En hyggelig stemning men maden er desværre ikke pengene værd. Vi bestilte sandwich og må side at til 149kr skal den kunne lidt mere end bare være et stykke brød skåret i trekanter. Betjeningen var sk... See more
See what reviewers are saying
Fra start til slut en kæmpe oplevelse! Vi blev taget godt imod og henvist til vores bord. Herefter stod den ellers på en fantastisk aften. Tjenerne havde en fantastisk og meget individuel måde at... See more
Club sandwich hvor kyllingen føltes rå, gummi agtig ikke færdigstegt og da man nævner det ved betaling er der ingen enerkendelse af dette. Ikke fordi jeg ikke ville betale fuld pris som jeg gjorde... See more
Godt spisested med et stort udvalg og personalet gav en den fornødne tid til at bedtille
Hurtig betjening og hurtig levering af det bestilte. Bøffen i top med god salat, varm sovs og god salat. Dessert også i top
En hyggelig stemning men maden er…
Betjeningen var skøn sikke en sød og imødekommende tjener.
Ekstrem lang ventetid på at bestille og…
Ekstrem lang ventetid på at bestille og ikke nok med det, af uforklarlige årsager var bestillingen ikke gået igennem, hvilket gjorde ventetiden endnu længere og oplevelsen dårlig havde ellers sat god tid af.
God mad og serveringen fejlede heller…
God mad og serveringen fejlede heller ikke noget høfligt personale , så alt i alt en rigtig god oplevelse.👍
Mærkelig burger
Mærkelig burger, meget laks lidt salat, bolognese smagte supermarked.
Forklaring:
Burgeren var okay, mærkelig anretning - og lidt brændt? Men smagte fint (pomfritter gode) sphagetti: smagte lidt af færdiglavet mad og manglede vin og urter. Laks bom ting: god laks meget salat.
Mig og min mor bestilte to kager
Mig og min mor bestilte to kager. Kagen kostede 98 kr pr kage. Jeg bestilte en chokolade tærte og min mor bestilte en æble tærte. Vi har aldrig oplevet så skuffende en oplevelse. Den var dissideret ulækker. Taget direkte op af fryseren. Udover det var den klam slasket og man kunne ikke spise den, det var virkelig ikke rart. Især når man forventer noget til prisen.
Okay oplevelse
Laksen havde fået for meget og pastaen for lidt samt manglede salt. Betjening var der ikke meget af, men det der var, var fint nok, uden at de gjorde noget ud af det, selvom vi var meget få indenfor
SKUFFENDE BESØG PÅ VISA.
Betjeningen: upræcis og mgl. viden om menu/glutenfri. Bestillingen ikke fulgt, ris ved siden af.
Hakkebøf: overstegt og tør plus bearnaise på serveringen, selvom der var bestilt glutenfri/smørsauce
Karrysuppe: elendig! Ikke cremet, som beskrevet. Karryen ikke kogt ordentlig ind. Smagen var som bouillonvand med karrysmag.
Ciabattebrød og kartoflerne var heldigvis okay.
INTET nævnt på menukort om allegener, kun “spørg personalet”, serveringspersonalet vidste intet.
Meget sen afrydning, sidste gang jeg viser mine feriegæster VISA og de gik glip af mersalg på kaffe og desserter.
Besøgte stedet 4
Besøgte stedet 4. Maj. Danmarks befrielse.
Maden er der virkelig rigtig meget af, og den smager fantastisk.
Fik en husets xl burger og et glas husets rødvin. God service, pænt og rent. Kommer gerne igen.
Fra start til slut en kæmpe oplevelse!
Fra start til slut en kæmpe oplevelse!
Vi blev taget godt imod og henvist til vores bord. Herefter stod den ellers på en fantastisk aften. Tjenerne havde en fantastisk og meget individuel måde at præsentere maden på, hvilket gjorde at vi ved hver ret trak på smilebåndet og derefter blev sendt på en fantastisk smagsoplevelse.
🤩⭐️🥇
Fin betjening - kedelig pizza
Fin betjening men maden som for mit tilfælde var en pizza var smagsløs og kedelig, pizzaerne er meget store med meget fyld men lidt krydderier på fyld og bund ville gøre underværker, blot lidt salt ville gøre en forskel.
En af de bedste restauranter i Aalborg!
Fantastisk café! Servicen var helt perfekt, især den tjener der serverede os, så venlig og opmærksom. Selvom caféen var travl, fik vi vores mad på kun 6 minutter, og den var både lækker og i kæmpe portioner – nok til at tage med hjem! Det er uden tvivl en af de bedste restauranter i Aalborg, og jeg har allerede været der tre gange. Kan varmt anbefales!
Rigtig fin café og hurtig service
Rigtig fin café og hurtig service. Til en tilstrækkelig pris og synes alt i alt oplevelsen var som det skulle være. Kan anbefales 👍🏽
Bestiller en stor kop kaffe og en café…
Bestiller en stor kop kaffe og en café latte, dertil en dessert. Kaffen var lunken det samme var cafe letten og begge dele var kun 3/4 fyldt, desserten kom så et kvarter efter da vi var ved at være færdig med kaffen. Alt i alt skuffende oplevelse.
Fantastisk sted!
Fantastisk sted!
Nu har vi været her to gange i løbet af 2 uger, både til frokost og aften 🩶
God betjening, lækker mad og hyggelig stemning.🩶🩶
Vi kommer igen!
Fantastisk Oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse på Café Visa i går! Servicen var helt i top, og især den unge mand, der betjente mig, var utrolig charmerende og opmærksom. Maden var lækker, stemningen hyggelig, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Tak for en skøn aften!
Kommer helt klart igen! 😍
Ej hvor var jeg dog glad for jeg valgte Café Visa, at tage på her til aften! Jeg inviterede min mor og de små på aftensmad, og selvom restauranten næsten var helt fyldt- kunne de stadigvæk finde plads til os 🙏🏽😍 Der var SÅ hyggeligt, og virkelig pænt sted. Vi blev taget godt i mod, og fik ligeledes mad og drikke virkelig hurtigt. Det sætter man pris på, når man har børn med der godt kan være lidt rastløse. Det smagte mega godt, og hold da op nogle kæmpe portioner. Børnene kunne ikke spise det hele, men da tilbød tjenerne at pakke det i nogle take away bokse de havde. Mega god service, for så kunne vi tage det med hjem til senere! Vi kommer helt klart igen, tusind tak for en lækkert middag, og fremragende service 🙏🏽🤩
Min kæreste og jeg havde en fantastisk…
Min kæreste og jeg havde en fantastisk aften på Café Visa sidste fredags! Fra vi trådte ind af døren blev vi mødt af en helt igennem varm og dejlig atmosfære. Personalet var SÅ imødekommende! Maden var helt igennem fantastisk - SÅ LÆKKERT! Og store portioner der passer perfekt til prisen! Vi sluttede aftenen af med en lækker drink, og en hyggelig lille snak med tjeneren, som viste intresse og tid selvom hele restauranten var fyldt og der var travlt.
Simpelthen ikke sidste gang vi besøger Café Visa. KÆMPE, KÆMPE anbefalinger herfra!
Super god service fra start til slut af…
Super god service fra start til slut af deres søde medarbejdere. Lokalerne er hyggelige med en god akustisk. Og maden var også super lækker, i store portioner til prisen. Så alt i alt et virkelig dejligt sted at spise.
Personalet var søde og imødekommende
Personalet var søde og imødekommende, og så smagte maden lækkert som altid