3.5

3-star
2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Vi har lige købt en bil ved cars2u en…

Vi har lige købt en bil ved cars2u en suzuki vitara
vi havde en fin lille toyota aygo som han skulle have i bytte Vi bor ved Løgstør så vi aftalte med Peter at vi ville komme ned og se på det. Jeg sagde til ham at de forreste bremseskiver var rustne hvortil han svarede. De bliver hurtig rustne i dette fugtige vejr. Men den bliver jo klargjordt og nysynet. Så blev vi enige om en byttepris, og vi skulle komme og bytte om en uge Vi kørte så ned og byttede, På vej hjem ku jeg mærke at bremserne ikke var iorden. Jeg er så heldig at have en søn som har autoværsted tæt på Farsø Efter en tur på bremsestanden og på liften viste det sig at de forreste bremseskiver var pletvis gravrust og ligeledes med de bagerste skiver hvor også den ene var skæv. Jeg blev rasende og ringede til Carsten. Den fejler ingenting og det var ham selv der var til syn med den. Efter længere diskusion gik han så med til at skifte alle fire bremser og klodser
Jeg forstår ikke hvordan den ku være nysynet
Ellers en fin bil
Men pas på når i skal handle bil, og det er nok ligemeget hvor det er. Tag en sagkyndig med
Candida og Leo Jensen

February 14, 2025
Advertisement

En kæmpe anbefaling!

Jeg købte en brugtbil hos Cars2u i Rask Mølle i januar 2024, hvilket var en enormt god og tryg oplevelse med service i topklasse. Som en ung førstegangskøber med absolut INGEN forstand på biler havde jeg en MASSE spørgsmål og bekymringer ifm. med mit første større køb. Men jeg følte mig simpelthen så mødt og hjulpet igennem processen af Cars2u! Der blev udvist en stor tålmodighed, imødekommenhed, hjælpsomhed, service og professionalisme. Og jeg er simpelthen så glad for min bil, som kører upåklageligt.
Hvis jeg havde kunne give flere stjerner havde jeg gjort det. KÆMPE anbefaling.

January 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super service og meget behagelig sælger.

Købte en bil hos cars2u Rask Mølle med bytte bil og var virkelig tilfreds med forløbet dog lidt små knas med banken . Men selve handlen gik fint begge veje, vi fik virkelig god service ,og var meget glad for handlen. Vi kan kun anbefale sælger og firmaet. Tak for handlen.

December 28, 2021
Advertisement

Syvstjernet Topservice

Jeg har før jul købt en nyere bil hos CARS2U i Rask Mølle. Jeg har oplevet enkelte småproblemer med bilen i garanti perioden, som alle er blevet udbedret uden tøven. En enkelt af fejlene har været af den trælse type som ikke kunne måles med testapparatet, så der er gået mange timer med fejlfinding og selvfølgelig lykkedes det at spore fejlen ved godt mekaniker arbejde.
Du kan trygt handle din næste bil hos CARS2U i Rask Mølle, det er ikke verdens største bilforhandler, men han har hele tiden et godt udvalg til fornuftige priser og efterfølgende service er til topkarakter.

(Min kone og jeg har været kunder hos Kellers Auto / Cars2U i Rask Mølle og fået repareret og serviceret begge vores biler igennem en længere årrække hos Carsten, som altid leverer fremragende service til aftalt tid og pris)

July 24, 2020

Is this your company?