ADVARSEL Køb ikke her
ADVARSEL Køb ikke her, de leverer ALDRIG og svarer ALDRIG på henvendelser. Desværre er der ikke en rate der er negativ !!!!!!!!
No history of asking for reviews
Total ringe service!!😡😡
har bestilt 3 jakker på Cdon.com hvor 2 skulle sendes retur, på hjemmesiden kan ikke vælges Retur, kun Reklamation og andre ligegyldige ting!!
Har forgæves at få kontakt til kundeservice, men uden held.
Først efter de 14 dages retur er overskredet, skriver de tilbage, og her får jeg vide at det ville koste mig 203 kr. i fragt, som vil blive fratrukket i min tilbagebetaling. 😡😡
forstår ikke at man kan drive sådan en forretning!!!
Hvor er det en ringe ringe behandling af jeres kunder i giver. Vil aldrig handle ved jer eller anbefale andre at gøre det.
Vi har købt julegaver her. Desværre Ingen kunde service. Vi bestilte den 6 og 7 december kom ikke frem til jul ingen mail og at varerne er forsinket. Ikke en lyd fra dem. Simpelthed mangle service hel vejen i gennem. Vi kommer aldrig til at handle der mere. Dårlig kundeservice samt fragt.
Hold jer væk
Cdon.com er vildledende i deres markedsføring og tager penge for fiktive varer de ikke har. Jeg har som mange andre haft bøvl med cdon.com her op til jul og skrev derfor følgende til deres kunde service:
Meddelelse: Angående ordre indgivet den 1.december 2015
Jeg bestilte den 1.dec. 2015 to jule LP´er fra jer online. Der står på ordren ikke noget om at den ene vare er midlertidig udsolgt eller noget. Jeg betaler og modtager en bekræftelse på min ordre på email, med oplysning om pris, ordre.nr, kunde.nr. leverings adresse etc. Der står intet i mailen om udsolgte vare eller leverings tid, andet end at jeg bliver oplyst om at forsinkelse på levering kan forekomme grundet Black Friday. Som I i øvrigt Intet skriver om på hjemmesiden når folk gør deres juleindkøb.
Jeg havde dog en forventning op at jeg ville modtage mine vare inden jul således at jeg i hvert fald den 24.dec. ville kunne have glæde af min nyindkøbte julemusik.
Den 10.december 2015 modtager jeg så endnu en mail der oplyser mig om at den ene af mine vare er afsendt fra jeres lager og at det forventes at jeg modtager denne inden for 2 til 3 dage. I samme mail oplyses jeg om at den anden vare ikke endnu ikke er afsendt og vil blive sendt til mig så snart den kommer til jeres lager. Men intet om at det rent faktisk ikke har været muligt for jer at skaffe varen hjem, en vare som I i øvrigt allerede har solgt mig og som jeg har betalt for.
I dag den 15. december 2015 har jeg så stadigvæk ikke modtaget nogen vare fra jer og modtager en mail hvor I meddeler mig at en eller flere vare i min bestilling desværre er midlertidig udsolgt fra jeres leverandør og at i ikke kan oplyse mig om hvornår i forventer at kunne levere den bestilte vare. Jeg vil gerne først lige rette jer lidt, der er ikke kun tale om en bestilling her, jeg HAR allerede KØBT og BETALT varen. Pengene er trukket på min konto.
Jeg befinder mig nu i den situation at jeg med under 10 dage til jul endnu ikke har modtaget to LP´er med jule musik som jeg allerede har købt og betalt for. Det burde I kunne gøre bedre. Hvad skal jeg bruge to jule LP´er til i Januar?
Hilsen Anne Mette
Her under er så det retur svar jeg modtog, tyndt, rygsvømmende og ikke til at bruge til noget. Men jeg kan forstå på andre klager, at jeg skal være glad for overhovedet at have modtaget svar fra kundeservice.
Hej!
Jeg beklager meget at dit ordreforløb ikke er blevet behandlet som det selvfølgelig burde.
Vores system er bygget op således så en ordre gennemgår flere faser. Når den når til pakning, hvor vi normalt sender ud samme dag som den bliver pakket i, trækker vi pengene, fordi den vil være på vej ud af "døren", men når der sker forsinkelser så bliver pengene hævet imens at ordren stadig står til pakning. Det er noget jeg har fejlmeldt og vi håber på at det bliver lavet om.
'Mariah Carey' er registreret som afsendt fra os d. 09-12-2015
Denne ordre er sendt som varebrev. Dermed er der ikke tildelt et Track & Tracenummer.
Normalt tager det ikke længere end 2-5 dage for forsendelsen at komme frem, men der er jo tydeligvis sket en forsinkelse fra posten side.
Hvis du ikke har modtaget forsendelsen inden for 16 dage efter afsendelsedatoen, bedes du venligst kontakte os igen.
'Elvis Presley' er som du selv nævner desværre udsolgt ved vores leverandør. Jeg kan ikke sige noget om, hvornår den vil komme ind på lageret igen. Den står på nuværende tidspunkt også til at have 15-30 dages levering på vores hjemmeside. Dette svar hjælper selvfølgelig ikke dig det helt store, og jeg forstår, at du selvfølgelig ikke har brug for julemusik i januar.
Jeg kan som sagt desværre ikke sige noget præcists, men jeg kan annulere denne LP hvis du ønsker?
Jeg beklager igen meget.
Med venlig hilsen,
Natalie
Nu skriver vi 19.dec. Og heldigvis er dette hjem ikke helt afhængig af cdon.com når det kommer til julemusik......så julestemning breder sig trods alt.
Kontakt os o vi svarer inden 24 timer. Har skrevet 2 gange indenfir de sidste 48 timer og intet hørt vedr min forsendelse som blev bestilt den 101215. Hæve en penge kan I (cdon)/godt finde ud af men kundepleje ~ en by i Rusland. Skam jer ~ og i praler med at være nordens største varehus/webshop ~ skulle måske hellere være flopshop
Peter /Taastrup
Jeg er meget utilfreds med min handel hos cdon.com. Jeg modtager min pakke og kan konstatere at der mangler en ting i min ordre. Jeg henvender mig til cdon.com, der melder tilbage via mail, at de undersøger sagen og vender tilbage. Jeg venter stadig nu efter 10 dage og har ikke hørt noget fra dem. Og pengene for hele ordren er hævet på min konto, selvom jeg ikke har modtaget hele min ordre. Jeg syntes virkelig det er utilfredsstillende og jeg efter 4 henvendelser om de skal kontakte mig via telefon, og jeg har stadig ikke hørt fra dem.