No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Pas op voor oplichting!
Wij hebben (dachten we) 6 Sens Line Torino tuinstoelen gekocht, echter zijn er maar 2 geleverd, de overige 4 blijken goedkope namaak te zijn van zeer slechte kwaliteit (troep!).
Dit hebben wij bij de levering in de winter (november 2024) niet gezien, ze gingen direct de garage in voor opslag, wij zijn hier pas begin zomer achtergekomen (toen wij de stoelen nodig hadden en gingen gebruiken in de tuin).
Er zijn vele mankementen aan de 4 namaak (troep) stoelen, ze zijn zeer onveilig met verroeste schroeven.
Wij zijn enorm opgelicht!
De verkoper en eigenaar ('Simon') zei letterlijk dat hij dit niet wil oplossen en gooide de haak erop!
Ook gaf hij toe dat hij niet heeft gecontroleerd vóór de levering of het überhaupt wel 6 identieke tuinstoelen waren (lijkt ons nogal cruciaal), tevens heeft hij ons hierover niet geïnformeerd(!) en wij gingen ervan uit dat het wel goed zat gezien wij daarvoor ook een duren tuinbank bij hem hadden gekocht als goede klant.
Na het melden van deze klacht, zijn wij 3 weken lang aan het lijntje gehouden met valse beloftes (dat hij ging kijken of ze nog leverbaar zijn en dat wij teruggebeld zouden worden).
Deze verkoper liegt structureel, beweert dat deze stoelen niet meer leverbaar zijn, terwijl ze online nog steeds te koop zijn!
Komt ook constant terug op de deal die wij hebben gemaakt voor de 6 stoelen.
Een deal is een deal, je kan nu niet meer geld gaan vragen nadat je ons hebt proberen op te lichten, dit is fraude en strafbaar.
Afspraak = afspraak!
Hij heeft het nu omgedraaid en geeft ons de schuld, wij hadden maar beter moeten opletten en nu een half jaar na de koop, zijn wij zogenaamd 'te laat'.
Dit is natuurlijk nonsens, er bestaat ook nog zoiets als wettelijke garantie (termijn) en consumentenwet/ recht. Ook in Duitsland! (de winkel zit in Nordhorn).
Het betreft een Nederlandse verkoper die nu vanuit Nordhorn verkoopt.
Wij hebben ze nog een week de tijd gegeven middels een ingebrekestelling en eisen alsnog de nalevering van de 4 Sens Line Torino stoelen of ons geld terug.
Tevens mag meneer ze zelf op komen halen, gezien hij de fout gemaakt heeft bij de levering. (meneer eist echter dat wij de stoelen kunnen brengen, deze spoort niet!)
Het betreft hier de laatste (nieuwe) tuinstoelen voor mijn senioren ouders, deze moeten stevig en vooral veiling zijn (logisch!). Heb dit herhaaldelijk uitgelegd, maar dit interesseert ze helemaal niks.
Het feit dat de 4 troep stoelen (rugleuning) spontaan achterover vallen, met gevaarlijke risico's van dien (door/ tegen het raam aan (raam beschadigd/ kapot), schrik, stik/ verbrandingsgevaar (hete koffie/ thee in de hand bv) etc), tevens ook dat de armleuning rammelen en continue na elk gebruik moeten worden aangedraaid, de pinnen aan de achterkant niet goed in de gleuf vallen, waardoor de stoel zeek onveilig is etc.
Deze verkoper neemt het allemaal niet serieus en liegt structureel.
In de winkel gaf hij ons nog aan dat als er maar iets was, wij dit konden melden en dan zou hij het zogenaamd oplossen onder garantie. Dit blijkt een leugen.
Wij willen simpelweg wat wij uitgekozen hebben en voor betaald, 6 Sens Line Torino stoelen! (niet een ander merk of model, exact die antraciete tuinstoelen en anders ons geld terug).
Let dus goed op, hier wordt je opgelicht waar je bij staat!
Koop hier niet.
Nu is onze zomer verpest door deze oplichter en moeten wij hoogstwaarschijnlijk zelfde stoelen bijkopen en een lang juridisch traject starten om ons geld terug te krijgen.
Voor ons is dit onaanvaardbaar!
Dit geeft direct ook weer en bewijst hoe deze verkoper denkt over zijn klanten, Garantie tot de deur en daarna zijn ze onbereikbaar! Mijn Facebook berichten worden niet meer gelezen, hun mailadres op hun website bestaat niet etc. Alles is verdacht aan deze verkoper.
Ze verkopen ook via insta en marktplaats, kijk dus uit!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.