4.5

3-star
2-star
1-star

Ny box uden beregning.

Modtog 3 l aronia saft i en box, der havde fået stød i forsendelsen. Der var lækket saft ud. Jeg spurgte BYRIAL hvad jeg skulle gøre. Og fluks sendt de mig en ny 3 l box uden beregning. Super service❗️

March 6, 2026

Fantastisk kundeservice

Jeg fik en god snak og grundige svar på mine spørgsmål til aronia-saften.

Det var en sjælden oplevelse af kundepleje på højt niveau...!

Nu glæder jeg mig så til at nyde mit køb.

December 5, 2025

Øget sundhed

Byrials Aronia produkter giver mig en følelse af jeg gør noget godt for min krop og jeg føler mig mere sund, ved brugen af det. God service og kommunikation.

May 14, 2025

Vellykket handel

Alt gik som forventet ved handlen, så der er ikke noget at sætte en finger på. Der var god og let tilgængelig service via. hjemmesiden og leveringen foregik også helt uden problemer.
Ville til enhver tid anbefale Byrial.

November 5, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Købet gik i store træk som forventet

Købet gik i store træk som forventet: Varerne kom på tredje hverdag - men jeg hørte ikke noget før sms & mail om, at varen kunne afhentes, selvom der var lovet et track og trace "Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig."

June 11, 2025

Take a closer look