Alltid superbra service och återkoppling. Serviceminded, tipsar alltid om smycken som passar en. Varit supernöjd med alla mina köp från Cameo och det är minst 20 stycken… Enda minuset är att jag sakn... See more
Company replied
Snabb personlig service, Camilla som driver Cameo har verkligen kunden i fokus. På hennes Instagramkonto visar hon upp smycken på sig själv i olika filmklipp blandat med lite bilder ur hennes liv vilk... See more
Company replied
Cameo Design är en webbaserad smyckesbutik som jag, Camilla Lundström, startade sommaren 2005. Mellan 2005 och 2024 fanns Cameo även som butik i centrala Uppsala, men då webbutiken hade mycket större tillväxt så valde jag att lägga all fokus på den. Du kan dock fortfarande hämta dina paket fraktfritt hos vår f.d. butiksgranne, MiraMar. Jag handplockar noggrant alla smycken från våra leverantörer. Är det t.ex. ett par örhängen som är för tunga, eller ett halsband där låset faller fram, så köper jag inte in dem. Alla smycken är nickelsäkra, det som tidigare benämndes nickelfritt. Jag har själv nickelallergi, så smyckena är väl utprovade. I princip alla smycken finns på lager i Uppsala. Är det något smycke som är tillfälligt slut så står det tydligt längre leveranstid. Välkommen att höra av dig om du har frågor 🤗 Vänliga hälsningar Camilla.
Neptunusvägen 10, 74340, Storvreta, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snabba leveranser, proffsigt packat och trevlig kundservice. Supernöjd.

Reply from cameodesign.se
Alltid snabb leverans och mycket bra service.

Reply from cameodesign.se
Har beställt flera gånger. Snabb leverans! Alltid lika nöjd. Superfina smycken!😍😍

Reply from cameodesign.se
Toppen. Varit bra hjälp flera gånger för bra presenter och gåvor. Rekommenderas.

Reply from cameodesign.se
Mycket snabb på att skicka ordern och en trevlig shoppingupplevelse

Reply from cameodesign.se
Camilla är väldigt serviceinriktad och kommer med små tips som jag som kund uppskattar. Jag har handlat främst i butiken men sedan den stängde har jag handlat två gånger online och varit supernöjd med allt, snabb leverans!

Reply from cameodesign.se
Snabb säker leverans. Mkt trevligt bemötande. Snabba svar på frågor. Mkt bra sortiment. Jag är en mkt nöjd kund.

Reply from cameodesign.se
Enda minuset är att jag saknar den fysiska butiken som fanns i uppsala så oerhört! Fortsatt idogt följande via sociala medier istället :) senaste köpet var två par fantastiska örhängen.

Reply from cameodesign.se
Camilla är en stjärna! Så fina inslagna paket och så fint utvalda smycken och smakråd man får. Rekommenderas varmt!

Reply from cameodesign.se
Den mest omtänksamma och välsorterade smyckesbutiken du kan tänka dig! Behöver du hjälp med att välja? Då får du omedelbar och proffsig återkoppling av Camilla! Kan inte ge annat än Fem stjärnor, även om ägarinnan själv förtjänar en extra. In och handla!

Reply from cameodesign.se
Fint utbud och alltid toppenservice och snabb leverans 🌟 Hittar alltid något till mig själv eller att ge i present.

Reply from cameodesign.se
Så trevlig butik, snabb leverans och paketinslagningen är magisk! Så roligt att ge bort paket inslagna av dem.

Reply from cameodesign.se
Alltid bra hjälp. Väldigt trevligt att handla i butiken när den fanns och näthandeln funkar perfekt.

Reply from cameodesign.se
Fått hjälp flera gånger att välja vad jag ska köpa till frugan och hon har blivit jätteglad varje gång så Camilla är väldigt kunnig, trevlig och sen går det väldigt snabbt att få leverans! :)

Reply from cameodesign.se
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.