Yderst tilfreds kunde
Jeg bestilte en hello kitty autostol til min datter fredag aften, og modtog den allerede om mandagen :) den er super fin og min datter er rigtig glad for den.
No history of asking for reviews
Søgte efter sædeovertræk og endte op med at bestilte både et "Hello Kitty" sæt med sædeovertræk + et sæt "Hello Kitty" gulvmåtter - alt til fruens lille Toyota Yaris.
Fragt:
Pakken ankom 2 dage efter og det er helt acceptabelt når man (som jeg) bestiller kl 22 om aftenen og afsendelse jo ikke kan finde sted før dagen efter.
Jeg havde købt for over 500 kr, så fragt var inkluderet i prisen.
Emballage:
God solid papkasse uden skader.
Sædeovertrækket i sin egen (Hello Kitty-) æske med monteringsanvisning lagt indeni. Alt var der - og der var rigeligt med kroge.
Gulvmåtterne i sin egen pose med krog foroven, beregnet til at hænge i udstilling formoder jeg. Holder i hvert fald måtterne glatte og sørger for de ikke folder sig.
Forarbejdning:
Kvalitet og forarbejdning på tingene er helt i top ; ingen løse tråde, ingen skæve syninger og ingen defekte eller stramt kørende lynlåse. Intet "hovsa" overhovedet.
Stropperne til at fastgøre sædebetrækkene kunne trækkes endda særdeles hårdt og langt uden de bristede - klasse :-)
De broderede ting ser rigtig godt ud.
Priserne på produkterne syntes jeg er i orden, da det på ingen måde er "discount-varer" Carxtra sælger.
Pasform:
En Yaris har temmelig smalle sæder bagi. Det er tilmed 3-delte splitsæder.
Men jeg må sige at det faktisk lykkedes at få sædeovertrækkene til at sidde ganske godt uden det ser for hjemmelavet ud.
Betrækket til nakkestøtterne er nu en smule for store, men når det samme sæt skal skal passe 30-50% af den samlede bilpark, så er det acceptabelt. Jeg har ikke undersøgt eller forsøgt om man evt kan mindske dem lidt med nål og tråd eller andet.
Varerne på nettet:
Brugte lang tid på nettet på at finder hjemmesider hvor der blev solgt sædeovertræk, men må erkende at jeg ikke rigtig fandt noget alternativ til CarXtra.
Deres site er overskueligt, med fremragende billeder og en kort og præcis tekst - alt det jeg sætter mest pris på ved online handel.
Skulle jeg handle tilsvarende ting en anden gag, så vil jeg helt klart kigge ind samme sted igen.
Kan give min anbefaling :-)