Centrowent Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Odpowiedź do Pana Marka

Pan Marek, który napisał opinię 12 marca 2025 trochę przesadził i wyolbrzymił całą sprawę oraz minął się z prawdą kilka razy. Nawet tego nie wie, że sklep stacjonarny nie ma obowiązku przyjmowania zwrotu towaru. Ale mimo to zwrot został przyjęty. I zapomniał dodać, że były to 4 śruby. Dosłownie. Jeszcze nigdy nam się nie zdarzyło, aby ktoś przyjechał specjalnie oddać kilka śrub. Dlatego w żartach zostało powiedziane czy nie szkoda było Panu czasu i pieniędzy na dojazd, aby z tym przyjechać? Wspomniałem również (i tutaj też Pan minął się z prawdą) że mam po budowie domu 15 lat temu kilka rzeczy, które zostały między innymi śruby, które w międzyczasie sobie używam bo co chwila jest potrzebna jakaś. To jest chyba normalne, że każdy kto ma dom i garaż trzyma w skrzynce różne narzędzia oraz śruby czy wkręty. Do tej pory nie mogę tego zrozumieć, jak można przyjechać do hurtowni i oddać 4 śruby. I jeszcze gdyby Pan poprosił o przyjęcie tego zwrotu z uśmiechem na twarzy, w jakiś miły sposób, np.: Panowie śmieszna sprawa, zostały mi 4 śruby. Wiem że to hurtownia i że na kilogramy raczej sprzedajecie. Ale może da radę... Niestety Pan był taki nieprzyjemny, wręcz zażądał przyjęcia zwrotu. Pierwszy raz spotkałem takiego człowieka. Nie życzę nikomu. Teraz wiem, że takie osoby istnieją. I nie wypaliłem się zawodowo drogi Panie, chciałem tylko dopasować się do Pana poziomu.

March 12, 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Centrowent Piła

Centrowent Piła Sp. z o.o. - Wentylacja, Klimatyzacja, Rekuperacja
Zesłańców Sybiru 7, 64-920 Piła

Dzień dobry
Dziś byłem zwrócić części których nie zużyłem. Bo przyjechałem przy okazji do Piły na inne zakupy. Pan w okularach miły szybko mnie obsłużył przyjął zwrot. A drugi Pan Krzysztof W. wstał powiedział ,że cytuje "szkoda dupe zawracać takim gównianym zwrotem i trzeba było wyrzucić"! Zamurowało mnie jak można tak powiedzieć. Zero profesjonalizmu! Po czym Pan w siwych włosach powiedział ,że on 15 lat temu budował dom i ma cały strych niepotrzebnych rzeczy. Po czym znowu skomentował . Ja odpowiedziałem na to , że ja nie zbieram rzeczy wiec oddaje to co mi jest nie potrzebne i skorzystałem z prawa zwrotu towaru. Bo nie mam zbieractwa.
A Panu po prost brak ogłady i szacunku do klienta. Za takie zachowanie w stosunku mojej osoby powinien Pan dostać naganę, a nawet zostać zwolnionym. Za takie chamskie zachowanie i wypowiedźi które nie powinny mieć miejsca w pracy.
A zbieractwo to choroba którą się leczy.
A zbieranie znaczków to hobby. Jeśli nie widzi Pan różnicy.
Opowiedziałem tą sytuację w innych sklepach gdzie dziś byłem to osoby które usłyszały te historię były w szoku. I poradziły bym napisał skargę na Pana zachowanie. Byłem w wielkim szoku jak mnie Pan potraktował. Widać wypalił się Pan zawodowo. A jak klient wchodzi czy wychodzi mówi się "Dzień dobry " i "Do widzenia". A Panu brakuje podstawowych zasad kultury. Siedząc za biurkiem wyglądał Pan jak , by za karę tam pracował zero empatii. Współczuję Pana kolegom. A swoje problemy prywatne nie powinien Pan przynosić do pracy. Bo widziałem, że coś z Pana zachowaniem jest nie tak.
Polecam Panu urlop .
Pozdrawiam

March 11, 2025
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look