casino uden rofus Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Online Casino or Bookmaker

Written by the company

Casino uden rofus er en moderne portal, hvor du kan finde al den nødvendige information om casino uden rofus. Mange spillere leder efter muligheder for at spille uden begrænsninger, og derfor samler vi kun de mest pålidelige og sikre alternativer, når det gælder casino uden rofus. På vores side finder du: Anmeldelser af de bedste casino uden rofus Information om bonusser, free spins og kampagner Guides til spil som slots, roulette, blackjack og poker Råd om sikkerhed og ansvarligt spil, også når du vælger et casino uden rofus Vi går op i gennemsigtighed og ærlige vurderinger, så du kan træffe det rigtige valg. Vores mission er at gøre det nemt for spillere at finde et pålideligt casino uden rofus, hvor spilleglæde og sikkerhed går hånd i hånd.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Satte 675 kroner ind for at få deres 100 procent match bonus på 675

Satte 675 kroner ind for at få deres 100 procent match bonus på 675 kroner, men da jeg læste vilkårene efter et par dage med spilleri på Big Bass Bonanza, så jeg at jeg skulle have 45x omsætning på bonussen før jeg kunne hæve noget som helst. Det var omkring 30.375 kroner i omsætning, hvilket jeg aldrig havde været klar over da jeg registrerede mig. Da jeg skrev til support om det, fik jeg at vide at det stod på siden, men det gjorde det slet ikke tydeligt. Gik glip af omkring 420 kroner som jeg havde vundet, fordi jeg ramte deres udtræk-loft på 500 kroner og kunne ikke få mere ud af kontoen.

July 27, 2026

Jeg satte 290 danske kroner ind i slutningen af november og

Jeg satte 290 danske kroner ind i slutningen af november og spillede ret regelmæssigt. Efter omkring tre uger havde jeg omkring 620 danske kroner på kontoen, så jeg prøvede at trække det ud. Systemet siger at mine penge er behandlet, men efter fem dage var de ikke på min bankkonto. Skrev til support dagen efter, fik svar en uge senere med beskeder der ikke helt gjorde mening. Pengene kom ind til sidst, men det tog i alt tretten dage. Siden da har jeg ikke været tilbage fordi hele processen føltes langsommere end det burde være.

July 23, 2026

Jeg indbetalte 650 danske kroner på kontoen en onsdag og spillede

Jeg indbetalte 650 danske kroner på kontoen en onsdag og spillede lidt rundt blandt deres forskellige automater, mest for at få en fornemmelse af, hvad de havde at tilbyde. Efter omkring en uge havde jeg vundet lidt, ikke meget, men nok til at jeg ville prøve at hæve 420 danske kroner tilbage til min konto. Det var her det hele gik i stå. Jeg sendte en hævningsanmodning og ventede på at det skulle være godkendt, men der skete stort set ingenting i flere dage. Jeg skrev til deres support for at spørge hvad der skete, og svaret var meget kort, stort set bare at jeg skulle vente lidt længere, uden nogen konkret tidsramme. Efter tolv dage var der stadig ingenting, og jeg skrev igen, denne gang lidt mere irriteret, men det var som at tale til en væg. Til sidst kom pengene efter næsten tre hele uger, og jeg havde allerede glemt jeg havde anmodet om det. Det er ikke bare det, at det tager lang tid, det er måden de håndterer det på når man spørger, som om kunderne er besværlige for dem.

July 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Alt er enkelt og overskueligt

Alt er enkelt og overskueligt – et par klik, og så kan man begynde at spille. Spins giver uventede gevinster, hvilket er en rigtig god bonus. Supporten er altid hjælpsom.

September 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har længe ledt efter et casino

Jeg har længe ledt efter et casino, hvor man kan spille roligt uden aggressiv reklame og påtrængende pop-ups, og casino-udenrofus opfyldte fuldstændigt mine forventninger. Brugerfladen er meget overskuelig, selv for en nybegynder, og alt fungerer uden unødvendige indstillinger. Udbetalinger kommer hurtigt, og supporten svarer altid høfligt og rettidigt. Spillene er spændende, og bonusserne kommer automatisk, hvilket giver en behagelig overraskelse.

September 23, 2025

Take a closer look