Go´ kemi og humor.
Købte bil af Rasmus for et par måneder siden. Helt igennem god oplevelse og tror jeg selv, "rimelig" pris !!!
Ja, de skal jo også leve. Bilen har kørt perfekt indtil nu.
men det er også en ...
No recent history of asking for reviews
Ja, de skal jo også leve. Bilen har kørt perfekt indtil nu.
men det er også en ...
Har lige hentet en dejlig Golf GTE 1 år gammel. God betjening og plads til humor. Alt er som aftalt. Tak for god handel.
Alt i alt en god oplevelse, at købe bil hos caroutlet.dk. Alt er som det skal være (beskrevet), og de få ting der er at sætte en (lille) finger på, i forbindelse med salget, bliver håndteret professionelt !
Fin betjening omkring handel og hurtig levering. Da vi kører hjem, starter alarm for manglende sprintler væske. Senere på dagen lampe for dæktryk Efter yderligere 2-3 dage lyser service lampen for manglende service. I min bil tid har vi aldrig leveret en uklargjort bil der stod for service.
Tager kontakt til jer omkring dette og bliver tilbudt en Basis check ved SDS beregnet til ældre biler der kører få km om året. Denne bil skal køre mange om året og fortjener bedre. Ligeledes er der ingen mulighed for kulance, da det kun ved den stører service, man bruger dele der svarer til originale dele og dermed stempler for udført service. Det er ikke tilfredsstillende. Så det anbefales og se servicebogen efter inden handel.

Reply from Caroutlet.dk
Jeg købte bil, og har hele vejen gennem handlen oplevet god service, rimelig pris og pålidelige oplysninger om bilens stand.
Klart anbefalelsesværdig 😊!!

Reply from Caroutlet.dk
Købte min Volvo V60 tilbage i marts måned og kan kun tale positivt om Caroutlet. 5 stjerner herfra :)

Reply from Caroutlet.dk
Rigtig god oplevelse at handle med firma og sælger der holder hvad der er aftalt og mere til 👍
Vi købte en bil hos Caroutlet i sommeren 2019. Der var 2 sæt dæk med i prisen. Det ene sæt var sommerdæk, det andet vinterdæk – eller det var, hvad vi fik at vide ved overtagelse. ”Vinterdækkene” sad på bilen, da vi kom for at hente den(midt om sommeren). Det synes vi var lidt mærkeligt og det viste sig så også, at det faktisk var helårsdæk. Vi beholdte derfor dækkene på bilen og besluttede os, på daværende tidspunkt, for at vi ikke gad at påtale fejlen.
Da vi, foråret 2020, ville skifte til sommerdækkene, som vi i sin tid havde fået med, viste det sig, at dækkene slet ikke passede til bilen. Vi havde altså fået dæk til et andet mærke bil. Vores bil er en Peugeot og dækkene passede til en Ford.
Vi ringede derfor til Caroutlet, da vi tænkte, at der måtte være tale om en fejl -en ombytning. Vi fik blot at vide, at vi jo kunne forsøge at sælge dækkene. Caroutlet ønskede ikke at kompensere os, ved ombytning af dækkene. Vi kunne ikke genkende den service, som vi fik ved køb af bilen. Her var sælgeren meget serviceorienteret og hjælpsom. Personen vi talte med nu, var ubehøvlet og havde absolut ingen interesse i, at yde en service eller hjælpe os. ”Brugtvognsforhandler”, som man desværre forventer det – når kontrakten er underskrevet og pengene er i hus, er den gode service fuldstændig borte.
Personen sagde, at vi skulle have tjekket dækkene, da vi købte bilen. Det er selvfølgelig korrekte. Det er bestemt vores fejl, at vi valgte at stole på Caroutlet… Den fejl begår vi ikke igen...

Reply from Caroutlet.dk
Vil helt klart anbefale car outlet til alle. Jeg har lige købt bil hos car outlet Og fået en fantastisk god behandling af Rasmus og ikke mindst Ib. god og behagelig samtale samt god kundeservice. Så jo car outlet er et besøg værd ikke mindst deres vognpark som er noget større end på hjemmesiden. Så tak for en god behandling.👍😀😀
Købte bil (feb. 2020j God service, sælger havde god tid til os, og vi prøvede flere forskellige modeller. Valgt en C 220, den blev leveret med 4 nye skiver og klodser. Ville helt klart handle der igen.

Reply from Caroutlet.dk
Kan anbefales til alle der forventer service på højeste niveau.
God personlig kontakt og kommunikation.
Faglig dygtig og professionel vejledning.
Skal helt klart købe bil #2 hos dem.