Cafe Guldægget Reviews 25

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Caféen på den nye lokation i Kgs.Gade Esbjerg: Umiddelbar en rar café med sødt personale, MEN klart minus med nedenfor: * en stigning på 30% i pris er ikke optimalt. * et glas vand - selvom man... See more

1. Restaurant
  2. Cafe

Information provided by various external sources

Guldægget er en brødcafé midt i Esbjerg. Caféen byder på lækkert friskbagt brød, sandwich og andre lækkerier bl.a. smoothies og frisk juice.

2.4

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Vi måtte ikke købe kagen

Anden gang vi besøger caféen, første gang endte mange med at gå forgæves, med beskeden om at de snart lukkede, her med god tid til at nå kaffen, vi følte os stresset og undrede os meget over kundetilgangen fra personalet på en december dag.
Anden gang ender folk bag os i køen med at gå, da det bliver vores tur vil vi købe en hel jordbærkage, de havde ikke små. Det blev et nej, kun til takeaway, vi undlod undrende at købe kage, vi havde gerne betalt prisen.
Næste gang besøger vi et andet sted.

April 4, 2026

Pris/kvalitet

Et stjerneskud til 189 kr, med kun 2 friturestegte fisk, 5 rejer og en strimmel laks, er ikke prisen værd.
Det trækker enormt igennem hele caféen. Dør til gårdhave lukker ikke selv.
Kundetoilet savner rengøring

December 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Efter gåtur med hund i bidende kulde…

Efter gåtur med hund i bidende kulde fortjente jeg en kage. Købte d.d. det sidste gåsebryst her kl 14.50. Var så afgjort ikke fabrikeret i dag - måske i går eller i forgårs. Butikken desværre lukket her kl 15 - ellers var kagen blevet returneret.

November 23, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Caféen på den nye lokation i Kgs.Gade…

Caféen på den nye lokation i Kgs.Gade Esbjerg:
Umiddelbar en rar café med sødt personale, MEN klart minus med nedenfor:
* en stigning på 30% i pris er ikke optimalt.
* et glas vand - selvom man køber kaffe, kage med mere koster 25 kr😳 Mange caféer har fri vand - eller blot symbolsk beløb.

Sidst men ikke mindst så skal I nok være opmærksom på at døren ikke lukker sig selv, så man fryser ved bordene tæt på (eller skal rejse sig og lukke hele tiden 😏)

November 21, 2025

Guldægget på ny adresse

Guldægget på ny adresse, Kongensgade i Esbjerg. Pæne lokaler og lækker indretning. Desværre købte vi intet, da vi var lidt skuffede over, at de ikke længere serverer lille morgenmads tallerken, synes også det er lidt dyrt...
Dorte

November 19, 2025

Ret skat være ret

Ret skat være ret. Jeg har tidligere kritiseret deres rundstykker for at være for dårlige, og det var de også. I dag tog jeg chancen og prøvede igen, Hilda op hvor var de gode, er sådan en radikal ændring kommet af sig selv eller var det bare held
Det kunne være interessant at vide, endnu en gang tak for super rundstykker👍😋

October 13, 2024

Dårlig oplevelse

Jeg har i dag været på Guldægget og fået morgenmaden den er steget meget i pris, der er heller ikke pølser til rørægget mere, kaffe/the følger ikke mere med i prisen. Alt i alt en dårlig og dyr oplevelse

September 4, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Da jeg kommer i butikken på torvet i…

Da jeg kommer i butikken på torvet i Esbjerg er der tre unge piger i gang med at ekspedere men da det så bliver min tur er de alle væk som dug for solen uden at anerkende jeg står og venter. De kunne lige kigge på mig og sige “et øjeblik” eller tilsvarende. Efter en evighed bliver jeg betjent af en pige der virker helt ny og ikke helt har flair for faget. Hun slår min sandwich ind til forkert pris uden at spørge om det er til at tage med hjem. Det opdager jeg først bagefter og vælger at sige det til en mere erfaren ekspedient som ydede en rigtig god service. Stjernerne jeg har givet er kun til hende! Da jeg kom hjem med min parmasandwich måtte jeg så også slås med stykker af glemt plastic i maden - sikkert fra parmaskinkens indpakning 🤨

February 17, 2024

Rotter

!!!KAN IKKE ANBEFALES” Jeg var forleden forbi ved Cafe Guldægget på Strandby Kirkevej. Har altid værret tilfreds med madden og kvaliteten! BARE IKKE IDAG! Da jeg går på vej ind i butikken, kommer der fra hjørnet 3 rotter løbende ud foran butikken! Butikken er NU UNDERETTET, VIL ALDRIG handle der igen…

November 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Gavekort som kompensation for fejl

En ærgerlig oplevelse blev rettet meget fint af Guldægget, som havde lavet en fejl i min bestilling af smørrebrød til min fødselsdag. Jeg fik efterfølgende en beklagelse pr. telefon, penge retur for den kage, jeg også havde bestilt - den havde de lavet til mig på den rigtige dag - og derudover fik jeg et gavekort på kr. 500,-.
Meget fin håndtering af deres fejl.

October 9, 2022

leverpostejen er næsten rå

på strandby kirkevej sælger de lun leverpostej, men den består ofte af leverfars, der slet ikke er bagt igennem, hvormed den er farlig at indtage. det er skidt, når en butik ikke har styr på noget som elementært og risikerer at gøre folk syge.

July 24, 2022

Is this your company?