For 8 dage siden (31/10-23) bestilte jeg en NeckFlex Pro, med en angivet leveringstid på 2-4 dage. (Ordrenr. 1075) Jeg har tjekket løbende på sporing af pakken, og selv efter 6 dage stod der... See more
See what reviewers are saying
Havde bestilt et produkt hos Carefit som gik tabt hos GLS, hvorfor jeg kontaktede Carefit. De tog sig af problemet, hvor de samme dag, sendte en ny pakke afsted, som jeg modtog dagen efter! Produktet... See more
Company replied
Er meget tilfreds med det infrarøde saunatæppe fra CareFit. Føler virkelig, hvordan mine muskler løsnes op og stivheden i kroppen forsvinder. Har mindre smerter i mine led, føler mere energi. Bruger... See more
- Massage Supply Store
- Fitness Equipment Store
- Health and Beauty Shop
- Mobility Equipment Supplier
- Sauna Store
Written by the company
CareFit vil det bedste for dig og din krop! Derfor har vi udviklet luksuriøse kvalitets produkter med fokus på dit fysiske velvære. CareFit produkterne hjælper på blodomløbet, hurtigere restitution, ømme muskler, bedre træninger og meget mere. Vi sælger produkter, som Mini Massagepistol, Recovery Boots, Infrarød Saunatæppe og meget mere! CareFit er en dansk webshop med innovative produkter, leveret fra vores producenter i Europa. Vi samarbejder kun med leverandører der lever op til vores strenge krav om ordentlige arbejdsforhold, samt bæredygtige og miljøbeviste produktions processer.
Denmark
- support@carefit.dk
- carefit.dk
People also looked at
Det nemmeste
Det spiller bare ved carefit.dk. Virkelig nem webshop, god service og produkter af kvalitet. Det kunne ikke blive bedre

Reply from CareFit
Super kundeservice og gode produkter…
Super kundeservice og gode produkter med hurtig levering. Kan klart anbefales!

Reply from CareFit
Jeg er super glad for de produkter
Jeg er super glad for de produkter, som jeg har modtaget fra CareFit. Mega god kundeservice og hurtig levering. 10/10 herfra.

Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og gode kvalitetsprodukter. Tusind tak til CareFit, det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem!

Reply from CareFit
Jeg er glad for CareFits Recovery…
Jeg er glad for CareFits Recovery Boots, og hele min familie får den brugt. Deres support afdeling er også rigtig velfungerende!

Konge service
Konge service, luksus produkter og hurtig levering! 10 ud af 10 oplevelse her fra🙌 CareFit kan varmt anbefales

Reply from CareFit
Har brugt denne hjemme side et par…
Har brugt denne hjemme side et par gange og har altid fået alt hurtigt og lige som det det jeg bestilte

God kvalitet
Jeg bestilte to produkter fra Carefit - super god kvalitet! Meget hurtig levering - hjemmesiden kan klart anbefales

God og nem hjemmeside
God og nem hjemmeside. Fedt produkt og Hurtig levering! Tak til CareFit :))

Reply from CareFit
Mega god service. Jeg købte en massagepistol og modtog den på få dage. Pistolen er god kvalitet. Super god oplevelse at handle ved CareFit.

Fantastisk service og produkt
Fantastisk service og produkt. Kan varmt anbefales

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice
Klart en kæmpe anbefaling

Reply from CareFit
Jeg er rigtig tilfreds med mit…
Jeg er rigtig tilfreds med mit infrarøde saunatæppe.
Det er godt at ligge i efter jeg har trænet,
er træt eller har smerter.
Det giver ro i kroppen og mere energi til dagligdagen.

Reply from CareFit
Mega fede produkter til gode priser på…
Mega fede produkter til gode priser på markedet. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her! 🙂

Formidabel oplevelse ved CareFit
Formidabel oplevelse ved CareFit. Til trods for jeg ikke gå så meget op i træning, så er jeg vildt glad for CareFits fodmassage. Derudover bestilt jeg også deres lækre varme infrarøde saunatæppe, den kommer til at gavne mig helt vildt på de kolde dage og sommeraftener her i Danmark. Ligeledes kan tæppet hjælpe med at lindre smerten, når man fx har mavesmerter. Jeg er blevet så glad for mine produkter:)

10/10
Mega god service, med hurtig levering.
Produkterne var i høj kvalitet og vil derfor helt klart handle her en gang til og kan ikke andet end at anbefale det til andre.
10/10 herfra

Elsker at blive masseret
Elsker at blive masseret, samt at blive løsnet op både i nakke og skuldre med CareFits Musclepillow. Så lækkert at jeg tit ender med at falde i søvn midt i massagen.

Super opdateringer vedrørende levering
Der var lidt forsinkelse på leveringen, da den eksterne leverandør havde problemer. Men de orienterede hele tiden om ny forventet leveringsdag. Super service og lækker Infrarød saunatæppe fra CareFit. 🙂

Lækker kvalitet
Fedt produkt i høj kvalitet, fed hjemmeside og super kundeservice. Handlen gik dejligt nemt. Jeg er mega tilfreds med CareFit. De kan varmt anbefales! :))