Caroliens Truitjes

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

!!Absolute oplichterij!! Je denkt iets voor een mooie prijs te kopen, maar vaak is het niet het goede artikel of het past niet en altijd slechte kwaliteit. Terug sturen is geen mogelijkheid, daar... See more

Rated 1 out of 5 stars

En ja hoor, ik ben er ook ingetrapt! Ik begon al twijfels te krijgen toen ik mijn pakket kon gaan volgen: "Komt die trui uit China???" Na ontvangst zeer teleurgesteld. Heel iets anders dan ik me ha... See more

Rated 2 out of 5 stars

Sluit mij aan bij een ander review: de kwaliteit is zo veel minder dan de website doet lijken. En ik geloofde idd ook het verhaal dat " Caroliens truitjes" een klein Nederlands bedrijfje is met han... See more

Rated 2 out of 5 stars

Misleidend: Caroliens Truitjes lijkt een klein Nederlands winkeltje met kwaliteitstruien, afgeprijsd van meer dan 150 euro voor 40 euro vanwege stoppen met de winkel. Ik wou dat ik de reviews eerder h... See more

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

En ja hoor

En ja hoor, ik ben er ook ingetrapt!
Ik begon al twijfels te krijgen toen ik mijn pakket kon gaan volgen: "Komt die trui uit China???" Na ontvangst zeer teleurgesteld. Heel iets anders dan ik me had voorgesteld: Een vod! En ik bij het bericht op de site van Caroliens Truitjes nog denken: Ook jammer voor die vrouw dat ze moet stoppen met haar bedrijfje en dan zie ik een enthousiast breiende mevrouw voor me...
Wat een oplichting. Wat een treurigheid.

January 10, 2025

!!Absolute oplichterij!!

!!Absolute oplichterij!!

Je denkt iets voor een mooie prijs te kopen, maar vaak is het niet het goede artikel of het past niet en altijd slechte kwaliteit. Terug sturen is geen mogelijkheid, daar hebben ze bij Caroliens Truitjes wel voor gezorgd!
Trap er dus niet in!

January 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit s een bedrijf die klanten oplicht…

Dit is een Chineesbedrijf die klanten oplicht op een doortrapte manier. BESTEL HIER NIETS. De artikelen die je bestelt zijn van zeer lage kwaliteit. Ze lijken een beetje op de foto's van hun site. Ik bestelde een prachtige trui van 115 voor 45 euro, maar kreeg een truitje, synthetisch, gemaakt in China van hooguit 5 euro. De kleuren kwamen ook niet overeen. Als je artikelen terug wilt sturen stellen ze steeds opnieuw vragen in verschillende emails voordat je het terugzendadres in China krijgt. Zoals wat is het probleem? Kun je een foto sturen?, wat is de bestelcode? Kun je het artikel niet kado doen aan iemand anders? Als het termijn bijna afgelopen is krijg je een 25% kortingsvoorstel ( dan hebben ze nog dikke winst) en hun adres in China. Je kunt dan alleen nog terugsturen via dhl-expres luchtpost. Laagste prijs 52 euro.
Carolien's truitjes doen alsof ze gaan stoppen maar dit is fake. Ik heb een test gedaan. Als je zoekt op Carolien's truitjes krijg je op Google dezelfde soort sites en truien te zien. Dit zijn dezelfde bedrijven onder een andere naam maar met dezelfde terugstuurt truckjes. KOOP NIETS BIJ DEZE BEDRIJVEN, HET KOST JE ALLEEN MAAR EEN HOOP GELD. Carolien's truitjes bedankt voor jullie oplichtingspraktijken.

December 10, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een andere trui ontvangen dan…

Ik heb een andere trui ontvangen dan besteld. Met een kortingsbon kon ik nogmaals een trui bestellen. Nu heb ik weer dezelfde trui met de verkeerde kleuren ontvangen, dus ik heb nog steeds niet de trui die ik wilde. Waardeloos! Volgens mij made in China en helemaal geen ‘Carolines truitjes’. Advies: doe het niet!

December 31, 2024

Wat jammer dit.

Wat jammer dit.
Geen Nederlandse winkel die er mee stopt.
Trui komt uit China en was veel te klein.
Maten kloppen niet.
Terug sturen is een ellende en je wordt aan het lijntje gehouden.
Hier niet kopen dus!!!
Dom dom dom dat ik er ingetrapt ben.

December 20, 2024

Beste Martine,

Onze excuses voor het ongemak dat je mogelijk hebt ervaren. Zou je ons je naam, ordernummer en/of email waarmee je hebt besteld kunnen laten weten in je review? Dan kunnen wij je direct verder helpen en het probleem oplossen!

We hebben via Trustpilot contact met je gezocht om dit correct af te handelen, hier kan je ook je gegevens achterlaten. We zijn toegewijd om een passende oplossing te vinden en hopen spoedig van je te horen.

Vette nep

Vette nep. Komt uit China. Kleur en materiaal komt niet overeen. Retour zending is ingewikkeld

December 9, 2024

Beste Anita,

Rated 1 out of 5 stars

Koop geen trui bij Carolien's truitjes

De marketing van Carolien's truitjes is goed. Ik ben er ingetrapt. Maar zoals andere review s al lieten zien klopt er niets van het verhaal. Direct uit China, synthetisch en van slechte kwaliteit, absoluut niet wat je zou mogen verwachten. De reacties op de reviews zijn lachwekkend en slaan nergens op.
Voortaan beter opletten en de review lezen!!

December 16, 2024

Beste Rianne,

Complete oplichting

Foto van de trui is van internet geplukt, van het Duitse tijdschrift Rebecca (breipatronen). Ze maken het in China na (min of meer 😂), van synthetische materialen. Het lijkt er totaal niet op en zit vol met chemische stoffen. Complete onzin over die zogenaamde Nederlandse winkel die failliet is, je kunt de bestelling direct volgen vanuit China.

December 13, 2024

Beste Johanna,

Rated 1 out of 5 stars

In November 2 truien gekocht zogenaamd…

In November 2 truien gekocht zogenaamd bij een sluitende Nederlandse winkel. Dat is niet waar, het komt rechtstreeks uit China. De kwaliteit is waardeloos.
Trap er niet in.

Mijn reactie op onderstaande reactie van Carolines truitjes

Ik heb een negatieve review achtergelaten, omdat wat jullie doen niet eerlijk is. De truien komen rechtstreeks uit China en de winkel als die al heeft bestaan is nog steeds actief. Niks laatste kans ivm sluiting.
Dus de enige oplossing is dat jullie stoppen, of eerlijk zijn.
Ik zag op trustpilot dat jullie nog steeds verkopen dat is voor mij de reden geweest om de review te schrijven.

December 11, 2024

Beste Corien,

Rated 2 out of 5 stars

Chinese truien van lage kwaliteit

Doen zich voor als nl bedrijf, maar komt uit China.

Ik kreeg wel mijn geld terug na mijn klachten, zonder de truien terug te hoeven sturen.

Vandaar 2 sterren ipv een.
Maar het blijft misleiding.

December 6, 2024

Beste Miranda,

Rated 1 out of 5 stars

De truien zijn van totaal andere kwaliteit en model dan op foto …

De truien zijn van totaal andere kwaliteit wol dan op de foto’s. Het model van de truien komt ook niet overeen met foto. Bij retourneren blijkt dat je het naar China terug moet sturen waarmee je €22,- verzendkosten aan kwijt bent. Het is dus geen Nederlands bedrijf. Balen dat ik er ingetrapt ben
Mijn ordernummer was 1821

December 1, 2024

Beste Caroline,

Rated 2 out of 5 stars

Ik ben net als heel veel andere vrouwen…

Ik ben net als heel veel andere vrouwen ingetrapt.
Dit is GEEN knusse Nederlandse winkel!
De truitjes komen zeker uit China 🇨🇳. De patroon lijkt op die op de foto, maar de garen is heel anders. Die is wel warm maar dat is ook alles.

November 28, 2024

Beste Anette,

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit! Terugsturen kan alleen op eigen kosten en dan moet het naar hun magazijn in China! Ik heb uiteindelijk 50% van het bedrag teruggekregen maar ben dus ook nog altijd 50% kwijt.

December 4, 2024

Beste Yvonne,

Rated 1 out of 5 stars

Vrees dat ook ik de trui te snel heb…

Vrees dat ook ik de trui te snel heb besteld en betaald in de veronderstelling dat die handgebreid (uitverkoop 39,95 ipv 129,95) bij een kleine winkel was gemaakt. Pas na de bestelling gegoogled en zie de trui in allerlei maten voor 19,95 te koop.

December 3, 2024

Beste Lin,

Afrader

carolien is een dropshipping bedrijfje die goedkope truien uit China haalt. De dag erna in huis bleek een loze belofte, het duurde 1,5 week.
Kleuren en materiaal leken anders op de website. Niet kopen hier, afrader.

December 1, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Bezorging laat te wensen over

Inderdaad Malafide bedrijf dacht ik toen ik ook hier reviews las. Ik dacht, ik ben erin gestonken.
Bestelling afgeleverd, maar niets ontvangen. Waar dan afgeleverd... Ja dat moet u zelf maar even vragen bij de buren. Maar bij welke dan je krijgt geen enkel bericht, geen briefje niets.
Niemand heeft iets ontvangen en nu? Dat is pech inderdaad 2 truien die ik nu zo graag had aan gedaan. :(
Maar na contact met Stephanie van Caroliens truitjes kreeg ik foto's van bewijs van levering en het huisnummer. Nu dan toch de leuke truien ontvangen.
Het is meer het distributiebedrijf CIRRO PARCEL die niet echt handig is.

November 29, 2024

Beste P,

Geen goede kwaliteit truien

De truien komen uit China, geen levering binnen een dag, maar veel langer. Het kosten nogal wat moeite maar uiteindelijk kon ik alles terugsturen naar een adres in Nederland en kreeg ik mijn geld terug.

November 29, 2024

Pas op!!

Pas op!!!

Je koopt geen zelfgebreide trui geproduceerd in Nederland maar vormloze lelijke trui gemaakt in China.

Echt zonde van je geld!

November 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Trui lijkt absoluut niet op afbeelding

Geen winkeltje in Amsterdam, geen karaktervolle trui met hand gebreid. Na 4 weken kwamen de truien binnen.Trui lijkt absoluut niet op de afbeelding, ook ik had geen machinaal gebeide trui verwacht uit China van simpel acryl garen, patroon en kleur leek in de verte mss.op de afbeelding. Retourneren is voor eigen rekening, naar China, waar het magazijn is. Ze deden wel hun best om iets goed te maken, maar daarmee heb je je geld niet terug.En opsturen naar China gaven ze zelf ook aan als milieu onvriendelijk🙄

November 19, 2024

Tegenvallende kwaiteit. Oogt Chinees. Geen klein winkeltje in Nl dus

En ik geloofde idd ook het verhaal dat " Caroliens truitjes" een klein Nederlands bedrijfje is met handgemaakte goede kwaliteit truien.
Je ontvangt de trui pas na heel wat weken, in een goedkope chinese zak alsof je bij een temu achtig bedrijf hebt gekocht.
De prijs kwaliteit verhouding klopt helemaal niet . Best korte mouwen en modelloos. Erg jammer ..

November 27, 2024

The Trustpilot Experience