Cenforce Kopen 24 Reviews 15

4.1

Company details

1. Online Pharmacy

Written by the company

Cenforce Kopen 24 is your reliable online pharmacy for high-quality Cenforce tablets at affordable prices. We specialize in providing fast, discreet, and secure delivery of genuine Cenforce products across Europe. At Cenforce Kopen 24, customer satisfaction is our priority. From easy ordering to excellent support, we ensure a smooth and confidential experience every time. All medications are sourced from licensed manufacturers and shipped in tamper-proof packaging. Trusted by thousands of happy customers, we’re here 24/7 to help you regain confidence and enjoy life to the fullest. Safe. Trusted. Delivered — That’s Cenforce Kopen 24.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en keurige service

Vorige week bestelling geplaatst op de website, kreeg daarna zo spoedig mogelijk een berichtje terug via WhatsApp voor de betaling. Nadat ik de betaling had gedaan, heb ik keurig de bestelling binnen 3 dagen binnen gekregen. Top service.
Gr Walter

April 15, 2026

Snelle correcte levering

Vorige week een bestelling geplaatst en kreeg meteen respons via what's app. Duidelijke uitleg ivm de bestelling en betaling. Deze heb ik uitgevoerd op een maandag en exact een week later zat de bestelling in mijn brievenbus, keurig verpakt en anoniem.

April 13, 2026

Hello Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review en uw vertrouwen in ons.
We zijn blij te horen dat u onze snelle levering, duidelijke communicatie via WhatsApp en discrete verpakking heeft gewaardeerd precies de service waar wij voor staan.
Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Rated 1 out of 5 stars

Dit is een grove oplichting

Dit is een grove oplichting, wees extreem voorzichtig. Bij de eerste bestelling sturen ze de goederen wel om vertrouwen op te bouwen, maar daarna ontvang je nooit meer iets. Ik heb voor een bedrag van 56 € besteld en tot op heden heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen, terwijl zij volhouden dat het in aantocht is. Ik wacht nu al 3 weken, maar er komt niets aan.

March 4, 2026

Hello Karl,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen het spijt ons oprecht om dit te lezen en we begrijpen hoe frustrerend en zorgwekkend deze situatie voor u moet zijn.

Wat u beschrijft is absoluut niet het niveau van service en betrouwbaarheid waar wij voor staan. We nemen zorgen over leveringen en vertrouwen zeer serieus, en vinden het belangrijk dat elke bestelling onze klanten correct bereikt.

Kunt u alstublieft rechtstreeks contact met ons opnemen met uw bestelgegevens, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en u kunnen helpen?(+31 6 87149958) Ons team staat klaar om u duidelijke antwoorden en de ondersteuning te bieden die u verdient.

Nogmaals dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht we waarderen de kans om dit voor u recht te zetten.

Rated 5 out of 5 stars

Goed geregeld via de app binnen een…

Goed geregeld via de app binnen een paar dagen mijn bestelling binnen ,heb hiervoor een slechte ervaring gehad met een ander bedrijf, wel betalen maar niks krijgen , dus ben hier erg blij mee 👍🏻

March 2, 2026

Hello Jan,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en eerlijke review! 👍🏻 We begrijpen heel goed hoe vervelend het is als je eerder een slechte ervaring hebt gehad bij een ander bedrijf, dus het betekent extra veel voor ons om te horen dat alles bij ons goed geregeld was en je bestelling binnen een paar dagen is aangekomen.

Nogmaals bedankt dat je voor ons hebt gekozen we staan in de toekomst graag weer voor je klaar.

Top.

Vriendelijke dame die je netjes te woord staat, vragen netjes beantwoord. Top geregeld en bestel zeker meer producten

February 23, 2026

Hello Marco,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en tevreden bent over onze service. Dat betekent veel voor ons.

We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te mogen zijn! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en reageren snel op…

Snelle levering en reageren snel op vragen.

February 18, 2026

Hello Diego,

We waarderen je mooie woorden enorm. We doen altijd ons best om onszelf te blijven verbeteren en iedere klant de best mogelijke service te bieden.

Rated 4 out of 5 stars

Zéér snelle levering

January 26, 2026

Hello Stan,

Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze service! We doen altijd ons best om onze klanten het allerbeste te bieden, en uw feedback betekent veel voor ons. Fijn dat de levering zo snel was!

Snel geleverd en zeer goed resultaat

Snel geleverd en zeer goed resultaat

January 8, 2026

Beste Danny,

Dank u wel voor uw review! Fijn om te lezen dat alles snel geleverd werd en dat u tevreden bent met het resultaat. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag weer verder!

netjes discreet en betrouwbaar

netjes discreet en betrouwbaar, alles wordt professioneel via whatsapp afgehandeld

January 29, 2026

Beste Katrien,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u onze service als netjes, discreet en betrouwbaar ervaart. Het is voor ons belangrijk dat alles professioneel en zorgvuldig wordt afgehandeld, en het doet ons plezier dat dit via WhatsApp goed voor u werkte.

We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Nogmaals dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Fijn contact en snelle levering

Fijn contact, en ik had na betaling binnen 3 dagen mijn bestelling in een mooie witte envelop

January 15, 2026

Beste Rutgen,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat het contact prettig was en dat uw bestelling zo snel bij u aankwam. Dat alles netjes en discreet in een witte envelop werd geleverd, vinden we zelf ook belangrijk, en fijn dat u dit waardeert.

Uw vertrouwen betekent veel voor ons, en we kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Nogmaals dank voor uw positieve woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Echt een betrouwbaar top bedrijf dat…

Echt een betrouwbaar top bedrijf dat waarmaakt wat t beloofd voor een zeer redelijke prijs.

January 23, 2026

Beste Gert,

Heel hartelijk dank voor uw prachtige woorden! Het doet ons enorm plezier om te horen dat u ons als betrouwbaar ervaart en dat wij kunnen waarmaken wat we beloven, en dat ook nog eens tegen een redelijke prijs. Uw vertrouwen en waardering betekenen ontzettend veel voor ons team.

We kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Nogmaals dank voor uw positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer voordelig en redelijk snel…

Zeer voordelig en redelijk snel ontvangen

January 13, 2026

Beste Klant,

Dank u wel voor uw review! Wat fijn om te horen dat u onze voordelige prijzen en snelle levering waardeert. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en doen elke dag ons best om deze service te blijven waarmaken. Graag tot een volgende keer.

Rated 2 out of 5 stars

Bestelling nooit aangekomen meere keren…

Bestelling nooit aangekomen meere keren geprobeerd contact te nemen nooit op gereageerd 1 woord OPLICHTERS trap er niet in.

Gelukkig een ander adress gevonden die me heeft geholpen zijn naam 1s spablauw1234 op tG die stuurt wel alles netjes op en is betrouwbaar! Ook wat goedkoper dan deze webshop.

October 17, 2025

Beste Kees,

Het spijt ons dat u deze ervaring zo heeft beleefd. We willen hierbij wel aangeven dat wij geen bestelling op uw naam kunnen terugvinden in ons systeem. Het lijkt er daarom op dat deze bestelling niet bij ons is geplaatst.

We vragen u vriendelijk om hier geen reclame te maken voor andere partijen. Wilt u dit graag laten uitzoeken, dan nodigen we u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via WhatsApp op +31 6 45226622. We kijken het dan graag samen met u na.

Rated 4 out of 5 stars

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, alles netjes ontvangen.

September 19, 2025

Beste Van,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! 🙏 Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk verliep en dat alles netjes is ontvangen.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Rated 1 out of 5 stars

Helaas geef ik 1 ster

Helaas geef ik 1 ster, dit omdat ik geen bankgegevens via de mail had ontvangen om het bedrag over te maken. Ik heb via het telefoongesprek een SMS verstuurd, ook heb ik 2x een mail verstuurd om de bankgegevens naar mij te versturen, helaas geen repons. Dus ja ik wil graag betalen, maar ik wordt niet geholpen door de "service" afdeling.

May 30, 2025

Beste Len,

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn geweest om geen bankgegevens te ontvangen ondanks uw pogingen via e-mail en SMS. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden bij onze service.

Wij waarderen uw bereidheid om te betalen en uw geduld zeer. Om dit snel op te lossen, kunt u ons direct contacteren via WhatsApp op +31 6 45226622. We helpen u graag meteen verder.
Nogmaals dank voor uw geduld en feedback. Wij hopen u binnenkort te laten zien dat onze service betrouwbaar en behulpzaam is.

Cenforcekopen 24 Team

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look