Egentlig burde deres brunch slet ikke få nogen stjerner. Aldrig har jeg fået så ulækker en brunch, æggene sejlede i noget klamt væske, frugten var slet ikke eksisterende, 4 vindruer, et stk vandme... See more
Cafe-x
See what reviewers are saying
Byens bedste kaffe👍🏼 Jeg er sippet med min kaffe og prøvet samtlige caféer og restauranter i Holbæk, kaffen her er ubetinget den bedste. Jeg kan godt lide en stærk Americano og får det hv... See more
Jeg blev anbefalet en Pasta med oksemørbrad og svampesovs af personalet. Selve retten smagte godt, men jeg talte kun 4 stykker kød på i alt ca. 15-20 gram. Af samme grund er det måske lige vildt nok... See more
Stort udvalg & gode priser. Man føler sig altid velkommen og mærker den gode stemning på stedet. Dejlig mad og super betjening. Rent og pænt.
Egentlig burde deres brunch slet ikke…
Egentlig burde deres brunch slet ikke få nogen stjerner.
Aldrig har jeg fået så ulækker en brunch, æggene sejlede i noget klamt væske, frugten var slet ikke eksisterende, 4 vindruer, et stk vandmelon a la 3-4 mm og 1/2 clementin👎
1/2 skive rugbrød og 1/2 skive toastbrød
Café latten fik lov at stå på disken, så den næsten var kold ved servering.
Ville ikke anbefale nogen at få brunch der
Hyggelig atmosfære
Café X er en lille, hyggelig oase midt i Holbæks travle gågade. Når der er allermest uro og menneskemylder udenfor, træder man her ind i en lomme af ro og tid – et lille pusterum fra hverdagens tempo.
Atmosfæren er intim og afslappet, perfekt til en kop kaffe eller te og en let anretning. Personalet er utroligt opmærksomme og servicemindede, og man føler sig virkelig set og værdsat som gæst.
Et skønt sted at trække stikket for en stund. 🌿
Super dejlig brunch ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️kommer igen🥳
Byens bedste kaffe👍🏼
Byens bedste kaffe👍🏼
Jeg kan godt lide en stærk Americano og får det hvis jeg spør’. Deres Cappuccino på havremælk sidder også lige i skabet.👍🏼
Jeg har prøvet deres brunch flere gange og synes konceptet med at vælge 1-3-5 el. 7 ting til en given pris passer mig fint da jeg ikke altid er lige sulten.
Gode burgere, lækker oksekød.
Friske gutter og søde smilende piger.
Som man nok kan læse ud af teksten, kommer jeg her ofte.
Næsvis, arrogant og ubehagelig tjener
Min veninde og jeg spiste aftensmad hos Café X i Holbæk i forbindelse med aften salg i centrum d.d.
Det er længe siden at jeg har oplevet så næsvis, arrogant og generelt ubehagelig betjening. Jeg ville godt kunne se igennem fingrene med første tilfælde, men anden og tredje gang var dråben.
Sylle eller Thomas har 2 fornavne fik jeg af vide af hans kollega og er virkelig nødt til at opfriske hvad almen høflighed er.
Fy forhelvede
Fy forhelvede, ud over de laver ordren helt forkert og giver min vegetar kæreste en lakse sandwich fandt vi både hår og en død myg i vores mad, det var så første og sidste gang jeg spiser deres ulækre uorganiserede undskyldning for mad.
Der er langt til en perfekt oplevelse
Helt klart plads til forbedring.
Vejret var godt i Holbæk, så jeg satte mig ved et bord udenfor caféen. Bordet var helt tomt, så hvis jeg var ryger var der intet askebæger. 🙄
Kort efter kom en ung pige ud med et menukort.
Hun talte kun engelsk!!! 1 minut efter kom en anden ung pige og spurgte mig på dansk om jeg var klar til en bestilling. Jeg havde dårligt nået at læse kortet igennem så jeg udbad mig betænkningstid og pigen gik videre.
Da jeg havde bestemt mig kom den unge pige hen og tog imod min bestilling.
Jeg bestilte 1 ret fra deres brunch kort, som bestod af 2 spejlæg med brød, smør og marmelade og hertil en latte med sødmælk. Den unge pige sagde at man kun havde latte art og det var ok fra min side.
Lidt efter kom hun med en lille tallerken med 1 serviet og bestik, en gaffel og grillkniv. 😳
Lidt efter kom kaffen.
10-15 minutter efter kom mine 2 spejlæg på en lille tallerken uden plads til andet en de 2 æg. Tallerkenen stod på et lille spækkebræt af træ.
Sammen med æggene kom hun med en lille brødkurv med 4 halve stykker rugbrød, 2 stykker grovbrød og 2 x smør og 2 x marmelade i små plastik bægere.
Jeg bad om en tom tallerken som jeg kunne spise mine æg af, men beskeden var at folk plejede at spise æggene af det lille spækkebræt, men at hun gerne ville bringe mig en tallerken. (Hvis jeg havde spist af brættet ville æggeblommen flyde ud over kanten og ned på bordet, hvor lækkert er det?)
Så gik hun hen til et tomt bord som hun gav sig god tid til at rydde af, alt imens jeg sad med mine varme æg der gradvist blev koldere, fordi jeg ikke havde noget at spise dem af. Endelig kom min tallerken så jeg kunne spise. Som nævnt tidligere var bordet tomt da jeg ankom, dvs jeg havde ikke salt og peber til mine æg og jeg blev heller ikke spurgt om alt var ok eller om jeg manglede noget.
Grillkniven var svær at smøre brødet med, da spidsen ikke kunne få fat i smørret i den lille pakke af plastik.🤷♂️
Jeg fik i det mindste ro til at spise og blev ikke kontaktet af personalet under min spisning.
Da jeg betalte kommenterede jeg på manglende salt og peber. Beskeden var at det brugte man ikke udenfor, men at det dog var på bordene inde i caféen. Jamen det er da fint for os der vil sidde ude. Den unge pige beklagede dog trods alt, samtidig at hun gav den engelsktalende unge pige ordre i en lidt hård tone. 😢
Når det gælder ansættelse af personale så får café ejeren hvad han betaler for, og i dette tilfælde var det ikke en faglært tjener desværre.
Misvisende menukort
Af samme grund er det måske lige vildt nok at kalde det en pastaret med oksemørbrad - i hvert fald hvis man tager 179kr for den.
Absolut forfærdeligt oplevelse.
Absolut forfærdeligt oplevelse.
Vi kommer ind for at få et bord til 3, og efter vi har bestilt vores mad gennem en skags børne krydsord spil, hvor man skal krydse sin mad af (meget mærkeligt), afleverer vi sedlerne til personalet med det mad og drikke, vi skal have.
Vi går så ind og spørger ind til vores drikkevarer, da vi ikke har modtaget dem efter 25 minutter, men alle andre har modtaget deres mad og drikke.
Så får jeg ad vide, at de kommer med vores drikke lige om lidt. Der går så yderligere 10 minutter, hvor de så kommer ud og siger, at de har mistet vores bestilling fuldkommen og kan ikke finde den. Vi bestiller så drikkevarer igen og de kommer efter 5 minutter ca. der er på dette tidspunkt gået ca. 35 minutter, hvor vi først lige har fået vores drikkervarer. Da der kommer en mand spilder han så en af vores drikkevarer ud over det hele uden at sige noget til det og kommer uden isterninger i en af sodavandene.
Der kommer så en flink kvinde ud og siger, at vores mad også er gået tabt i bestillingen. Vi bestiller så igen.
Bagefter kommer der så endnu en kvinde og spørger, om hvorvidt vi har betalt eller fået en kvittering - og siger nej til det, da vi jo egentlig ikke har fået vores mad endnu. Hun hidser sig op imens og kan ikke holde en fredelig dialog, da hun mener, vi taler nedlandende om hendes kollega, selvom ingen ondsindede ord var brugt. Her nævnte vi bl.a. at der manglede isterninger.
Hun kommer så ud 2 minutter efter og stiller et glas isterninger, hvilket er dejligt, men ikke på måden hun giorde det: Hun banker glasset ned i bordet og siger ordret i en klart irriteret tone “Så er der lige nogle isterninger, hvis det skulle være et problem for jer” og går med det samme igen.
Der går så 10 minutter yderligere og så har vi vores mad, som forresten var okay, og normalt er jeg ikke en, der laver anmeldelser, men resten af oplevelsen gør bare det hele til en dårlig og ubehagelig oplevelse, at jeg aldrig vil anbefale dem til andre.
Super søde unge mennesker i kassen
Super søde unge mennesker i kassen, godt humør, og god humor.
Stille Café med dejlig rolig belysning, ingen høj musik.
Maden var bestemt ik til at klage over!! Hurtig betjening, og rigtig fin pris 👌🏽✨ INGEN DÅRLIG anmeldelse herfra! 👌🏽
Dårlig oplevelse
Jeg havde bestilt bord til frokost for at bruge lågen fra Bykalenderen, sammen med min mand. På lågen står der 1 Classic burger, som består af oksekød - og det spiser jeg ikke, men sidste år blev det skiftet ud med kylling til samme pris - uden problemer. Det kunne det så ikke i år. Pigerne i cafeen sagde chefen havde sagt nej. Jeg bad dem spørge igen, og det blev stadig et nej - uden forklaring. Jeg mener det bør står på lågen, så havde jeg ikke gået forgæves.
Dårlig kedelig besrnaiseburger med…
Dårlig kedelig besrnaiseburger med triste fritter. Bearnaisesovsen var uspiselig og det var salat mayoen os. 169 kr var vildt dyrt for det. Smed det meste ud. Min veninde bestilte en clubsandwich med fritter. Den var meget lille og lavet med uristet hvidt sandwichbrød, som var vådt og slasket. 139 for den kedelige oplevelse🤥
Virkelig virkelig dårlig kaffe
Virkelig virkelig dårlig kaffe. Servitricen var flabet og ubehøvlet. Vi var to par uafhængige af hinanden der klagede over den udrikkelige kaffe. Øv!!
Helt kæft noget dårligt service
Helt kæft noget dårligt service! Medarbejder med kæmpe attitude, super flabet og provokerende! Vi fik det forkerte mad to gange og vi skulle stadig betale for det! Se og fix din attitude ellers mister i sku alle kunder! Dårlig service!
Super dejlig mad og god stemning
Super dejlig mad og god stemning. God betjening som sædvanlig
Kedlig burger
Kedlig burger, og ufærdige pomfritter. Til 179 kr. Havde forventet lidt mere, men når det er sagt, så var drikkevarerne gode.
Urent service
Da vi besøgte café x var deres glas bestik mm. Ikke rent. Vores cola glas var grønt, personalet fortalte at det var rent og at mynte bare var svært at vaske af.
Efterfølgende ser vi at det vaskes op i hånden.
Jeg arbejder selv med mad og hygiejne så syntes bestemt ikke at det var godt nok!!
Indbydende lækker brunch
Indbydende lækker brunch. Venligt og opmærksomt personale. Hyggelig atmosfære. En rigtig god start på dagen.
Bagtalende servitricer og langsom betjening
15 minutter om at servere 2 kopper kaffe. Flere som kom efter os fik serveret inden vi fik. Til sidst måtte jeg op og høre, om kaffen var på vej, da vi skulle videre 15 min. senere. Min mand nåede kun en halv kop, før vi måtte løbe ud af døren. 3 meget unge servitricer havde meget travlt med at stå bag disken og bagtale en fjerde kollega. Tydeligvis ikke hele tiden i gang med at lave noget. Talte så højt om denne kollega, så det kunne høres i den modsatte ende. Jeg synes det er rigtig dårlig stil, og fik det helt skidt af den dårlige energi. Mærkelig måde at drive virksomhed på. Men måske chefen ikke ved hvad der foregår.
Dårlig service og middelmådig mad
Vi havde bestilt bord, da vi havde en med gangbesvær med.
Desværre var der nogen som havde taget det reserverede bord og personalet ville ikke henvise dem til nyt bord. I stedet kunne vi vente på et andet bord, hvilket slet ikke er i orden.
Vi kunne så senere se at det var fordi det var en er personalets venner som havde taget bordet og nægtede at flytte sig. I stedet skulle vi hjælpe en med krykker op af nogle trapper for at vente på et bord blev frit.
Maden var ikke noget specielt.
Aldrig spild tiden med at komme der. Vi vil ikke spilde penge eller tid på stedet igen.