1. Women's Clothing Store

Written by the company

Hos WILLERBY sælger vi primært tøj og accessories til priser, hvor alle kan være med. Din oplevelse er altid meget vigtig for os og vi er altid klar til at hjælpe dig på vores mail: info@willerby.dk Besøg os på www.willerby.dk🤍🌸

4.5

2-star
1-star

November 6, 2023

Hej Charlotte,

Tusinde tak for de 5-stjerner! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os! Dejligt at du fik leveret din pakke hurtig🌟
Vi håber at se dig en anden gang på WILLERBY.dk!🌸

Du ønskes en dejlig torsdag og en god jul!🤍

Maria, WILLERBY

Rated 5 out of 5 stars

Pæne produkter og sød personlig Hilsen

Pæne produkter i god kvalitet. Derudover modtager man den sødeste personlige hilsen. Dette viser hvor taknemmelig virksomheden er for hvert enkelt køb. Kan klart anbefale siden❤️

October 24, 2023

Hej Kamilla,

Tusinde tak for de fine ord og de 5 stjerner! Det betyder meget for os, at du tog dig tiden til at skrive sådan en sød anmeldelse🌸
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dine produkter og kunne lide den lille hilsen fra os!✨

Vi håber at se dig en anden gang igen og ønsker dig en dejlig onsdag🤍

Maria, WILLERBY

Alt i top!

Super fine produkter og god returservice samt super hurtig respons på kundemails!

August 28, 2023

Hej Mathilde,

1000 tak for din fine anmeldelse, dine ord varmer meget! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med hele processen inde hos os og for servicen🌟
Vi håber selvfølgelig at se dig en anden gang på bywillerby.dk🌸

Igen, tak!

Rated 5 out of 5 stars

Varen kom hurtig og levede op til…

Varen kom hurtig og levede op til forventningen.
Der var også en gave med😊

August 13, 2023

Hej Jane,

Tak endnu engang for de 5-stjerner! Dejligt at høre du har haft en positiv oplevelse hos os igen og at alt levede op til dine forventninger🌟

Vi håber selvfølgelig at se dig igen på bywillerby.dk!🌸

Ikke sidste gang jeg køber hos BY WILLERBY

Jeg havde i lang tid kigget efter et par hørbukser som ikke var for lange og ikke kostede en formue, hvis nu de skulle lægges op. Da jeg var ved at give op, fik jeg en reklame for " BY WILLERBY ". De holdte fødselsdag og gav oven i købet en totebag med, så jeg tænkte hvorfor ikke. Jeg blev så forelsket, at jeg på samme uge måtte placere to ordrer. Da jeg allerede have fået en totebag for min første ordre, skrev jeg til dem, at de ikke behøvede at inkludere den, men jeg fik to fine scrunchies i stedet og det er hvad man på jysk kan kalde god service.

Hjemmesiden var nem, deres svartider på mail er til perfektion og leveringen var hurtig. Jeg kan ikke andet end at anbefale denne virksomhed.

July 5, 2023

Hej Thea,

Hvor er det bare en skøn anmeldelse at læse! Tak for dine ord, det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med dine 2 oplevelser hos os, i vores fødselsdagsuge!🌟
Dejligt at du synes om vores hjemmeside og vores service! Vi glæder os til at se dig igen på bywillerby.dk!🌸

Tak igen for din feedback!
Du må have en skøn mandag aften!🤍

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Jeg havde bestilt en trøje ( og noget andet) men de kom til at sende den forkerte. Jeg skrev til dem, fik hurtigt svar og de sendte den rigtige med det samme. Mega god service!!

July 5, 2023

Hej Carla,

Jeg er glad for at vi fik løst dit problem og at du fik den korrekte bluse hurtigt! Tak fordi du tog tiden til at skrive sådan en fin anmeldelse, din feedback betyder meget for os!🌟
Vi håber selvfølgelig at se dig igen, trods fejlen🤍

Du ønskes en dejlig torsdag🌸

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig hurtig og god service

Virkelig hurtig og god service!
Endda et %kort med til næste gang.

July 9, 2023

Hej Kirstine,

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse hos os! Tak fordi du tog tiden til at skrive en fin anmeldelse, det betyder meget for os! Vi håber selvfølgelig til at se dig igen på bywillerby.dk🌸

Du ønskes en dejlig onsdag!🤍

Virkelig god kundeservice.

Pakken kom super hurtigt. Dog var der fejl i 2 af min produkter.
Jeg skriver til kundeservice hvilket er super nemt at finde, fik svar inden for 30 min.
De beklagede meget over fejlen, dog havde de ikke flere af de 2 styles tilbage så jeg fik refunderet beløbet for de 2 trøjer med det samme.

Det vil jeg kalde god kundeservice.
Ja der var en fejl, men den rettede de inden for 30 min.
5 stjerner herfra

July 10, 2023

Hej Mille,

Tak for dine ord, de varmer! Vi er meget glade for at høre, at du var tilfreds med vores kundeservice og at vi fik løst dit problem hurtigt!🌸
Vi håber selvfølgelig at vi ser dig igen på bywillerby.dk, trods fejlen!

Igen tak for din positive anmeldelse, du ønskes en dejlig tirsdag aften!🤍

Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse

Jeres tøj er i god kvalitet, dog synes jeg at hør bukserne er små i strøelsen. Hurtig levering og fedt, at man lige får en ekstra gave med.

July 3, 2023

Hej Nanna,

Tak for din fine anmeldelse, dine ord varmer! Vi er glade for du fik din pakke hurtigt og kan lide kvaliteten på vores tøj🌟

Desværre, er bukserne lidt små i størrelsen ja - Derfor anbefaler vi på vores produktside, at hvis man står mellem 2 størrelser, at man vælger den største. Du må endelig skrive til vores mail: info@bywillerby.dk, hvis du ønsker at sende et par af bukserne retur🌸

Vi håber selvfølgelig at se dig igen på bywillerby.dk!

👌👌👌👌

Super fint, meget bedre end forventet

July 3, 2023

Hej Nanna,

Tak for de 5-stjerner og din fine anmeldelse! Det betyder meget, at du gav dig tid til, at give os feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os🌸

Vi håber selvfølgelig at se dig på bywillerby.dk igen!
Du ønskes en dejlig tirsdag!🤍

Fantastisk hjemmeside

Jeg er virkelig glad for det tøj jeg købte hos BY WILLERBY, jeg syntes det er nogle fair priser til god kvalitets tøj også var leveringen meget hurtig. Jeg vil helt sikkert købe tøj der igen.

June 21, 2023

Hej Amalie,

Mange tak for din skønne anmeldelse, dine ord varmer meget! Vi er så glade for, at du har haft en positiv oplevelse hos os og at alt var som det skulle være!🌸
Vi glæder os til at se dig på bywillerby.dk igen og ønsker dig en dejlig mandag!🤍

Hej Ann-Karina,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse hos os og fik din pakke hurtigt!🌟
Vi håber at se dig en anden gang på bywillerby.dk🌸

Du ønskes en dejlig tirsdag aften!🤍

Hej Maja,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og at du fik din pakke hurtigt! Vi håber at se dig en anden gang på bywillerby.dk🌸
Du ønskes en dejlig tirsdag!🤍

ikke sidste gang

hurtig levering og rigtig fin indpakning + lille gave <3

April 15, 2023

Hej Filippa,

Stort tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på!
Dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os og er tilfreds! 🌸
Vi håber at se dig en anden gang på bywillerby.dk og ønsker dig en skøn søndag aften!🤍

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte den fineste bluse hos Bywillerby.dk

Jeg bestilte den smukkeste bluse fra Bywillerby.dk, der sidder så flot. Den kom også utrolig hurtigt og der var en fin lille gave med i pakken.

Det er en dejlig overskuelig webshop med et flot sortiment. Jeg vil 100 % købe herfra igen i fremtiden.

March 1, 2023

Hej Emilie,

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med blusen! ✨
Det betyder rigtig meget for os, at din oplevelse var god og at du vil handle hos os igen!
Tusinde tak for din fine anmeldelse!🤍

Vi ønsker dig en dejlig mandag!🌸

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte den fineste kjole fra By…

Jeg bestilte den fineste kjole fra By Willerby, som jeg var virkelig spændt på at få hjem. Det tog ikke mange dage før kjolen kom hjem og heldigvis var den ligeså flot som jeg håbede på!!
Virkelig fin hjemmeside med gode inspirerende billeder, som faktisk også ligner tøjet i virkeligheden.

En rigtig god oplevelse hele vejen igennem og jeg kan klart anbefale at shoppe her. Det bliver bestemt ikke sidste gang for mit vedkommende.

December 10, 2022

Hej Clara,

Hvor er det bare en skøn anmeldelse, du har skrevet! Tak for de rosende ord omkring vores hjemmeside og tøj, det betyder meget! Vi elsker at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og håber at se dig igen på bywillerby.dk💗

Du må have en dejlig mandag aften!🌟

Bestilte to fine bluser

Bestilte to fine bluser. VILD med den lille gave i 🌟 Alt som forventet

March 10, 2023

Hej Maj,

Tak for din skønne anmeldelse, det betyder meget! Vi er så glade for at høre, at alt var som forventet og at du blev glad for den lille gave. Vi håber at se dig en anden gang på bywillerby.dk🌸

Du må have en dejlig weekend!🤍

Rated 5 out of 5 stars

bestilte to meget fine bluser fra by…

bestilte to meget fine bluser fra by willerby, men jeg kom til at bestille en af dem i en str M, når det skulle være en str S. jeg fik kontaktet dem og de svarede meget hurtigt og det kunne sagtens lade sig gøre, at få byttet Str M ud med S. super hurtig levering vil klart handle der igen.

March 10, 2023

Hej Michelle,

Hvor er det dejligt, at høre du har haft en positiv oplevelse hos os! Vi bliver så glade og værdsætter meget, at du tog tiden til at skrive en sådan fin anmeldelse. Mange tak for dine varme ord! Vi glæder os til at se dig på bywillerby.dk igen!🌸

Du må have en dejlig weekend!🤍

Take a closer look