Skønne produkter. Købte bl.a. lugtfjerner (den kraftige) til min mands særdeles lugtende vandresko. De fik 2 gange behandling, hvor han brugte skoene i mellem de 2 behandlinger. DET VIRKER! Ingen fo... See more
Company replied
Effektivt, nemt og samtidig venligt mod naturen. Freshen Up spray er genialt med uldtrøjer, sengetæpper, sofahynder og puder, tøjet du kun lige har haft lidt på, som de sunde bakterier nemt frisker... See more
Company replied
Jeg knus elsker deres produkter og har faktisk næsten dem alle. Alt fra deres nye fantastiske pletfjerner, sko vask rengørrings midler til søvn mist og alt det midt imellem. Jeg elsker deres små video... See more
Byoms er et univers af lugtfjernere, vaske- og rengøringsmidler med naturens egen superkraft Probiotika. Vi ønsker at genoplive de gode bakterier gennem innovativ teknologi og dokumenteret effekt. Fjern dårlig lugt og gør effektivt rent med probiotiske bakterier. Vi gør det nemt for dig på en nem, sund og innovativ måde, at gå tilbage til de gamle dyder og vaske mindre.
Skovlytoften 33, 2840, Holte, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg er stor fan. Både af Byoms produkter og deres service - begge dele er helt i top. Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk i starten, særligt fordi jeg har MCS og nye rengøringsmidler er en stor udfordring, men Byoms virker og jeg bliver ikke syg. Særligt deres lugtfjerner er fantastisk. Herhjemme har det reddet indtil flere lækre uldtrøjer. Det fjerner lugt i cykelhjelme, hatte, sko, hundekurve mv. Så jeg afhængig.

Reply from Byoms ApS
Lækre og virksomme produkter.
Har en spejderpige, der ofte kommer hjem med bållugt i tøjet og det har været svært at fjerne - her har jeg endelig fundet et produkt der kan fjerne lugten.
Stor anbefaling her fra

Super hurtig levering.
Rigtig gode produkter som jeg klart vil forsætte med at bruge fremadrettet.

Reply from Byoms ApS
Havde købt en brugt vaskemaskine - fik tøjet til at lugte- har prøvet alt, men først efter jeg anvendte bryoms delicate wash, kom jeg problemet til livs.
Tænker på hvad de effektive mælkesyrebakterier bevirker når de slippes fri med spildevandet.

Reply from Byoms ApS
Jeg er vild med de produkter jeg har købt. Jeg har stor glæde af jeres videoer på instagram, når jeg i starten lige glemte, hvad de alt kunne bruges til :-)

Reply from Byoms ApS
Fandt produktet på instagram og tænkte først at det var meget sjovt men ikke noget for mig, men er glad for at jeg alligevel gav det en chance. Super effektiv levering og tror at jeg lige så stille finder flere og flere steder hvor produkterne skal bruges - er virkelig glad for at jeg gav det forsøget, selv om der er nogle vaner der skal brydes.

Reply from Byoms ApS
Jeg er vild med multi surface. Aldrig mere sure klarklude.
Handler gerne igen

Reply from Byoms ApS
jeg bliver glad af at gøre rent med Byoms produkter. Det giver mig en oplevelse af at efter lader mit hjem rent, skinnende og aktiv.

Reply from Byoms ApS
Jeg er vild med, at jeg kan få de gode egenskaber for probiotikaen i min rengøring, men ikke behøver at få en masse duftstoffer og andet, i min verden, overflødigt med. Vasken i køkkenet er nærmest selvrensende/vandafvisende i dagevis efter en opvask med Byoms opvaskemiddel, vask og kumme på badeværelset ligeså med badeværelsessprayen, genstande, der lugtede lige lovligt meget af hund, sved eller gammelt skab blev lugtfrie ved brug af "freshen up" sprayen og sparede en tur i vaskemaskinen - et par futter i skind reddede livet på den konto. Glæder mig til at få prøvet resten af produkterne og se, hvad det kan blive til - det er bare lidt sjovere at gøre rent, når man har følelsen, at det er lidt mindre skruen uden ende og man kan starte forfra dagen efter, når rengøringsmidlet gør rent i flere dage efter 🥳
Hurtig levering... Eneste var bøvl med et telefonnummer og re-zip emballagen ikke kunne komme i postkassen, da den skulle retur, men det ordnede sig 🤓

Reply from Byoms ApS
Jeg fik foræret en lille flaske med “Sensitive Odour Remover” af min bror fordi, at jeg hiker og desuden går i barfodssko uden strømper - og muligvis kunne bruge det.
Siden da er jeg blevet “hooked”. Jeg bruger sprayen til mine barfodssko, blazer jakker og andet tøj, som ikke er beskidt, men som kan lugte af sved. Jeg sprayer og de naturlige bakterier klarer lugten.
Jeg er glad fordi 1. Jeg sparer på el til vaskemaskinen og 2. Mit tøj og sko holder i længere tid, da de ikke bliver slidt så meget…
Nu har jeg også købt en pakke med forskellige andre typer produkter, som jeg skal til at prøve.
Nåh ja, leveringen var hurtig og uproblematisk, men produktets effekt er det, som betyder mest :D

Reply from Byoms ApS
Fem stjerner til Byoms. Først og fremmest så er hele ideen med produkterne fantastisk og samtidig er vi yderst tilfredse med hvor effektive rengøringsmidlerne er. Sidst men ikke mindst så er servicen og leveringen hurtig og effektiv.

Reply from Byoms ApS
Jeg køber jævnligt jeres vildt gode produkter. Tøjvasken vasket ved 30 lugter rent, vores gaskomfur bliver super nemt rent med multispray, termoflasker og andre beholdere med sur lugt, forsvinder bare med byoms opvask. Har kæmpet med Rodalon før, men jeres virker langt bedre og så er det jo gode bakterier. Fantastiske produkter, alle sammen.

Reply from Byoms ApS
Virkelig effektive og lækre produkter! Lever fuldt ud op til forventningerne - og mere til!

Reply from Byoms ApS
Lækre produkter, der er nemme at bruge, som ikke har vildt meget duft, hvilket jeg synes et rart, nogen kan dufte så kraftigt De er nemme at bruge, jeg skal helt sikkert have fyldt op igen, når lageret er tomt.
Fint produkt til en god pris samt hurtig og korrekt levering

Reply from Byoms ApS
Super godt produkt! Særligt er jeg begejstret for bathroom spray. Vores badeværelse blev ikke bare rent, men FORBLIVER rent i meget længere tid, end når vi bruger almindelige rengøringsmidler. Det er også et sjovt produkt at arbejde med, det er jo helt vildt hvad det kan! KÆMPE ANBEFALING herfra.
Stor fan! Især af Wood Cleaner som nærmest er et mirakelmiddel.

Reply from Byoms ApS
Man siger at "arbejde er en Guds velsignelse men for de mindre begavede"
men jeg må bryde sammen og tilstå at jeg har fundet mening og den ægte arbejdsglæde i at bruge de produkter som byoms har det er simpelthen en fantastisk glæde som smitter når man oplever at blive mødt af ens partner der fortæller om endelig at slippe af med den grimme lugt fra vasketøjet når det kommer ud af vaskemaskinen hvor der er blevet brugt oceaner af tid og penge på at købe maskine rens som ikke har haft en god effekt...
Men det er såmænd ikke hele glæden som er i produkterne resten af glæden fylder også utrolig meget i kundeservice som er udover det sædvanlige og det betyder simpelthen så meget for den gode oplevelse og det må jeg sige mange tak for den væremåde som afspejler sig i firmaet det er velfungerende og rettidig omhu for kunden der er i højsædet så det bliver en stor respekt herfra for firmaets ansatte og meget stor anbefaling fra den glade kunde😉

Reply from Byoms ApS
Da vi havde gjort hele huset rent i byoms produkter første gang, kom vores søn på 4 år ind og sagde - “Hvorfor dufter her så dejligt rent?” Ja, det er da fordi der er blevet gjort rent 😉 Gode produkter som gør at huset føles rent i længere tid trods 3 børn på under 6 år 🎉

Reply from Byoms ApS
Har nu anvendt Byoms Sports Wash + Sport Gear Odour Remover i nogle måneder. Og er kæmpe fan. Aldrig har mit og min families sportstøj lugtet SÅ rent. Dårlig lugt i sportstøjet er som forduftet. Brugt sportstøj som har ligger i en taske dagen lang, får nyt liv efter en vask eller iblødsættelse natten over med Sport Wash.