besteld en laten plaatsen keurig op…
besteld en laten plaatsen keurig op tijd en vakkundig.
(Pool)Biljarts en recreatie artikelen kopen kunt u overal, daar zijn wij ons terdege van bewust! Daarom streven wij er altijd naar om enkel de allerbeste producten te leveren tegen de voor u allerbeste prijzen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat om dit streven te realiseren. Tevens in Nederland beloond als Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking onder de naam Champion Biljarts B.V.
Handelstraat 6 , 6851 EH, Huissen, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
besteld en laten plaatsen keurig op tijd en vakkundig.
Een paar weken geleden een nieuwe pooltafel gekocht. Lexor Extreme Pro series.
Prima service vanaf het eerste contact met Nick.
Tevens 3 keus ter reparatie aangeboden.
De banden hebben ze voor mij bekleed en verder heb ik de tafel zelf opgehaald en gemonteerd. Een duidelijke handleiding kreeg ik per mail en in de doos zat alles wat je nodig hebt. Best leuk om zelf te doen. Ik mocht altijd bellen als het niet zou lukken.
Tevens kreeg ik een keu cadeau voor het zelf ophalen van de tafel in Huissen.
Super bedrijf!!

Reply from Championshop.nl
Ze staan boven het wettelijke retourbeleid op aankopen via webshop.
Via webshop een showroommodel kast gekocht. Na levering bleek deze in slechte toestand. Afgebroken magneetjes, fineer kapot, beschadigingen enz. Retourneren bleek niet mogelijk. Er werd gesuggereerd dat ik de kast zelf had gesloopt. Ook het zelf terugbrengen en tegen bijbetaling omruilen voor een nieuwe niet. Heel vreemd winkeltje.

Reply from Championshop.nl
Een biljartkeu bij dit bedrijf (webshop) gekocht. Gezien de aanschafwaarde, wilde ik deze keu zien/ervaren in de winkel. Ik mocht de keu wel voelen maar niet testen. Ik heb de gok genomen (elke keu zal wennen zijn). Echter geldt hun beleid op al hun producten: zelfs het krijt. Er is geen tester in de winkel. Aanraken = kopen. Je kunt dus duidelijk beter bestellen en laten bezorgen (14 dagen herroepingsrecht) dan in de winkel gaan kijken. Wegens dit beleid krijgt deze winkel een negatieve ervaring.

Reply from Championshop.nl
Ik had een bestelling gedaan van een Ceulemans keu 15-3. Bïinnen een half uur zocht Nick contact met mij met om te vertellen dat dit model helaas niet meer geleverd kon worden. Binnen een dag had ik het geld alweer terug op mijn rekening. Na prima advies van Nick heb ik onder andere gekozen voor de Jos Bongers Pro 5-Star model Crius Libre met een carbon top eind 69 CM en Kamui clear black SS. Vanavond voor het eerst mee gespeeld en wat een genot !!!!
Nick en team, nogmaals dank voor het advies, eerlijke manier van zaken doen en de snelle service ! Echt een top bedrijf en ik bestel er zeker weer.
Groetjes, Ronnie

Reply from Championshop.nl
Keu-top via bol sowieso €5 goedkoper dan in de shop en bovendien perfect verpakt in container en voorzien van schroefdraad beschermer. Kwam alleen een dag later door een probleempje bij de bezorger.

Reply from Championshop.nl
Via e-mail een vraag gesteld over artikel. Volgende ochtend antwoord. Artikel daarna besteld, keurig binnen vermelde termijn geleverd.
Artikel was zelfs nog boven verwachting.

Reply from Championshop.nl
Na bestelling nog even contact gehad met advies.
De bestelling is vlot afgeleverd en dat voor een mooie prijs!

Reply from Championshop.nl
Goed advies super kwaliteit en service.
Topje weg gebracht en keurig via de post weer thuis gekregen .
Top
Erg prettig geholpen in de showroom en met behulp van de verkoper de juiste keuze kunnen maken. De dag van levering verliep soepel en complimenten voor de vakkundige monteur hoe deze de pooltafel geplaatst heeft.
Verzendschade goed en snel opgelost!
Een verhuizing van een pooltafel is netjes uitgevoerd. Tijdens het spelen werden er onvolkomenheden ontdekt. (leistenen sluiten niet perfect aan en er bevindt zich een vuiltje tussen laken en leisteen wat resulteert in een bobbeltje).
Na contact te hebben gezocht wordt alles weggewuifd in de categoriën: eigen toedoen, stuiterballen, verkeerde vocht/temperatuurwaarden, etc.
Zelfs het vuiltje zou ik zelf eronder hebben stofgezogen... Volgens mij kan alleen Hans Klok zoiets.
Kortom: we doen niks voor je en succes verder.
Bij onvolkomenheden wil je Champions Biljarts / Championshop.nl NIET als leverancier hebben.
Bestel hier niet!
Ik kreeg een kapotte airhockey tafel. Direct gemeld dezelfde dag maar ze waren op vakantie. Na vakantie kreeg ik bericht met de vraag of het transportschade was. Hierop gereageerd dat dit voor mij moeilijk te beoordelen is. Daarna bleef het heel lang stil op mijn vraag hoe te retourneren en na reminders kwam het:
Ik had het eerder moeten melden en transportschade moest ik verhalen bij de transporteur. Ik kom kijken naar reparatie mogelijkheden zodat ik geen retour hoefde te doen etc.
Hier direct op geregeerd en daarna werd het verhaal genuanceerd door de verkoper.
Gratis retour was alleen mogelijk als ik wilde omruilen. Anders zijn de kosten voor mijn rekening. Bizar na een kapotte levering!
Daarna na de retourverwerking krijg ik het aankoopbedrag terug zonder verzendkosten. Iets dat juridisch niet eens mag!
Wat slecht dit! Ze zullen heus top zijn als alles goed gaat maar een winkel onderscheid zich wanneer iets niet goed gaat.
Dus let op! Ontvang je iets dat kapot is? Dan ben je de sjaak in de afwikkeling. Ik heb nu verzendkosten én retourkosten betaald voor een kapotte tafel (19 euro!)
Koop hier niet! Ik had online een voetbaltafel besteld en een paar dagen later sturen ze mij een mail dat ik 40 euro extra moet betalen! Dit kan en mag wettelijk gezien niet.
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit. 16 in 1 multitafel besteld. Ondanks dat de levering niet compleet was, heeft de klantenservice hier direct actie op ondernomen en een nalevering gestuurd. Enorm tevreden en een echte betrouwbare klantenservice, daarom maximale rating!
Learn more about other kinds of reviews.