Rene var fotograf til vores bryllup, og han var simpelthen helt fantastisk og guld værd på vores store dag. Han var utrolig dygtig, professionel og samtidig så behagelig at have omkring os. Vi ha... See more
See what reviewers are saying
Renè er en virkelig dygtig video/fotograf. Han er super rar, og professionel, og både os og vores gæster nævner ham stadig som super flink og hyggelig. Vi har fået den fineste samlede video fra bry... See more
Company replied
Vi kan varmt anbefale Rene Skou. Vi havde hyret Rene som kombineret bryllupsfotograf og -videograf. Rene var fantastisk til begge. Han var med til at føle os meget trygge og i gode hænder på s... See more
Company replied
Største anbefaling! René er en hamrende dygtig fotograf og han fangede alle de magiske øjeblikke af vores bryllupsdag. Han er en behagelig, sjov og varm fotograf at have med til sin store dag, og e... See more
Written by the company
Capturing Moments - bryllupsfotograf og hybridfotograf, der fanger de smukkeste øjeblikke med både film og billeder. Med en blanding af stemningsfulde videoer og stilfulde fotos sikrer jeg, at jeres store dag bliver foreviget på den bedste måde.
No recent history of asking for reviews
Meget dygtig og stor anbefaling!
Vi havde René til at lave video fra vores bryllup i 2021, og wauw et minde vi fik. René er utrolig behagelig og virkelig dygtig. Vi snakker tit om, at den video fra vores store kærlighedsfest var hele investeringen og pengene værd. Vi er så glade for, at have et minde i form af video, hvor vi føler at vi genlever hele dagen igen. Video kan noget som billeder ikke kan genskabe, og René formår at fange hvert et unikt øjeblik. Han filmede ligeledes alle indslag, så vi kan gense taler og indslag, meget prisværdigt.
Mange af vores gæster bemærkede slet ikke René på dagen, og det er en evne som han besidder. Han er både teknisk dygtig, men så er han også ekspert i at være ét med omgivelserne, så man bare er tilstede og ikke lader sig påvirke af at der bliver filmet.
René får vores bedste anbefalinger til at forevige jeres store dag, og han er jeres garanti for at få jeres minder i god kvalitet og godt teknisk håndværk — for altid :)

Reply from Capturingmoments