produkter. Tøjvasken vasket ved 30 lugter rent, vores gaskomfur bliver super nemt rent med multispray, termoflasker og andre beholdere med sur lugt, forsvinder bare... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg knus elsker deres produkter og har faktisk næsten dem alle. Alt fra deres nye fantastiske pletfjerner, sko vask rengørrings midler til søvn mist og alt det midt imellem. Jeg elsker deres små video... See more

1. Cleaning Products Supplier

Written by the company

Byoms er et univers af lugtfjernere, vaske- og rengøringsmidler med naturens egen superkraft Probiotika. Vi ønsker at genoplive de gode bakterier gennem innovativ teknologi og dokumenteret effekt. Fjern dårlig lugt og gør effektivt rent med probiotiske bakterier. Vi gør det nemt for dig på en nem, sund og innovativ måde, at gå tilbage til de gamle dyder og vaske mindre.

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Stadig i udvikling

I er nemme at handle med
Hurtig levering endda til døren uden problemer

Jeres stadige udvikling af nye produkter til rengøring og vask.

Udvikling af “Daylig toilet cleaner” er super

April 14, 2025

100%tillid til Byoms - del af mine daglige rutiner

Jeg har gennem mange år brugt Byoms produkter med stor tilfredshed; både med produkternes kvalitet til det de skal levere og med mig selv, at jeg passer på miljøet. Især freshen up er en del af mine daglige rutiner, men jeg bruger alle Byoms produkter med stor tilfredshed. Sidst har jeg brugt Wood cleaner; virkelig effektiv produkt; jeg ville ikke bruge et giftigt produkt på min altan, da jeg bor på 1. sal; det ville være synd for min underbo!!

March 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Er vild med jeres produkter!

Er vild med jeres FRESHEN UP - PROBIOTIC ODOUR REMOVER - Mild scent, den er fantastisk!
Min datter elsker jeres sleep mist og den får hende helt i ro, inden sengetid ❤️

March 1, 2025

Jeg var skeptisk, men...

Jeg var en smule skeptisk før brug, men de er virkelig lækre, drøje og virker fantastisk. Jeg bruger dem også i min bil og de er bedre end andre produkter jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange!). Især at jeg ikke skal være bekymret for at der er alle mulige trælse tilsætningsstoffer i produkterne. Kæmpe flex ByOms <3

Jeg er især vild med Glass & Mirror cleaner (+ deres Carbon Cloth) og Multi Surface Cleaner, men jeg skal klart prøve flere af produkterne, da de er drøje i brug - og ja, min oplevelse er at de virker VIRKELIG godt.

February 1, 2025

🧹🧼🧺🧽

Skønne produkter, der er super effektive - har primært købt uden duft, men har nu prøvet de parfumerede, som har en delikat svag duft, som ikke er overdøvende og hænger ved💕
God hjemmeside, person og god service, og altid hurtig levering☀️

February 23, 2025

Absolut favorit produkter

Absolut favorit produkter - elsker dem. Jeg bruger dem både hjemme og i vores sommerhus.
Først havde jeg freshen up, sports vask og floor cleaner som favorit, nu er det også multi surface og bathroom cleaner. Elsker tanken om at gøre rent/vaske tøj uden alt mulig kemi. Jeg anbefaler jeres produkter til alle jeg kender.

November 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kan desværre ikke give flere stjerner

Kan desværre ikke give flere stjerner. Men vil give min fulde anbefaling. Her kan vi slet ikke undervære deres produkter. Før duftede vores hjem rent. Men hurtig måtte vi sande det ikke er vigtigt, når man opdager efter at have brugt jeres produkter det var ikke rent. Men det er det nu, og rengøringen er blevet ikke bare en leg men også en fornøjelse.
V.Hilsen Else Bjerring

May 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super begejstret kunde :)

Jeg er meget tilfreds med produkterne.
Jeg gør meget rent, bl.a. fordi jeg har en meget veludviklet lugtesans. Jeg synes, at produkterne er lækre og jeg oplever, at der dufter meget bedre herhjemme på trods af, at vi har en allergi-hund med kronisk gærsvamp.

Jeg har prøvet alle produkterne i jubilæumspakken + floor cleaner og sleep mist. Jeg er super begejstret for alle produkterne, så meget at jeg straks bestilte en pakke mere. Jeg har netop fået en uldvask hjem, som jeg er spændt på at vaske mit strik og uldplaider i.

December 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

De bedste produkter til rengøring og vask

Jeg bruger flere af jeres produkter hver eneste dag og har gjort i flere år. Jeg bruger Byoms fordi der findes produkter uden parfume og de er meget effektive.
Jeg bruger: Bathroom cleaner, Freshen Up, vaskemiddel til tøj, opvaskemiddel og
Byoms gulvvask. De bedste anbefalinger herfra.

November 26, 2024

De bedste rengøringsmidler

Lærte jer at kende via Lise Grosmanns side og det har jeg bestemt ikke fortrudt ét sekund!
Min mand har haft svært ved at tåle div. tøjsæber, så da jeg prøvede Colour Laundry Liquid kunne han hurtigt sige at det føles meget bedre.
Jeg bruger også Sport&Active til sportstøj og det er virkelig godt også til at sportstøjet dufter dejlig rent og friskt.
Til al rengøring i hjemmet er det faktisk kun Byoms jeg bruger nu, og må indrømme midlerne med den nye duft Pink Grapefruit er et stort hit. Håber I fortsætter med at have den lækre duft i jeres sortiment.

En sidste lidt pudsig ting er at vi faktisk ikke har en eneste edderkop indenfor mere, og her plejer at være mange!! Men efter jeg er skiftet over til disse skønne midler holder de 8-benede sig pænt udenfor 😉 det er en herlig bivirkning 👍🏼

October 26, 2024

Er vild med freshen up

Er vild med freshen up, wood cleaner, wool & silk detergent, floor cleaner ja faktisk alle produkter jeg har købt har været usædvanlig gode, fortsætter helt sikkert med jeres dejlige produkter

October 24, 2024

Lækre virksomme produkter

Udvalgte mig nogle få produkter så som sleepmist, multisurface og bathroom cleaner. Jeg havde udfordringer med skimmel i kanten af vinduesrammerne og mug på fugen i brusenichen. Intet havde tidligere kunnet klare det, selv ikke ret skrappe midler. Men de probioaktive midler i BYOMS er geniale - de opløser simpelthen skimmel og mug, så det bare kan tørres af! Jeg er kæmpe fan. I vinduesrammerne sprayede jeg først produktet på, lod det sidde lidt, skrubbede med en gammel tandbørste og kunne derefter tørre alt det sorte af.
Sidst, men ikke mindst, en stor anbefaling til "Sleepmist". Jeg var ret skeptisk, kunne det nu passe, at det hjalp på ens søvn at spraye det på hovedpuden ?! Ja -det gør det (!) - selv min mand, der led af søvnproblemer, pga stress, sover nemt igen. Et enkelt sprøjt på puden før sengetid - det dufter af gammeldags håndsæbe, er dejlig beroligende.

October 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En gang Byoms - Altid Byoms!

All you ever need.. 🤩 Jeg har altid haft fokus på nul kemi og sund fornuft, og med Byoms er det samlet i et produkt.. Den lykkelige ejer af det fulde sortiment og erklærede fan der nyder den mulighed, de giver for at bruge dem i hverdagen, og når hus og udendørsområder skal have den store omgang.. Tak for jer.. ❤️ En gang Byoms - altid Byoms!!

October 1, 2024

Hurtig service.

FRESHEN UP - PROBIOTIC ODOUR REMOVER - No perfumes, (blandt andet) har jeg brugt længe og er rigtig glad for produktet. Bruger den på en svedig trøje, før jeg putter den i vaskemaskinen, hvor en almindelig vask ikke er nok.

October 16, 2024

Take a closer look