hvorfor kan der ikke lukkes et svindelfirma som "calis københavn" de er nogle store svindlere og bedragere, min oplevelse er at de får 1600,- kr men vi kunder får ALDRIG varerne jeg kan forstå de... See more
Calis
See what reviewers are saying
Lidt sen levering, men ellers alt ok
Desværre røg jeg også i med begge ben , desværre , jeg burde ha læst på trustpilot først , jeg vil gerne advarer mod dette svindel firma , jeg får ingen svar når jeg skriver til dem ……….
hvorfor kan der ikke lukkes et…
hvorfor kan der ikke lukkes et svindelfirma som "calis københavn"
jeg kan forstå de er fra kina, meen jeg forstår ikke at de kan tillade sig at svine kina til i flere år og stadig fortsætte som det samme firma, og være så frække at bombardere os kunder med varer og produkter, som åbenbart ikke eksistere, må vi i danmark ikke gøre noget, hvis vi kunne
hmmm??
Desværre røg jeg også i med begge ben
Svindel firma !!!
Svindel firma !!!
Bestilte en knivsliber - varen kom ikke
på trods af ordre bekræftigelse og mail
om at varen var klar til afsendelse
Hugo Frydkjær
Svindletfirma aldrig fået mine varer…
Svindletfirma aldrig fået mine varer heller ikke fået mine penge retur. Handel aldrig som aldrig der Nu er der gået ca 3/4 år
DÅRLIGSTE service og produkter
Køb ALDRIG noget fra denne forretning/shop. Bestilte klude, men fik 5 stykker filt som ikke kan tåle vand. Devil ikke refundere og kommer med en sludder om at produktet kan det samme som dem af ‘vaskeskind’
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. De burde meldes til Forbrugerrådet for svindel.
Kommer aldrig til at handle med Calis…
Kommer aldrig til at handle med Calis igen.
Virkelig lang leveringstid.
Meget ringe kvalitet.
Modtagede varer ligner sket ikke dem slet ikke det annoncerede produkt. Størrelserne er misvisende L svarer til XS.
Manglede returadresse.
Skrev til Calis på mail for at få returadresse. Fik tilbudt nedslag på 10% i pris, eller mulighed for at få byttet størrelserne. Men da varerne er SÅ ringe var det helt uinteressant at beholde varerne. Jeg kunne så vælge, for egen regning, at returnere til deres fjernlager i østen men det blev pointeret, at jeg skulle forsikre forsendelsen, for der var ingen garanti for, at den ville nå frem. Og nåede den ikke frem fik jeg ingen penge retur. Så jeg gav op og smed skidtet ud.
Købte 2 par bukser i xl til min mand…
Købte 2 par bukser i xl til min mand som jeg havde set på Facebook, da jeg fik dem, var det ikke dem jeg havde set og str. var til en 12 årig. Jeg ville sende dem retur, men det viser sig de har gjort meget besværligt, så jeg fik tilbud om at bytte dem til en større størrelse. Da jeg fik de nye i 4x XL svare det til en str. Medium. Kan kun fraråde at købe der fra.
Meget dårlig kvalitet
Meget dårlig kvalitet , forkert størrelse , kan ikke bytte 😡
Lad være med at købe noget hos dem 😳
Lad være med at købe noget hos dem 😳
Meget lang leveringstid
Dårlige varer fra Hong Kong
Ingen svar når man kontakter dem.
Vigtigt-Skift jeres kreditkort asap
Vær opmærksom på at i samme minut du har betalt via kreditkort, vil der komme en registrering fra Uganda på et abonnement. Du kan derfor risikerer 2 ting, enten at de samler sammen til at misbruge en masse kreditkort på en gang, eller at der kommer et lille træk hver måned som du ikke ved hvad er, men som er så lille så du ikke gider undersøge det.
Skift jeres kreditkort asap.
Jeg bruger Revolut og har derfor et engangs kreditkort til online handel, derfor blev køb fra Uganda afvist.
Jeg har ikke fået mine bukser, men efter de mange anmeldelser forventer jeg heller ikke noget brugbart.
Dårlige produkter, dårlig service
Helt enig med alt der tidligere er skrivet omkring bukserne. Derudover skal varerne returneres til Asien, til et firma der kalder sig Calis København.
Har lige undersøgt, at det vil koste 3
Omkring 325 kr. at returnere deres svindelprodukt.
KØB IKKE HOS CALISKØBENHAVN
Virkelig dårlig kvalitet på bukserne og på trods af jeg bestilte xl og L svare størrelserne til xs og kan ikke bruges og caliskøbenhavn vil kun give mig pengene tilbage hvis jeg selv betaler returporten til ASIEN
Calis / bukser - Jeg har bestilt
Jeg har bestilt, købt og betalt for de bukser d 20.11.2023 - har intet set eller hørt fra dem, om det overhovedet er på vej 🤬
Købte 2 par hurtigtørrende bukser
Købte 2 par hurtigtørrende bukser, faldt for at de havde 2 baglommer og lynlås lommer ser godt ud på video. Lang leveringstid og noget tyndt kineser fusk meget lille størrelseM bruger normalt small. Der mangler bæltestropper og baglommer så herfra skal der ikke handlesmed det firma mere. Ville gerne have givet minus stjerner. Dårlig oplevese
Et godt råd
Et godt råd: Hold jer væk fra denne forretning!
Jeg købte en gynge hos Calis København i oktober i god tro om, at varen kommer fra DK. Efterfølgende modtog jeg en toldopkrævning fra Post Nord, da det viste sig, at varen kommer hele vejen fra Kina. Jeg har ikke modtaget min vare selvom beløbet på 450 kr. er blevet hævet på min konto..
Køb ikke hos Calis København
Bestilte 2 par bukser den 13 november. Pengene blev hævet og forventningerne var høje. Bukserne var lige dem der manglede. Med elastik og lommer. Bestilte nr større end ellers.
Da varerne ikke var ankommet den 1 dec skrives der til Calis. Modtager et svar der tydeligvis er oversat fra Google. Opgiver at modtage bukserne.
Har så modtaget i dag. 1 par bukser😡 som svare til en str smal. Magen til humbuk og bedrag. Køb for Guds skyld og din penge pung ikke hos Calis København.
Grunden til de får en stjerne er at der skal markeres noget for at kunne anmelde. Ellers havde de fået 0.
Har bestilt 2 par bukser
Har bestilt 2 par bukser - hurtigtørrende med stræk. Intet svarer til beskrivelse. Ej heller størrelse. Bestilt 2XL svarer til XS
Kan ikke anbefale firmaet
0 stjerner Pas på at handle her
Har bestilt 2 par stretch-bukser med…
Har bestilt 2 par stretch-bukser med baglommer.
Modtog 2 par fuldstændig ubrugelige , slaskede bukser UDEN STRETCH og uden lommer- og en helt uvirkelig størrelse, absolut ikke svarende til reklamen Calis står for.
Ordren var meget længe undervejs, 4 uger, til gengæld hævede firmaet pengene virkelig hurtigt efter bestilling. Jeg har klaget (til Jane, Calis.com) undervejs, men får et latterlig og ubrugeligt svar.
Efter at have læst på denne side, opgiver jeg at sende varen retur, så pengene er smidt lige ud af vinduet.
Har bestilt og betalt 2par bukser
Har bestilt og betalt 2 par bukser
Nu 5 uger efter har jeg intet modtaget
Har nu modtaget bikserne
Helt forkerte størrelser og en dårlig kvalitet slet ikke som bestilt
Har bestilt 2 par stretch-bukser med…
Har bestilt 2 par stretch-bukser med baglommer.
Modtog 2 par fuldstændig ubrugelige , slaskede bukser UDEN STRETCH og uden lommer- absolut ikke svarende til reklamen eller Calis hjemmeside.
Har bedt om den vare, jeg har bestilt, og fået ordrebekræftelse på men uden respons fra "Jane, Calis.com)