Campingly.dk Reviews 8

Company details

1. RV Storage Facility
  2. Boat Storage Facility

Written by the company

Opbevaring af campingvogn autocamper, trailer, camplet eller både lidt nord for Århus

3.5

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

LÆS inden du handler med Orla/…

LÆS inden du handler med Orla/ Campingly.dk

Jeg kan ikke anbefale at handle med Orla eller Campingly. Da jeg her til aften (19.11.25 kl. 17.00) skulle parkere min autocamper indendørs på plads 91, konstaterede jeg, at Orla/Campingly bag min ryg havde lejet min plads ud til en anden! Ja, den god nok. Han havde bare lejet min plads ud til en anden!!

Da ringer jeg for at forhør mig om hvorfor der holder en båd på min plads skældte Orla mig ud i telefonen og påstod, at han havde sendt en mail rundt til ALLE om, hvem der havde plads 91. Da jeg hverken har modtaget denne mail eller er blevet kontaktet på anden vis, valgte Orla – på trods af FORUDBETALING for et helt år – alligevel at leje min plads ud til en anden.

Det er en mærkelig opførsel og en uforskammet måde at tale til kunder/lejer på. Jeg handler aldrig med ham igen, da man ikke kan stole på en aftale, selv når den er indgået, og skriftlig dokumenteret.

Orla taler desuden meget grimt og beskylder én for ikke at have styr på sine sager, når det i virkeligheden er ham selv, der mangler orden i sine papirer og mails.

Heldigvis har jeg alt på skrift og dokumenteret. Venlighed og høflighed findes ikke hos Orla. Sjældent har jeg været så frustreret over et andet mennesker. Pas på med at handle med ham.

November 19, 2025

Reply from Campingly.dk

Kunden har haft en dårlig oplevelse og jeg har sikkert uforvarende lavet en fejl, men havde ingen chance for at få det forklaret da kunden hele tiden afbrød.
Kunden har ikke været i mit kartotek de sidste måneder og derfor ikke fået mailen om den manglende brik nr. 91
Kunden har kun betalt for 9 mdr. frem til udgangen af september 2025, derfor inge ret til penge retur eller nogen form for dokumentation på at han har pladse, men derfor skal jeg jo ikke afmelde, vi er kun menesker og der kan ske fejl.
Jeg har tilbudt kunden pladsen igen og fået den kunde som har ståpet der i max en uge til at bruge en plads i anden hal.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en fantastisk oplevelse

Vi har haft en fantastisk oplevelse på LY Camping. Her er simpelthen så hyggeligt med en dejlig ro og afslappet stemning. Pladsen ligger helt perfekt midt i den skønne natur, og ejerne samt personalet er utroligt søde, nærværende og hjælpsomme.
Vi kommer helt sikkert tilbage – og kan til enhver tid varmt anbefale stedet.
De varmeste hilsner Mikky, Cherie og alle ungerne

October 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Der er styr på tingene

Campingly er et godt sted at have sin campingvogn stående. Vi har en helårsplads og alt ting virker bare. Vi kan komme og gå når det det passer os, med et velfungerende briksystem.
Ejeren Orla er kontant, men sådan skal det være når tingene skal være i orden 😊

September 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hallen i Grundfør er fugtig!

Vores vogn stod fra oktober 2024 til juli 2025 hos Campingly i Grundfør, men grundet fugtige forhold i hallen, var hele vognen inficeret af skimmel/mug, som tog os 2 hele dage at rengøre - det var OVERALT i alle kroge og trængt ind i al plastmateriale, al træ og al køkkengrej var fyldt med mug!!!

Vi fik vores penge retur for lejen - men vil ikke anbefale stedet til andre, da det kunne være endt med en totalt ødelagt vogn, hvis den havde stået blot 2-3 måneder længere…
Og al ARBEJDET med at få den rengjort var helt forfærdeligt!!!

July 23, 2025

Reply from Campingly.dk

Dette er en helt urimelig anklage, det er korrekt der har været utætte tagrender i efteråret som ejeren af bygningen ikke fik repareret, men som jeg som udlejer fik håndværkere til at reparere.
Der står 175 vogne i hallen og ingen andre har klaget over mug. Kunderne sørger normalt for at få udluftet vognene og eventuelt lagt fugtposer ind om vinteren, det er jo en kold hal, uisoleret og dermed kan der komme kondens fugt, som man selv skal tage hensyn til.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Ekstrem uforskammet i begge…

Ekstrem uforskammet i begge telefonsamtaler! Vi finder et andet sted! Jeg ville give 0 stjerner, hvis det var muligt.

October 6, 2023

Reply from Campingly.dk

Det er svært at tilfredsstille kunder som kun vil tale når det passer dem og hvis det passer dem, ikke giver en en chance for at forklare sig, kun taler og ikke lytter, en af dem der ikke ved hvorfor man har 2 ører og kun en mund. Samtidig mistænkelig over for det man siger.

Take a closer look