Super god oplevelse hos Carclub
Super god oplevelse hos Carclub. Blev henvist dertil og fik rigtig god service af Carsten og Peter. Professionelle, hjælpsomme og nem proces fra start til slut. Kan klart anbefales
CARCLUB A/S er en dansk bilvirksomhed med speciale i premium- og luksusbiler. Siden etableringen i 2009 har vi haft en klar mission: at tilbyde vores kunder en tryg, gennemsigtig og professionel oplevelse, uanset om de ønsker at købe, lease eller sælge deres bil. Vi har afdelinger i både Kolding og Gentofte, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af mærker som BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi, Range Rover og Lamborghini. Vores team består af passionerede fagfolk med mange års erfaring fra bilbranchen, og vi arbejder altid for at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte kunde. CARCLUB er kendt for fleksible leasingmuligheder, høj kvalitet i både biler og service samt et stærkt fokus på langvarige kundeforhold. Uanset om du leder efter drømmebilen, en attraktiv leasingaftale eller professionel rådgivning, er CARCLUB A/S din dedikerede partner i premium-segmentet.
Trianglen 8, 6000, Kolding, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Havde købt en brugtbil hos carclub i Kolding, fik bilen leveret, og bilen kunne ikke starte, bilen var købt på en aktion, alligevel valgte carclub at kompensere for hele beløbet. Tak for en god og troværdig handel ! Og ikke mindst god service ..
⭐☆☆☆☆
Vi kom for at prøvekøre en bil, vi var meget interesserede i at købe, men fik simpelthen ikke lov til at køre den. Forhandleren bad os bare tage ham på ordet for, at “den kører fint”, og fordi vi ankom i en lignende model, mente han, at vi jo bare kunne regne med, at den kørte på samme måde.
Det er helt uacceptabelt, når man overvejer at købe en bil til mange tusinde kroner. En prøvekørsel burde være en selvfølge, hvis man skal føle sig tryg ved en handel. Det giver desværre et meget dårligt indtryk af virksomheden og deres måde at behandle seriøse kunder på.
Super tilfreds med den god service jeg har oplevet efter købet af en RGNT motorcykel i Gentofte. Hurtig svar ved henvendelse, god vejledning og hjælp til check af mc'eren.
Jeg har været kunde i Kolding afdelingen i nu snart 15 år. Jeg har leaset +6 forskellige biler (alt fra 911 til en Mini diesel) Ikke én gang har jeg haft noget at udsætte på forholdet. Jeg har fra tid til anden testet priser andre steder. Ikke noget at komme efter. Aldrig har jeg oplevet at restværdi var over markedspris!
Jeg havde for nyligt en yderst skuffende oplevelse med Carclub i Kolding. Når man beslutter sig for at investere i en bil, forventer man en vis grad af professionalisme og integritet fra forhandlerens side, men dette var desværre ikke tilfældet i denne situation.
Selvom jeg specifikt spurgte til alle nødvendige papirer ved bilen, blev COC-dokumentet ikke leveret som lovet. Trods gentagne forespørgsler, både før og efter jeg havde forpligtet mig til købet, blev mine henvendelser ikke taget alvorligt. Efterfølgende manglende kommunikation, undskyldninger og forsinkelser har kostet mig både tid og penge - noget, der kunne have været undgået med en simpel proaktivitet og ærlighed fra Carclub's side.
Det er især frustrerende, at dette ikke kun har haft økonomiske konsekvenser for mig, men også har skabt en betydelig mængde stress og utryghed omkring hele handlen. Den oplevelse jeg har haft, får mig til at sammenligne Carclub med de stereotype brugtvognsforhandlere, der er mere interesseret i hurtige penge end i at bygge langvarige kunderelationer.
Deres forsøg at tilbyde der kunder 'Sigarclub' og 'Vinklub' fremstår som overfladiske forsøg på at skabe en facade af kundevenlighed, når den grundlæggende service og kommunikation er så mangelfuld.
For de, der overvejer at handle med Carclub i Kolding, vil jeg råde til at tænke sig om en ekstra gang og sikre sig, at alle løfter og aftaler er skrevet ned og bekræftet.
Jeg forventede en undskyldning og en passende kompensation på dette problem fra Carclub's side, men Lars Lønfort samt direktøren Hans Emil Olesen kunne meddele mig at deres dækningbidrag på bilen ikke var til at give kompensation og at man som kunde hos dem ikke kan forvente at begge parter skal være tilfredse. SÅ HOLD JER VÆK fra at handle med et sådant et firma. Købte bilen hos dem for at alt skulle være iorgen og betalte samtidig 6000 Euro mere end hvad jeg kunne ha fået bilen til i Tyskland. Aldring mere.

Reply from CARCLUB A/S
Jeg købte en 10 år gammel Mini Cooper i Herning-afdelingen. Bilen var i rigtig fin stand, men jeg opdagede et par ting der ikke virkede efter overtagelse. Carclub var meget imødekommende ift udbedring af alle punkter. Der var dejligt at købe en bil med så stor tryghed. Jeg anbefaler andre at benytte især Carclub A/S’s Herning afdeling.
Carclub Herning
Jeg har købt en Mercedes CLA220
Service i top
Holder hvad de lover
Jeg fandt nogle ting der skulle udskiftes på bilen efterfølgende da jeg kom hjem, men ikke engang her var der noget at komme efter.
Vi aftalte et tidspunk og bilen bliver fixet.
Kunne jeg give flere stjerner end 5 havde jeg gjort det…
Top kundesupport , og venlige medarbejder .. Stor ros til Michael fra Herning, for hjælpen med køb af ny bil til vores mor ..
Jeg kan kun anbefale Carclub Herning.
Tak for en helt eminent behandling.
Det er efterhånden blevet til en håndfuld biler igennem CARCLUB, og jeg kan sende mine varmeste anbefaling. Jeg handler med Stefan i Gentofte Afdelingen, og der har jeg fået en konsekvent høj service, og masser af gode bilsnakke. Altid fair, professional og klar på den extra kilometer.
Troværdig og sublim kundeservice
Vi har leaset både firma- og privatbiler via CarClub Kolding, altid til aftalt tid og økonomi.
De sidste 10 år har jeg handlet biler hos dette fantastiske bilhus - høj service, stor viden om bilmarkedet. Alt leveret som aftalt og jeg ser frem til min næste bilhandel.
Aldrig nogensinde har vi oplevet så dårlig kundeservice, vi var dernede igår for at se på bilen og prøve den. Der fortæller bilforhandler at der kommer en og kigger på bilen, hvor vi så spørger om den er reserveret til ham da vi ikke gider gøre i mere det ellers, og det informere han os om den ikke er.
Vi ringer idag præcis kl 9.00 for at sige vi gerne vil købe bilen, men aftaler vi ringes ved senere da begge parter ikke lige har tiden. Så vi ringer tilbage godt en time efter, og efter lidt forhandling frem og tilbage bliver bilen lovet til os. Vi aftaler vi kan hente den fredag og han får alle vores oplysninger. Vi afslutter samtalen ved at spørge som det sidste “er bilen så vores” og han siger ja.
Men nu har vi lige snakket med ham igen da han har haft ringet, og han har så valgt at sælge til ham som havde reserveret tid at prøven bilen idag. Dvs han så har solgt bilen til 2 kunder.
Aldrig nogensinde har vi oplevet så ringe kundeservice, og aldrig nogensinde om vi sætter vores ben i det bilhus igen!
Fantastisk sted, har handler en bil hos Michael i carclub Herning. Alt var helt i top god service, fornuftige priser. Han havde alt den tid til en man havde brug for. Ikke noget snobberi med bare få kunden hurtig ud og få lavet er salg. Der var en mindre ridse i maling over ruden bag på bilen så jeg efter handler var lavet. Sagde til ham der var en ridse, han sagde bare du kommer i det nye år også får du en låne bil så får vi fikset det. Alt i alt en kanon oplevelse, ikke sidste gang jeg har handlet bil hos carclub Herning...
Mvh en tilfreds kunde fra Asrhus
Giver den firma 1 stjerner prisen alt få høj på deres biller og byder Ikke tilsvarende på bytte biller
Har igennem 3 år leaset en BMW 760 igennem Carclub. Professionelle folk der ved hvad de taler om og guider til rette aftale. Alle aftaler er overholdt til perfektion og jeg glæder mig til at Carclub finder en ny dejlig bil til mig.