Cafe Solvang Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Cafe

Written by the company

Café i det idylliske fiskerleje Vang på Bornholm, hvor du i godt selskab og med god service, kan nyde lidt let forplejning til fair priser.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super god og venlig service.

Super god og venlig service.
Virkelig god kaffe serveret udendørs med udsigt over Vang havn.
Dertil hjemmelavede sandwich, uha hvor smagte de godt!
Et sted man længes efter at komme igen.
16.8.25 kl. 17 hilse John

August 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den sødeste lille café med dejligt sød…

Den sødeste lille café med dejligt sød personale.

Vi fik de lækreste sandwichs, hvor man ikke er i tvivl om kvalitet.

Her får man helt klart lækker mad for pengene, hvor prisen absolut passer til kvalitet og smag 🙌🏻

Det bliver ikke sidste gang vi kommer her.

August 8, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ingen burger og lukning

Ingen mad og lukning kl. 19. Vi har over to uger forsøgt at spise på caféen. Den første gang var de løbet tør for mad og da jeg elsker deres fiskeburger besluttede vi at komme igen…. Næste gang bestilte vi deres Solvang burger der så er konverteret til kylling og fisken står ikke længere på kortet. Sidste forsøg-da vi fik af vide at de har fisk normalt det figurerer bare ikke længere på kortet, vi ankommer kl. 19 og de lukket selvom der står kl. 21:30 og vi må gå igen uden at få mad. Siden har vi ikke kørt til Solvang caféen.

July 22, 2024

Reply from Cafe Solvang

Tak for besøget. 🙏 Vi skal beklage at cafeen ikke havde åbent som annonceret. Den konkrete dag var det nogle særlige omstændigheder som gjorde vi måtte lukke før tid. Det er noget vi kun sjældent gør, men ærgerligt det lige skulle være den dag i ønskede at besøge os.
Vi har ikke længere vores fiskeburger på menuen. Vi har endnu lidt på lager, og tilbereder det så længe lager haves og til de som specifikt spørger til den.
Der er udvalgte dage i løbet af sæsonen hvor vi enten får udsolgt at vise råvarer eller de bliver ikke leveret som forventet. Det hører heldigvis til sjældenhederne.
Beklager meget jeres uheldige oplevelse. Vi tager kritikken til efterretning og prøver at gøre det bedre. Vi har delt den med vores personale så vi alle kan gøre vores bedste for at din oplevelse ikke gentager sig. ❤️ Kh Café Solvang

Rated 5 out of 5 stars

Betjeningen er i top selv om der er…

Betjeningen er i top selv om der er travlt. De unge mennesker er super søde, opmærksomme og serviceminded. Lækker burger og pommes. Deres kaffe og trøfler er også i topklasse.

July 25, 2024

🙏 Tusind tak for besøget ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Hjertevarm café med udsigt til havnebad

Vidunderlig hjertevarm café der gemmer sig i den uforstyrrede og uspolerede Vang Havn med havudsigt og havnebad for enden af kantstenen. Her fik vi stedets friske og velsmagende signatur fiskeburger. Vender helt sikkert tilbage til frokost i morgen. Ummmm :)

July 9, 2023

En overset perle

Legendarisk vegetar burger, og deres signatur torskeburger var virkelig også god. Smuk udsigt til havnen. En overset perle på Bornholm

July 24, 2022

🙏 Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse ❤️

Rated 4 out of 5 stars

Super hyggeligt

Super hyggeligt - kan anbefales

Sødt personale og virkelig god kvalitet af mad. Desværre var de løbet tør for de fleste ting, da vi kom om eftermiddagen. God pesto.

July 22, 2022

Tusind tak for besøget ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig hyggelig café med god kaffe

Virkelig hyggeligt sted med god kaffe, venlig betjening og dejlig mad. Man føler sig rigtig godt tilpas på Café Solvang. Vi kommer helt sikkert igen. 😊

July 31, 2021

Tusind tak for besøget 🙂👍

Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig cafe med dejlig udsigt over…

Hyggelig cafe med dejlig udsigt over havet. Simpelt menu kort. Vi fik lækker fiskeburger og kyllingesandwich.
Lækkert brød og god speciel øl fra Vang
Fin betjening

July 20, 2021

Tusind tak for besøget ❤️

Hyggeligt lille sted

Hyggeligt lille sted - fantastisk beliggenhed med udsigt over havet. Enkelt spisekort. Vi spiste en fiskeburger, der smagte dejligt.

June 19, 2021

Mange tak for besøget 🧡

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted med billig og lækker…

Fantastisk sted med billig og lækker mad. Smilende og effektiv betjening. Først fik vi lækre sandwich, så et dyp i bølgen blå og tilbage og nyde deres lækre romkugler.

Ikke sidste gang vi kommer 🙂

June 18, 2021

Tusind tak for besøget 🧡