Vores kat for klippet negle deroppe og hun er dygtig til. vi har et godt samarbejde med af for på vores kat klippet. vores kat elsker mad op fra og vores undulater spiser også kun mad fra dyrehandle... See more
See what reviewers are saying
Dette må være Danmarks bedste dyrehandel. Vidende og venlig betjening. Altid frisk hø og græs ved smådyrenne. Ikke en alge i akkvarierne. Gode tilbud og allerbedst så besidder Camilla en fantatsisk ev... See more
Meget dyre produkter i forhold til andre steder som sælger præcis det samme. Meget dyr levering også og så modtager man produktet i en gammel skotøjsæske. Produkterne var dog fine nok, men jeg handler... See more
Fantastisk. Vælger du Camillas dyrehandel til hvadenten det gælder køb af foder eller andre fornødenhed til dine dyr vil du altid få den allerbedste rådgivning hos camilla. Hun har et hjerte der bank... See more
Information provided by various external sources
Din foretrukne dyrehandel på nettet med alt i tilbehør til hund,kat,fisk,fugl,gnaver,krybdyr,havedam og vildtfugl. Samt venlig og kompetent rådgivning.
Bredgade 67, 7600, Struer, Denmark
- camillasdyrecenter.dk
Struer bedste dyrehandel 🐶🐱🐭🐹🐰
Vores kat for klippet negle deroppe og hun er dygtig til. vi har et godt samarbejde med af for på vores kat klippet. vores kat elsker mad op fra og vores undulater spiser også kun mad fra dyrehandleren
Et sted med 110% god service
Et sted med 110% god service
Rigtigt god oplevelse
Super service ved Camilla
Camilla har altid tiden og roen ril at behandle mig og alle hendes kunder lige.
Hendes service er helt i top. Hvis hun ikke har varen hjemme er hun altid klar til at undersøge om det kan lade sig gøre at få den hjem.
Camilla er fantastisk til at klippe…
Camilla er fantastisk til at klippe vores bomuldshund. Samtidig formår hun at gøre klipningen til et samarbejde, så det foregår på hundens præmisser. Vi giver vores bedste anbefalinger.
Virkelig god service!
Virkelig god service! Vi bestilte en sele til vores hund, som desværre ikke passede ham. Camilla var så sød at sende en sele i en anden størrelse og vedlægge en returlabel. Kommunikationen var helt i top og Camilla har været meget hjælpsom.
Vanvittig god service!
Vanvittig god service!
Vi bestilte en hundesele, som desværre var for stor til vores hund, fordi vi havde målt forkert. Heldigvis tog Camilla den retur og sendte os en ny i rigtig størrelse. Egentlig skulle vi selv stå for at sende selen i forkert størrelse retur, men Camilla var så fantastisk at sende os et retur label, så vi ikke skulle betale for det. Sådan en god service kan man ikke sætte en finger på. Stor anbefaling fra os
Altid en god service
Altid en god service, hurtig til at klippe kløer.
Vi kommer kun hos Camilla
Vi kommer kun hos Camilla, og får ALTID den bedste service og rådgivning + vi får klippet negle på hundene hos Camilla, og hun er fantastisk til vores hunde. Alt det bedste til Camillas Dyrecenter fra Nala og Pippi ❤️❤️
Dejlig og rar stemning
Dejlig og rar stemning. Der er altid tid til at give gode råd med på vejen. Butikken har et stort og bredt udvalg, af både foder og diverse andet til dyr.
Mine hunde elsker
Mine hunde elsker , at komme i Camillas Dyrecenter , selvom de hader , at få klippet negle og ordnet hår i ørene . Camilla er aldeles kompetent og professionel i sin omgang med hunde . Selv den mest umulige køter , håndtere hun med elegance . Det er en stor butik , med noget for enhver smag når det gælder kæledyr . Gode varer , til rimelige priser . Jeg kan kun give 5 stjerner til det sted . Skøn special butik i Struer , som vi nyder meget godt af.
Rådgivning og behandling i topklasse.
Rådgivning og behandling i topklasse.
Vi er kommet her gennem 11 år, og har kun mødt ordentlighed, punktlighed og omsorg. Camilla og hendes team er det bedste vi har gjort for os og vores kæledyr. Camilla har en enestående evne til, at få os til at føle, at vi har verdens sødeste hund. Mon ikke hun får mange til at føle sådan :-)
Fantastisk hurtig og god service!
Jeg har handlet foder til vores hund mange gange på denne webshop. Der er altid hurtig levering.
Denne gang var det også hurtig levering, men desværre den forkerte type foder ift. det bestilte. Jeg skrev en mail til dem og inden for kort tid fik jeg besked om at en ny pakke med korrekt type foder var på vej med posten.
Fantastisk service - både god og hurtig!
I er de sødeste jeg nogensinde har mødt…
I er de sødeste jeg nogensinde har mødt
Og i er altid sød og rar ved mig og min hund tarzan
Elsker Camillas butik
Camilla er en fantastisk dygtig…
Camilla er en fantastisk dygtig dyrehandler, hunde klipper og ved så meget om dyr. Altid sød og hjælpsom. Hendes mand Johan er også sød og hjælpsom
Virkelig god kundeservice og god…
Virkelig god kundeservice og god vejledning 🐶
Jeg havde et gavekort og webshoppen…
Jeg havde et gavekort og webshoppen bøvlede.Så blev bestillingen klaret pr telefon med Camilla og allerede dagen efter kunne jeg hente pakken i pakkeshoppen 👍
Her vil jeg gerne handle en anden gang.
Skal lige hilse fra Moddy
Skal lige hilse fra Moddy, vores lille hund, han får sine negle klippet af Camilla. Jeg er imponeret af hendes tag på hundene. Kan kun anbefale hende til andre.
Dårlig kundeservice
Dårlig kunde service
Fordi de solgte mig et par syge kaniner
Og idag tog vi der op for at kigge på hamstere men de ville ikke sælge mig, pg alt muligt .. og Camilla stod og skabte sig som et lille barn..
Ikke køb ting hos dem
Og Maria tror også bare hun ved alt og ejer det hele
Den eneste normal der oppe er sgu john
Vi stod der over en time for at blive afvist
Ikke styr på gnavere - desværre
Det positive: de har fuldstændig styr på ting til hund og kat.
Det negative: smådyr burde de holde sig langt væk fra at rådgive om.
Dyrene, der sælges, sælges under falske betegnelser som fx 'panda-hamster' eller 'marmor-hamster'
Vejledning er der masser af - men der sælges alt for små bure, saltsten (der kan give nyreskader) samt hamstervat (som de små kan komme slemt til skade med). For slet ikke at snakke om de små hjul, der kan give rygskader.
Kaniner og marsvin sælges desuden for sig - selv om det er almenviden, at de bør have en legekammerat.
Hamstere sælges gerne sammen - selv om de er solitær dyr.
De påstår desuden, at deres dyr kommer fra Sverige - men man kan ikke få lov til at se papirer på, at de er derfra - eller hvor gamle de evt er.
Så folk, der gerne vil købe marsvin, kaniner, hamstere mv, rådes til at finde et andet sted, hvor der er bedre styr på gnavere og ikke mindst deres behov.