Bestelling gedaan en per direct bevestiging van betaling ontvangen. Vervolgens wordt de bestelling niet bezorgd. Telefonisch contact geprobeerd op te nemen: antwoordapparaat. Mail gestuurd: geen antwo... See more
See what reviewers are saying
In het begin vlot contact, artikel niet aanwezig, alternatief voorgesteld. Betaald per overschrijving, maar de bestelling wordt niet verzonden. Drie mails en verschillende telefoon (steeds antwoordapp... See more
bestelling gedaan voor de zaak op 27-01 . bevestiging mail gekregen , daarna niks meer . geen mail , geen spullen , gemaild , gebeld , geappt .0 reactie .het is nu 11-02 dus 2 weken verder ik heb... See more
Voor de verdere modernisering van mijn zeiljacht trad ik afgelopen maand een aantal malen in overleg met Carbonwinkel.nl. Hun professionele adviezen, tips en nieuwe ideeën bleken erg waardevol en lei... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Verkoop, import en export van composiet materialen en benodigdheden, gespecialiseerd in maatwerk van halffabrikaten
Contact info
Lage Ham 110 (geen bezoek adres), 5102 AE , Dongen, Netherlands
- 06-52730961 (voorkeur whatsapp)
- info@carbonwinkel.nl
- carbonwinkel.nl
Replied to 25% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slechts de tussenpersoon
Na bestelling en helaas pas daarna lezen van reviews contact gezocht. Kreeg keurig bericht: wordt morgen geleverd en verzonden. Daarna radiostilte. Na nog meer mailtjes en belletjes bericht dat de boel verzonden was, zonder nadere info. Na verzoek om track&trace kreeg ik deze (3 dagen na "verzending") en kon toen zien dat carbon winkel op die dag zelf in Duitsland besteld had, en dat aan mij laat leveren. Cut out the middle man next time, scheelt geld en tijd.

Reply from CarbonWinkel.nl
Spullen een week geleden besteld lever…
Spullen een week geleden besteld lever tijd 1/2 dagen top op heden nog niks ontvangen en kan ook geen kontact krijgen reageerd niet op mail en watts app telefonisch niet berijkbaar

Reply from CarbonWinkel.nl
Ik had de reviews moeten lezen.
Ik had de reviews moeten lezen. 16 December lijmen besteld. Bevestiging, dan stilte. Op e-mails wordt laat, niet of onbevredigend gereageerd. Dan maar elders besteld en nog een keer betaald want had de lijmen nodig. Binnen een paar dagen gekregen. Eindelijk, 10 januari pakketje van Carbonwinkel ontvangen. Te laat, niet meer nodig.

Reply from CarbonWinkel.nl
Helaas hier besteld levertijd van 2 a 3…
Helaas hier besteld levertijd van 2 a 3 dagen. Na bijna een week nog niet verzonden. Reageren niet op de mail ook niet in de spambox terecht gekomen want ook die controleer ik met regelmaat, nemen helaas de telefoon ook niet op bellen zelfs niet terug. Beetje jammer dit. En dan adverteren met 24/7 bereikbaar.

Reply from CarbonWinkel.nl
Pas op! Niet hier bestellen... ook al is het iets goedkoper!!
1ste bestelling duurde heel lang terwijl de producten op voorradig staan op de website.
2de bestelling is nu inmiddels bijna 3 weken geleden en ik heb nog niks ontvangen. Telefonisch lukt het niet om contact te krijgen. Een email heb ik ook al geprobeerd maar dat lukt natuurlijk ook niet.
Erg jammer dit, mijn project loopt vertraging op en ik ben waarschijnlijk mijn geld kwijt.
Ik doe nog 1 poging tot contact en daarna geef ik het op, een vervelende harde les.
Aliexpres is sneller en betrouwbaarder.
Het enige wat ik wil zeggen is, bestel hier niks!

Reply from CarbonWinkel.nl
Geen gehoor en slechte communicatie
Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik een bevestigingsmail ontvangen en dat de betaling is ontvangen. Daarna heb ik niets meer vernomen of er iets is verwerkt, verzonden of dat er iets niet op voorraad is. Hiervoor heb ik 6x gebeld op verschillende dagen en tijdstippen, maar geen gehoor. Qua communicatie schiet het te kort, helaas. Momenteel nog geen update.
Onbetrouwbaar, niet bestellen!
Drie weken geleden besteld en nooit meer wat van ze gehoord. Ze reageren niet op mails of contactformulier en nemen de telefoon niet op. Wat een drama. Bestel hier nooit!

Reply from CarbonWinkel.nl
Spullen nooit ontvangen, klantenservice nauwelijks bereikbaar
ruim €80,- aan materiaal besteld. staat een levertijd van 2-3 werkdagen voor. Allereerst kon ik al niet bij de trackingcode, omdat ik persé moet inloggen, maar de bestelling zonder account is aangemaakt. Na een week niets ontvangen te hebben ben ik begonnen met via de contactpagina contact zoeken. Hier krijg ik een foutmelding ivm captcha, die niet aanwezig is. Vervolgens gaan bellen naar het aangegeven nummer, maar daar krijg ik een bandje "wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar, probeer via het contactformulier". Dan maar gemaild, en eindelijk krijg ik te horen dat de materialen niet leverbaar zijn...

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.