Caviavillananoe Reviews 7

Company details

1. Pet Boarding Service
  2. Pet Store

Written by the company

Caviavilla Nanoe is een webshop en pension voor cavia’s. Je cavia’s zijn in goede handen en er is veel kennis aanwezig. De webshop bevat producten die de gezondheid van jouw cavia bevorderen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Judith heeft veel ervaring

Judith heeft veel ervaring. De producten zien er goed verzorgd uit,goed verzorgd en we gaan 2 leuke extra's uitproberen.
Dit was de webshop.

Onze 2 vriendjes zijn ook al een keer gaan logeren en dat was ook top. Vol vertrouwen!

June 13, 2026

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Caviavilla Nanoe, beter kan niet!

Caviavilla Nanoe is vriendelijk en behulpzaam. Producten zijn goed en de prijzen niet te hoog. Alles in overeenstemming met elkaar. Echt een topper!!

June 10, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Kennis, kunde, maar vooral liefde ♡

Wij kennen Judith, de vrouw achter deze website, nu zo'n 8 maanden en ik kan niet anders concluderen dan dat zij heel kundig is, veel kennis heeft en vooral ontzettend veel liefde voor dieren.
Wij adopteerde onze 1e cavia (gecastreerd beertje) vanuit opvang Maarssen, waar we na 6 weken ook een zeugje konden adopteren.
Dit verliep via Judith, gezien het een pasgeboren zeugje betrof en Judith zorgde in haar opvang / cavia pension voor de moeders & baby's.

Na een maand hebben we bij Judith nóg een zeugje van 1 jaar opgehaald die opzoek was naar een nieuw huisje.

Ik kan altijd met mijn vragen terecht bij Judith, ze weet zo ontzettend veel en heeft altijd goede adviezen en lieve woorden voor ons.

We bestellen regelmatig op haar website Caviavillananoe en ik volg haar op Instagram.

Soms rijden we naar haar toe om de bestelling op te halen, soms laten we het bezorgen.
Ze woont zeker niet om de hoek bij ons, maar het is altijd de moeite waard!

Deze zomer gaan onze 3 lieve cavia vriendjes logeren bij het pension van Judith als wij op vakantie gaan.
En alhoewel onze dochters (en wij ;-) ze dan vast gaan missen, weten we 100% zeker dat ze de beste zorg & aandacht krijgen die er is en dat gunnen wij elke cavia! ♡

May 27, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Zeer kundige en fijne webshop!

Inmiddels twee keer een bestelling geplaatst bij caviavillananoe.nl en ik ben heel erg tevreden! Door de grote ervaring en kundigheid met cavia's van de eigenaresse kan ik erop vertrouwen dat alles wat ik hier aanschaf, helemaal veilig en goed is voor de cavia's, dat vind ik heel fijn! De prijzen zijn gunstig en de bestelling wordt snel en zorgvuldig verzonden. Heel leuk dat er kleine samples bij zitten om te proberen! Onze cavia's zijn dol op de speciale Nanoe kruidenmix, die blijf ik zeker bestellen, evenals de basisvoeding van Cavycare. De verschillende soorten hooi die ze verkopen vind ik ook van goede kwaliteit, de cavia's eten het graag. Ik ben ook fan van de houten caviahuisjes. Wij hebben de grootste versie en dat er meerdere openingen in zitten scheelt zoveel stress bij de cavia's, bij veel huisjes die je elders kunt kopen is er maar één opening waardoor er sneller ruzie onstaat. Door hoe deze huisjes gemaakt zijn kunnen ze elkaar makkelijker ontwijken indien nodig, al liggen ze er soms ook lekker met meerdere cavia's in, het is een favoriete schuil-en slaapplaats. Ik heb ook een aantal handgemaakte sleutelhangers besteld, ze zijn super schattig!
Ik kan caviavillananoe zeker aanraden!

June 6, 2026

Top voor onze cavia’s

Ik ben echt heel blij met de inrichting die Judith heeft gecreëerd voor de cavia's die bij haar verblijven terwijl je op vakantie bent. Alles is netjes en schoon, met dagelijks vers voer en hooi van goede kwaliteit. Ze staat altijd klaar om je te helpen als je vragen of zorgen hebt. We weten dat onze twee cavia's goed verzorgd worden terwijl we weg zijn. Een extra pluspunt is dat ze een vakantiesnackpakket aanbiedt, dat je als traktatie aan het verblijf van je pluizige vriendjes kunt toevoegen.

Via de webshop bestellen we altijd de Nanoe-mix, waar onze cavia's dol op zijn, evenals vele andere lekkernijen. Bestellingen worden op tijd verzonden en altijd met de grootste zorg verpakt.

August 9, 2025

Reply from Caviavillananoe

Bedankt voor je positieve review!

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Het ideale logeeradres voor elke cavia

Wanneer ik bij Caviavilla Nanoe binnen loop ziet het er altijd netjes, schoon en verzorgd uit.
De hokken zijn van hoge kwaliteit, worden regelmatig schoongemaakt en bieden de opvang cavia's alle ruimte die ze nodig hebben.
De cavia's krijgen kwaliteitsvoeding en verse hooi, indien nodig zelfs medicatie.
Tijdens de vakantie de ideale logeerplek voor elke cavia.

De artikelen van de Webshop staan uitgestald in de opvang en kunnen meteen meegenomen worden. Heerlijk is het hooi met een munt smaakje of de knabbelpotjes met wortel of courgette smaak. Super gewaardeerd worden de Nanoe kruidenmixen, ik zou er bijna zelf van snoepen.
Mijn favoriet zijn toch wel de caviahuisjes. Over het ontwerp is goed nagedacht met meerdere in/uitgangen zodat een cavia zich nooit vastloopt indien opgejaagd. Het mooie is dat de huisjes ook schakelbaar zijn.

Al met al een top ervaring.

May 1, 2026

Reply from Caviavillananoe

Bedankt voor je positieve review

Rated 5 out of 5 stars

De ideale vakantieopvang voor cavia’s

Mijn cavia’s logeren iedere vakantie bij Judith en worden daar flink in de watten gelegd. De omgeving waarin ze worden opgevangen is netjes en verzorgd en dankzij de kennis die Judith heeft over cavia’s krijgen ze ook de juiste voeding. Zelfs aan extra dieetwensen of het toedienen van medicatie kan worden voldaan. Ik laat mijn cavia’s altijd met een gerust hart achter en zou niet weten wat ik zonder haar opvang zou moeten.

April 20, 2026

Reply from Caviavillananoe

Bedankt voor je positieve review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look