Lang om længe fik jeg varen
Lang om længe fik jeg varen , efter jeg har skriver til dem 2 gange og rykket for varen .

Reply from Bywinefred
No recent history of asking for reviews

Reply from Bywinefred
Modtog hurtigt flotte vare, som levede helt op til forventningerne.
Handler gerne her igen
Meget tilfreds!!!!! Virkelig flot vare, samt indpakningen god så det ikke kunne gå i stykker.
Halvdelen af blomsterne var knækkede, samt meget skrøbelig kvalitet

Super hurtig levering.
Billede matcher det man køber.
Yderst tilfreds.
Jeg bestilte et sengetæppe, sofa hygge tæppe og hvide pampasgræs. Det kom allerede dagen efter. Kvaliteten er helt i top. Og servicen var os super god, de svaret os meget hurtigt tilbage på mine spørgsmål. Jeg har bestemt intet at klage over og jeg bestiller gerne derfra en anden gang. 🙂
Meget fine produkter. Dog er fragten for dyr, så derfor kun 4 stjerner i stedet for 5
Hurtig levering. Pakke var af glas og den var velpakket og beskyttet :) ville handle der igen
Har endnu ikke brugt mit tæppe, da det skal bruges dom gave. Men det ser dejligt ud og det var en hurtig levering.
Flot og meget hurtig levering af varen. Tak for det :-) Dog skuffet over kvaliteten af faux fur plaiden, var et dyrt produkt der desværre ikke lever op til hvad jeg havde forventet

Reply from Bywinefred
Fantastisk hurtig levering og rigtig god kvalitet til prisen. Kan varmt anbefales.
Dejligt udvalg af gode varer, rigtig god betjening samt kommunikation og ikke mindst hurtig levering! Er virkelig glad for at handle med Bywinefred! Det er desuden nemt at kontakte dem, hvis man har spørgsmål eller lignende. Uden tvivl fem stjerner fra mig!