Cafe Istandbul og Pizza Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte mad der for første gang i går

Bestilte mad der for første gang i går, og det var en meget uheldig oplevelse.
Pomfritterne smagte af brændt friture, og var samtidigt iskolde - og pizzaen var også helt kold, og næsten ikke til at spise.. kommer ikke igen, øv.

September 18, 2026

Bestilte en durum

Bestilte en durum, og en portion pommes frites, og fik det hele leveret i en slap durum. Total fiasko, og handler bestemt ikke der igen.
Pommes frites rullet i durum med kød og en smule salat, et en temmelig ulækker oplevelse

September 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi har bestilt mad hos dem

Vi har bestilt mad hos dem, flere gange.
Men denne gang var det en meget, elendig oplevelse.

Vi havde bestilt 3 forskellige ting, den ene pizza var rullet meget skævt, hvilket førte til en tynd tør pizza, og brændt af.

Steaks hvor salaten og sovsen manglede, vi kontaktede dem, men blev modtaget med en meget hård tone, om løgn og den var leveret med. Jeg forklarede flere gange, at det var ikke med, hvilket førte til råb og en meget voldsom reaktion fra personen ved Istanbul, og da jeg nævnte dette var en fejl, og jeg forventede den blev rettet, råbte personen endnu højere og smækkede røret på til sidst.
Og der stoppede den samtale, og det var sidste gang vi bestilte derfra.

July 23, 2026

Service rigtig god

Service rigtig god, det er nogle søde folk der laver noget rigtig lækkert mad.
De har altid taget godt i mod mig.
Maden synes min kæreste og jeg er virkelig god. Meget lækkert mad.
Hver gang vi trænger til noget lækkert, så er det café istanbul vi går til.

Siden jeg flyttede til Haderslev har jeg haft en trang til en rigtig god bacon burger. Og det synes jeg café istanbul for leveret rigtig, i forhold til de andre restauranter her i Haderslev.
Så jeg synes bare generelt café istanbul er den bedste til at lave god mad der smager godt.

June 13, 2026

30 minutter forsinkelse + kold pizza

30 minutter forsinkelse + kold pizza
Det er da pinligt, at man ikke kan levere, en varm pizza til tiden, når man har drevet pizzabiks i flere år…
Ingen dybere kommentar, end at de beklager lidt vente tid…
Når man betaler for levering, kan det da ikke passe, at man så ikke engang kan levere til tiden.
Det er en skændsel!
Hold jer fra dem…

April 10, 2026

Bedste pizza i Haderslev

Maden smager altid godt, og pizzaerne er lavet med gode ingredienser. Deres tzatziki er især værd at nævne – den er virkelig virkelig god. De er altid venlige dernede, og super hurtige til at lave maden selvom de har travlt.🍕🍕

March 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte for første og sidste gang…

Vi bestilte for første og sidste gang en familie pizza herfra. Da den ankom manglede en del af fyldet og resten presset ud til kanten, da vi ringer til dem får vi skrapt afvide at det kunne ikke passe da han selv har lavet pizzaen, jeg siger derfor at jeg sagtens kan sende et billede men han vil komme og hente den. 20min senere ringer han mig op og spørger om jeg ikke bare kan spise pizzaen og så sender han mig 100kr som en rabat. Så jeg skal stadig betale 220kr for en kold og ødelagt pizza? Nej tak! Han bliver sur og siger at de kommer og henter den, og jeg må nærmest tvinge ud af ham hvordan jeg får mine penge tilbage. Mig og min kone går efterfølgende ind på deres facebookside for at give vores dårlige oplevelse til kende, men her bliver vi igen mødt af fjendtlighed og får bare afvide at pizzaen var fin da den forlod restauranten og at det var os der prøvede at forhandle prisen, direkte løgn. Herefter bliver vi selvfølgelig også blokeret derfra...
Overordnet super elendig service (hvis man overhovedet kan kalde det en service) deres chauffør beklagede dog meget. Og just eat beklagede også mange gange. Men selve problemet har ikke gjort andet end at smide skylden fra sig og være vildt ubehøvlet!

March 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi var lørdag d 18/1-2020 på besøg på…

Vi var lørdag d 18/1-2020 på besøg på resturant Istanbul og pizza vi bestilte menu og fik dejlig reje cocktail lækker entrecote og til sidst Iris coffe det hele til kun 159kr. Et meget flink værtspar og maden var super med fantastisk smag .vi bor i Kolding men køre bestemt til Haderslev en anden gang😊😊

January 26, 2020

Usædvanlig service

Usædvanlig service. Istanbul pizza i Haderslev, forlanger 100 kr. i udbringning. Dette er til trods for at man ved modtagelse af ordrebekræftelse fra deres egen booking hjemmeside står "udbringning: 0,-kr ved leverer af pizza til adresse i Hejsager(6100).
På deres hjemmeside står der at ved udbringning i postnummer 6100 koster det 10,- kr.
Jeg bestilte torsdag 3 STK. mega pizza til levering fredag aften på min adresse i Hejsager, hvilket jeg modtog en bekræftelse på.
På denne bekræftelse stod der kr. 0 i udbringning. Efter modtagelse af denne, ringer ejeren af Istanbul pizza op for at bekræfte at der skal leveres fredag ca. kl 20 i Hejsager.
Fredag kl. 20:20 ankommer pizza bilen og pizzabudet oplyser mig om at jeg skal betale 100 kr. I kørsel for udbringning. Jeg viser han den mail jeg har fra dem selv, som er en godkendelse af ordren og at der står kr.0 i udbringning. Dette vil han ikke kendes ved og vi bliver enig om at jeg må snakke med chefen. Han vil ikke kendes ved denne godkendelse, men oplyser mig gentagende gange om at han skal betale løn og at det koster 100 kr. ekstra i kørsel. Da det er sent og hele familien er super sultne går jeg med til at betale 50 (da det er de eneste kontanter jeg har) jeg føler mig taget ved næsen, men nu ser jeg frem til at Istanbul pizza kan dokumentere mit kontant køb på 348,- kr. samt 50,-kr. I kørsel.

March 12, 2019

Is this your company?