CarbonWinkel.nl Reviews 28

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Bestelling gedaan en per direct bevestiging van betaling ontvangen. Vervolgens wordt de bestelling niet bezorgd. Telefonisch contact geprobeerd op te nemen: antwoordapparaat. Mail gestuurd: geen antwo... See more

Rated 3 out of 5 stars

In het begin vlot contact, artikel niet aanwezig, alternatief voorgesteld. Betaald per overschrijving, maar de bestelling wordt niet verzonden. Drie mails en verschillende telefoon (steeds antwoordapp... See more

Rated 1 out of 5 stars

bestelling gedaan voor de zaak op 27-01 . bevestiging mail gekregen , daarna niks meer . geen mail , geen spullen , gemaild , gebeld , geappt .0 reactie .het is nu 11-02 dus 2 weken verder ik heb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor de verdere modernisering van mijn zeiljacht trad ik afgelopen maand een aantal malen in overleg met Carbonwinkel.nl. Hun professionele adviezen, tips en nieuwe ideeën bleken erg waardevol en lei... See more

Company replied

Company details

1. Importer

Written by the company

Verkoop, import en export van composiet materialen en benodigdheden, gespecialiseerd in maatwerk van halffabrikaten

Contact info

1-star

Replied to 25% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Slechts de tussenpersoon

Na bestelling en helaas pas daarna lezen van reviews contact gezocht. Kreeg keurig bericht: wordt morgen geleverd en verzonden. Daarna radiostilte. Na nog meer mailtjes en belletjes bericht dat de boel verzonden was, zonder nadere info. Na verzoek om track&trace kreeg ik deze (3 dagen na "verzending") en kon toen zien dat carbon winkel op die dag zelf in Duitsland besteld had, en dat aan mij laat leveren. Cut out the middle man next time, scheelt geld en tijd.

March 27, 2025

Reply from CarbonWinkel.nl

Beste Jitta, mag ik jou order nummer aub, of de naam waarop je besteld hebt, want ik kan niets op de naam van Galen vinden, dan kijk ik even wat er mis is gegaan, je hebt zo te lezen een verzendbevestiging en track en trace per mail gehad, wat had je nog meer voor informatie gewenst? Wij versturen al 15 jaar vanuit Duitsland, wij zijn een onderdeel van een Duitse firma, dat staat duidelijk op onze en hen site vermeld, dezelfde prijzen, maar dan lagere verzendkosten,

ik hoor graag van je, dan kan ik je eventueel nog meer uitleggen of kijken waar er wat fout is gegaan met jou bestelling,

vr gr carbonwinkel

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Spullen een week geleden besteld lever…

Spullen een week geleden besteld lever tijd 1/2 dagen top op heden nog niks ontvangen en kan ook geen kontact krijgen reageerd niet op mail en watts app telefonisch niet berijkbaar

February 7, 2025

Reply from CarbonWinkel.nl

Beste Jaap, jammer dat je dit bericht hier 2 uur nadat je bestelling verstuurd is plaatst, ik vermoed dat de verzendbevestiging in je spam terecht is gekomen of dat je het bericht over het hoofd hebt gezien, inderdaad je had een mail en app gestuurd betreft de status, ik ging er vanuit dat een verzendbevestiging genoeg informatie gaf, blijkbaar niet, excusez voor dit ongemak, vr gr

Rated 1 out of 5 stars

Ik had de reviews moeten lezen.

Ik had de reviews moeten lezen. 16 December lijmen besteld. Bevestiging, dan stilte. Op e-mails wordt laat, niet of onbevredigend gereageerd. Dan maar elders besteld en nog een keer betaald want had de lijmen nodig. Binnen een paar dagen gekregen. Eindelijk, 10 januari pakketje van Carbonwinkel ontvangen. Te laat, niet meer nodig.

January 10, 2025

Reply from CarbonWinkel.nl

Beste Anton, jammer dat je hier een review plaatst, ik heb je nadat je deze review plaatste je in eerste instantie per mail een bericht gestuurd, omdat ik vind dat je bepaalde dingen uit zijn verband trekt, inderdaad reageerde wij laat, op kerstavond en oudjaarsdag zijn wij vrij, inderdaad was jou product niet voorradig en konden wij niet snel leveren, nogmaals excuses voor dit ongemak, het rare vind ik dat je al 7 jaar bij ons koopt, nog nooit een probleem gehad, je annuleert je order nadat deze verstuurd is, je neemt de lijm aan terwijl je deze niet meer wilt hebben, jou school (vermoedelijk waar je werkt of lesgeeft) besteld maandelijks bij ons, erg fijn, nooit een probleem, jou school vraagt ook enkele malen per jaar of wij ze willen sponsoren, dat wringt een beetje bij ons, vr gr carbonwinkel

Rated 1 out of 5 stars

Helaas hier besteld levertijd van 2 a 3…

Helaas hier besteld levertijd van 2 a 3 dagen. Na bijna een week nog niet verzonden. Reageren niet op de mail ook niet in de spambox terecht gekomen want ook die controleer ik met regelmaat, nemen helaas de telefoon ook niet op bellen zelfs niet terug. Beetje jammer dit. En dan adverteren met 24/7 bereikbaar.

November 23, 2024

Reply from CarbonWinkel.nl

beste, wat vervelend, dit is niet de bedoeling, wat is uw naam en of ordernummer dan kijk ik er even naar,

betreft levertijden, bij het afrekenen van uw winkelwagentje staat dat verzending 2 a 3 werkdagen duurt, ik begrijp dat dit de indruk wekt dat we binnen 2 a 3 werkdagen leveren, maar we bedoelen daarmee dat de vervoerder 2 a 3 werkdagen nodig heeft om een bestelling te bezorgen, het meeste van onze producten is ook direct uit voorraad leverbaar, en dus binnen die tijd bij je, helaas is een paar procent niet direct leverbaar,

indien we de telefoon niet op kunnen nemen, vragen we (ook op de website staat dit) om even een appje te sturen, die kunnen we wel makkelijk beantwoorden indien we bijvoorbeeld op cursus zijn...

waar adverteren wij met 24/7 bereikbaarheid, op vrijdag stoppen wij er om 14.00 uur mee (whatsapp nog wel bereikbaar), en de rest van de week tot 17.00 uur.

ik hoop dat ik snel van je hoor en je verder kan helpen met je bestelling,

vr gr

Rated 1 out of 5 stars

Pas op! Niet hier bestellen... ook al is het iets goedkoper!!

1ste bestelling duurde heel lang terwijl de producten op voorradig staan op de website.
2de bestelling is nu inmiddels bijna 3 weken geleden en ik heb nog niks ontvangen. Telefonisch lukt het niet om contact te krijgen. Een email heb ik ook al geprobeerd maar dat lukt natuurlijk ook niet.

Erg jammer dit, mijn project loopt vertraging op en ik ben waarschijnlijk mijn geld kwijt.

Ik doe nog 1 poging tot contact en daarna geef ik het op, een vervelende harde les.
Aliexpres is sneller en betrouwbaarder.

Het enige wat ik wil zeggen is, bestel hier niks!

July 8, 2024

Reply from CarbonWinkel.nl

beste ruben, ik had je na het plaatsen van je bestelling gemaild dat er levertijd op deze buizen zat, ik vermoed dat deze in je spam terecht is gekomen, ik heb je zojuist gereageerd op je mail van vandaag, excusez wij zijn ook half met vakantie en reageren iets trager..

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Geen gehoor en slechte communicatie

Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik een bevestigingsmail ontvangen en dat de betaling is ontvangen. Daarna heb ik niets meer vernomen of er iets is verwerkt, verzonden of dat er iets niet op voorraad is. Hiervoor heb ik 6x gebeld op verschillende dagen en tijdstippen, maar geen gehoor. Qua communicatie schiet het te kort, helaas. Momenteel nog geen update.

October 27, 2023

Onbetrouwbaar, niet bestellen!

Drie weken geleden besteld en nooit meer wat van ze gehoord. Ze reageren niet op mails of contactformulier en nemen de telefoon niet op. Wat een drama. Bestel hier nooit!

August 17, 2023

Reply from CarbonWinkel.nl

Beste Richard, ik heb even in de hele week 33 zitten kijken of ik jou naam kan vinden in de orders, maar er heeft deze week geen enkele richard iets bij ons besteld, kan je misschien wat informatie verstrekken, zodat ik op een correcte en eerlijke manier kan reageren, vr gr

Rated 1 out of 5 stars

Spullen nooit ontvangen, klantenservice nauwelijks bereikbaar

ruim €80,- aan materiaal besteld. staat een levertijd van 2-3 werkdagen voor. Allereerst kon ik al niet bij de trackingcode, omdat ik persé moet inloggen, maar de bestelling zonder account is aangemaakt. Na een week niets ontvangen te hebben ben ik begonnen met via de contactpagina contact zoeken. Hier krijg ik een foutmelding ivm captcha, die niet aanwezig is. Vervolgens gaan bellen naar het aangegeven nummer, maar daar krijg ik een bandje "wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar, probeer via het contactformulier". Dan maar gemaild, en eindelijk krijg ik te horen dat de materialen niet leverbaar zijn...

May 10, 2023

Reply from CarbonWinkel.nl

Beste Pieter, wij hadden helaas geen account hier, maar wil hier toch nog even op reageren, de levertijd is 2 a 3 werkdagen mits voorradig, en in uw geval was dit dus helaas niet haalbaar, de tracking code wordt je per mail toegestuurd zodra je bestelling verstuurd is, ook een verzendbevestiging krijgt u per mail, op ons antwoordapparaaat vragen wij ook of u een berichtje per mail of contactpagina wilt versturen, dat heeft u gedaan en daar hebben wij ook op gereageerd, heel vervelend, excusez, jammer dat we u hebben teleurgesteld, u heeft inderdaad nooit uw bestelling ontvangen, maar ook binnen een week netjes uw centjes terug gestort gekregen (uw koptekst suggereert enigzins dat u opgelicht bent, en dat wil ik toch even uitsluiten)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look