Cadsuitepro.com Reviews 11

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

In eerste instantie helpen je ze goed…

In eerste instantie helpen je ze goed op weg alleen sturen ze de verkeerde versie software toe maar zorgen wel dat je de juiste versie krijgt alleen reageren ze niet op de mail als je tijdens de installatie een vraag hebt wat te doen.

February 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u onze begeleiding en het geduld van ons team heeft gewaardeerd. Uw feedback betekent veel voor ons.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar.

Cadsuitepro Support Team

Rated 3 out of 5 stars

account aangemaakt

account aangemaakt , meerdere keren maar krijg geen bevestigingsmail

Beste,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons dat u geen bevestigingsmail heeft ontvangen. Soms kan deze e-mail in de spam- of ongewenste mailmap terechtkomen, dus we raden aan om dit eerst even te controleren.

Als u de e-mail daar ook niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op via [client@cadsuitepro.com](mailto:client@cadsuitepro.com). Ons team helpt u graag om uw account zo snel mogelijk te activeren.

Rated 4 out of 5 stars

Werkt perfect

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles perfect werkt. Wij wensen u veel succes en plezier met de software.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag.

Rated 1 out of 5 stars

De software is onbruikbaar

De software is onbruikbaar

Beste,

Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met de software. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

In veel gevallen heeft dit te maken met installatie- of systeeminstellingen, en wij helpen u graag om dit op te lossen. Neem alstublieft contact met ons op via [client@cadsuitepro.com](mailto:client@cadsuitepro.com) en stuur indien mogelijk een korte beschrijving van het probleem of een screenshot.

Ons supportteam zal u stap voor stap helpen zodat de software correct kan werken.

Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTING!!!

Terugbetaling aangevraagd omdat geen product werd geleverd!

Beste,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Volgens onze gegevens wordt de software altijd digitaal geleverd via e-mail na de bestelling, inclusief downloadlink en installatie-instructies.

Het kan soms gebeuren dat de e-mail in de spam- of ongewenste map terechtkomt. Wij raden aan om dit even te controleren.

Als u de e-mail niet heeft ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via [client@cadsuitepro.com](mailto:client@cadsuitepro.com) met uw bestelgegevens. Wij zullen dit onmiddellijk voor u controleren en ervoor zorgen dat u de download en instructies ontvangt.

Rated 2 out of 5 stars

het is inorde geraakt

als u mij zegt dat dat u mij een autocad kan bezorgen voor op een imac 2024 en het een voor windows of een versie die niet gaat op mijn mac en als ik mijn geld terug vraag en mijn dan niet meer ken wat een fijne zaak is dat dat , na twee maanden word ik gecontacteerd via deze site en werkt mijn autocad .

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring zo heeft ervaren. Wij willen graag verduidelijken dat al onze software, inclusief AutoCAD, wordt geleverd met een officiële activatielicentie die gekoppeld is aan het e-mailadres van de klant. Daarnaast bestaan er zowel Mac- als Windows-versies, en wij leveren steeds de juiste versie op basis van het toestel van de klant (zoals een iMac 2024).

In dit geval lijkt er sprake te zijn van een misverstand of een probleem tijdens de installatie. Wij bieden altijd ondersteuning aan om dit stap voor stap op te lossen. Helaas hebben wij van u nog geen contact ontvangen voor technische hulp voordat deze review werd geplaatst.

Wij nodigen u graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via cliant@cadsuitepro.com
zodat wij dit onmiddellijk kunnen oplossen. Ons doel is dat elke klant correct geholpen wordt en tevreden is met zijn aankoop.

CADSuitePro Team

Rated 5 out of 5 stars

CAD Suitpro goede software, incl. 3D. Prima.

CAD Suitpro levert een breed en prima pakket van CAD en 3D software. Voor ieder wat wils. En voor een redelijke prijs. Communicatie gaat razend snel via WhatsApp, en vriendelijk. Samengevat : zeker een aanrader.

February 6, 2026
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look