Café K Reviews 23

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Café K. Randers. Fik anvist et bord, og derefter skete der intet. Efter 10 minutter gik jeg ud til baren hvor personalet stod grinene og hyggesnakke. Spurgte om jeg kunne få lov at bestille i dag. De... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vildt dårlig. Er kommet meget på Café K i Trøjborg, men nu er det slut. Vi havde bestilt bord til kl 10.30. Ventede i 20 minutter for at få lov at bestille, hvilket havde været okay, hvis ikke det... See more

Company details

2-star
1-star

Vildt dårlig

Vildt dårlig.
Er kommet meget på Café K i Trøjborg, men nu er det slut. Vi havde bestilt bord til kl 10.30. Ventede i 20 minutter for at få lov at bestille, hvilket havde været okay, hvis ikke det var fordi alle der ankom efter os blev betjent. Da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg bare et flabet svar at den unge pige, at jeg skulle gå ned og vente og så kom de når det blev min tur. !! Ved ikke hvad hun hed, men der stod 1 på hendes forklæde bagpå??
Flot. Så er man altså selv skyld i folk taler flaget til dem. Og dette er ikke en aprilsnar.

April 1, 2026

Dårligste oplevelse

Min kæreste og jeg har i dag kl.9:30 været inde at få brunch hos Café K i Randers, men vi havde simpelthen så dårlig en oplevelse.
Vi var de første inde på caféen, og får maden efter 15-20 min hvilket var fint. Jeg bestiller glutenfrit brød, da jeg har cøliaki. Min kæreste får hans brød lidt før vores mad kommer, men mit brød kommer ikke, så jeg venter lige yderlig 10 min, og går derefter op og spørger, hvor langt mit brød er. Jeg får at vide, at de har travlt og at der er mange gæster men, at brødet er klar om 2 min. Da der yderlig er gået 25 min og vi selvfølgelig er færdig med alt vores mad, kommer brødet. Jeg fortæller, at jeg ikke synes det er okay, og at jeg ikke har lyst til at betale for maden, nu brødet først kommer 35 min efter alt det andet mad er kommet, da jeg jo har manglet mit brød til mit bestilte pålæg. Tjeneren ringer til chefen Amanda, hvor vi får beskeden, at de kan trække det glutenfribrød fra.
Jeg har normalt altid anbefalet Café K til andre og haft fine oplevelser, men synes deres service med tiden er blevet meget dårligere. Det her er nok en af mine værste oplevelser på en café/restaurant nogensinde.
Det er ikke et anbefalingsværdigt sted længere.

March 30, 2026

Café K Trøjborg, dårlig mad

Café K, Trøjborg. Maden var under al kritik. Bestilte en steak og der kom en indtørret skosål. Jeg har aldrig fået så dårlig en steak før. Jeg nævnte det for betjeningen men de virkede ligeglade. Vi fik også en trist omgang café k gryde med meget lidt kød og en masse pølser af virkelig dårlig kvalitet. For en del år siden serverede I en velsmagende mørbradgryde, det er godt nok gået ned ad bakke siden. Maden er til 1 stjerne, så de to stjerner er kun fordi der er hyggeligt i caféen.

March 21, 2026

600,- ud af vinduet 😣

Café K. Randers.
Fik anvist et bord, og derefter skete der intet. Efter 10 minutter gik jeg ud til baren hvor personalet stod grinene og hyggesnakke. Spurgte om jeg kunne få lov at bestille i dag. Derefter kom hun til bordet, og jeg spurgte om hun havde glemt os. "Nej, nej, jeg holder pause, har en lang vagt" 😵 Fik dog liv at bestille. Kom tilbage med drikkevarer, som jeg i øvrigt selv måtte hente glas til 😆 Snackkurv til forret.... Kan næsten ikke gå galt... Jo man kan jo servere den frosten, hel seriøst !!!!! Jeg fik en Bearnaise steak, der var skam stegt til ukendelighed, uspiselig. Slut med Cafe K. Klam toilet.

March 19, 2026

Café K Silkeborg

Café K Silkeborg
Var i dag på café k i Silkeborg.
Vi bestilte 2 bearnaise burgere. Kødet var fordærvet og smagte forfærdeligt. Da vi gør tjeneren opmærksom på dette bliver vi pure afvist med beskeden om at deres kød ikke fejler noget. Der sad 2 ved bordet ved siden af som også lugtede til vores burgere og de var heller ikke i tvivl om at kødet var fordærvet.
Aldrig mere sætter jeg mine ben på Café K i Silkeborg..!

August 22, 2025

Meget dårlig behandling

Ekstremt dårlig service
Café K Silkeborg.

Meget dårlig oplevelse i dag…😒 Vi har bestilt bord til kl 10.30. Efter vi har siddet og ventet i ca. 20 min og kunne se at den samme servitrice har taget imod bestilling fra gæster ved bord ved siden af, som kom senere end os, prøvede jeg at komme i kontakt med hende, ved at sige “undskyld” flere gange… Hun overhørte det og skyndte sig ud, uden at reagere…😳 Jeg rejste mig så op og gik efter hende og sagte “hallo” flere gange… men hun vendte sig ikke om. Senere, der hun kom til vores bord, blev jeg belært om, at jeg skal ikke røbe hallo efter hende… for så bliver hun irriteret… Da jeg spurgte hende, hvordan skal jeg så kom i kontakt med hende, fik jeg at vide at der er mange måder til at komme i kontakt på…🤔 Efter det, har hun så taget imod vores bestilling på en sur og fornemmet måde.
Efter denne oplevelse har vi besluttet os at annullere vores bestilling og gå…. Vi kunne godt se at der var travlt, for ud over hende ( lidt ældre servitrice), var der også kun en, bag bardisken, men der er ingen undskyldning for den slags sur opførsel over for gæster.
Dato for oplevelse: 30. marts 2024

April 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

3 unge mennesker står og griner i baren…

3 unge mennesker står og griner i baren og tager imod os , vi må selv vælge hvor vi vil sidde. Vi sætter os og venter 25 min på at få bestilt drikkevare og siger de har ikke opdaget os. Øhhhh de sendte os selv derind og vælge et bord, der var 4 andre borde optaget - så travlt har de ikke! nå - vi kommer ikke igen. De havde mere travlt med at snakke og grine. Service kan vi ikke klager over for der var ikke nogen.. Café K i Randers har altid været et dejlig sted med god mad og service I top . Bare ikke mere.

March 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Forskellige priser på samme ret…

De havde to forskellige priser på deres menukort til brunch tapas og tillod sig at tage den dyreste pris på trods af at jeg ved bestilling sagde, at jeg ville have den til den laveste. Hun tog ordren og vi fik vores mad. Ved betaling står så en sur k*klinge af andre dimensioner som siger at prisen vil hun bare ikke diskutere med en kunde, for det er den dyreste der er gældende. Så skal man vel opdatere sit menukort rigtigt så der ikke er nogen tvivl?
Meget ubehagelig oplevelse. Kommer nok ikke igen, selvom de har fin mad. Dårlig service!!!

February 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Meget skuffende oplevelse hos Café K i…

Meget skuffende oplevelse hos Café K i Randers.
Da vi kom ind på caféen var der dårligt nok nogen der sagde hej eller velkommen. Men vi fik anvist vores bord og en tjener kom, vi bestilte hurtigt to øl, de stod så og ventede længe på os i baren indtil nogen orkede at komme ned med den. Maden måtte vi efterfølgende vente 50 min., på, en simpel pastaret og en mørbradgryde, ikke noget særligt kompliceret at lave. Der var ikke specielt travlt på caféen, men de andre gæster vi snakkede med, ventede også - og havde ikke fået den mad de bestilte. Jeg tror bare jeg undgår Café K fra nu.
En stjerne for en okay øl. Mere kan jeg ikke give.

January 31, 2025

Vi besøgte Café K Silkeborg ualmindelig dårlig velkomst

Vi besøgte Café K Silkeborg hvor vi havde bestilt bord ved vinduet. Super god mad men lige så dårlig velkomst og oplevelse. Vi blev ikke kontaktet om at vi ikke kunne få bord ved vinduer. Da vi ankom blev vi mødt af en meget ung pige som viste os et bord til to men hvor en af os skulle kikke lige ind i en stenmur. Vi sagde at vi havde bestilt ved vinduet - dem som sad ved vinduet ved siden af siger: Vi går nu I kan få vores bord, den unge pige siger: sådan fungerer det ikke I har fået anvist dette bord. Dem ved vinduet går.
Det bord stod tomt indtil der kom et par som havde bestilt bord men ikke ved vinduet - altså de fik anvist det bord vi ikke kunne få. Nu virker det som om den unge pige havde besluttet sig for at det skulle vi bare ikke.
Desuden var der flere borde ledige ved vinduet i den 1 1/2 time vi var der og mange par blev afvist om at der ikke var plads.
Er det virkelig Café K’s politik at behandle sine gæster på den måde?

October 12, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Var på Kafé K i Silkeborg..

Var på Kafé K i Silkeborg..

Meget dårlig og nedladende betjening fra den ene medarbejder...

Havde spurgt om det var muligt at sidde " lidt for os selv"...
I stedet for midt i det hele..

Hvortil svaret var..

"Synes du selv, at vores café er stor nok til det.. Og hvem vil du lige gemme dig for.....? Mig måske"

Var svaret...
Fra den ubehøvlet tjener..

Burde være gået med det samme, men blev helt handlings lammet..

Maden var heldigvis god.

October 10, 2024

Cafe K Silkeborg

Cafe K Silkeborg: og vi venter, og venter og venter. Efter en time har vi endnu ikke fået hverken mad eller drikke. Minus 100 stjerner.
Kan ikke anbefales, hold jer langt væk.

August 3, 2024

Café K (Hobro)

Café K (Hobro)

Dejlig kold mad.
Så vi brændte heldigvis ikke tungen……
Og meget lidt af det……..

Så vi kommer nok heller ikke igen 🤷‍♂️

June 1, 2024

Ventede længe på betjening

Ventede længe på betjening. Mens vi ventede kunne vi se flere gæster klage over beskidt service, det var vores også. Da maden kom fik vi forret og hovedret samtidig, hvilket vi syntes var mærkelig. Tjeneren sagde at det var normal. Det viste sig at hun var ny, og der kom en anden og beklagede, og tog hovedretten væk. Vi spiste forretten, der var god. Vi havde valgt pasta med champignon til hovedret. Da den kom ind igen var den møgkedelig, ingen champignon, blot kedelig pasta. Vi kommer nok ikke igen

May 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi har idag været 4 nede og spise…

Vi har idag været 4 nede og spise brunch og oplevelsen har mildest talt været elendig.
Vi sidder og venter på maden i over en time, brødet er blevet tørt, maden bliver serveret helt kold.
Personalet virker sure og på ingen måder forstående overfor vores utilfredshed.

Alt i alt en meget uheldig oplevelse, som vi betalte fuld pris for.

April 28, 2024

Holder lige en pause fra Café K i nogen tid. Randers

Kommer også på Café K i Randers, altid med overbærenhed. I går d.27 april med en veninde,toiletterne flød med brugte bind og toiletpapir. Møgbeskidt og sådan har det altid været. Sæderne vi sidder på er slidt ind til foret Alt for unge og uerfarne tjenere, betalte 59 kr for 3 slurke meget billig Spansk rødvin. Kommenterede det for tjeneren, hun sagde det var sådan det var. Fik en pariserbøf, bøffen var en meget tynd brændt skosål, brødet var hestens fødselsdag og ikke smørstegt. Rødløgene var tilsyneladende blevet glemt. Meget få kapers. Eneste positive ved dette besøg var at jeg fik et glas vand uden beregning. Hurra. Der går lige noget tid inden vi besøger igen.

April 27, 2024

Is this your company?