CheapCargo.com Reviews 67

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren versturen wij onze koffiebonen van Caffè Duo via Cheap Cargo. Prima service. Nooit iets te klagen. Als er iets niet helemaal lekker loopt lost de klantenservice het altijd binnen no time op.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bij Cheapcargo heb je met mensen te maken die vakkundig zijn en voor je klaar staan. Ze ontzorgen ons in dat deel waar wij geen verstand van hebben. Pakketten verzenden. Prettige en leuke communicatie... See more

Rated 1 out of 5 stars

Mijn pallet is door de chauffeur opgehaald, waar meerdere mensen getuige van zijn. Daarna is de zending spoorloos verdwenen. Volgens CheapCargo is de pallet “nooit opgehaald”, maar onder... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na telefonisch contact met Julius ben ik uitstekend geïnformeerd over de mogelijke verzendopties. Vervolgens ontving ik per e-mail een ruim aanbod, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken... See more

Company details

1. Logistics Service

Written by the company

Een pakket, pallet of document versturen? Vergelijk meer dan 20 vervoerders en kies het voordeligste tarief. Boek nu uw zending online en bespaar direct!

Contact info

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Cheap Cargo stuurt mij een naheffing…

Cheap Cargo stuurt mij een naheffing voor een drietal pakketten die via hun door UPS verzonden zijn.

Op de naheffings factuur wordt er een reeks van mogelijke oorzaken vermeld maar nergens staat exact vermeld waarvoor Cheap Cargo van UPS een naheffing zou hebben ontvangen.

Het antwoord van Cheap Cargo op mijn bezwaar en eis tot inzage van het UPS naheffings document is dat er nog meer mogelijke reden worden aangedragen voor de naheffing maar wederom geen exacte reden.
Wel wordt er duidelijk gemaakt dat je geen bezwaar tegen de factuur kan maken.

UPS heeft aangegeven dat de pakketten zoals door mij omschreven geen probleem vormen of voor een naheffing zorgen.

Graag zie ik van Cheap Cargo het verzendocument van UPS met een duidelijke omschrijving van de naheffing.

July 19, 2022
Advertisement

Bezint eer gij begint

Ben al bijna 3 weken op een pakket aan het wachten, steeds vrij moeten pakken om het aan te kunnen nemen, krijg je 's morgens de melding dat ze komen, staat er opeens een uur voor de aflevertijd dat het pakket vertraagd is. Tot 4x toe, eerst een lulsmoes dat het pakket te groot was, vervolgens zogenaamd retour gezonden omdat ik niet thuis was, maar helemaal niet aan de deur geweest, zijn zelfs niet eens in de buurt geweest. Het betreft een glazen schilderij, zal nu wel kapot zijn van dat heen en weer gesleep. Verzender heeft veel geld betaald voor deze shit dienst. Kunnen nu al 5 dagen geen nieuwe leverdatum en tijd doorgeven. Hoe dan????
Waardeloos bedrijf, ik ben er helemaal klaar mee!

June 7, 2022

Totaal dramatische ervaring

Totaal dramatische ervaring met Cheapcargo.com en vervolgens ook niets meer van gehoord toen de naheffing verrekend werd met een credit. We hebben duidelijk bewijs dat wij juiste adres hebben aangeleverd maar pakket is alsnog op verkeerde adres aangeboden. Vervolgens hebben we zelf tijd erin gestoken om pakket op juiste adres te krijgen. Opvallend is dat CC operaties zelf toegeeft dat het niet goed is gegaan maar we krijgen toch een naheffing....ongelofelijk.
Als we hen vragen waar dit vandaan komt, nul respons....communicatie is echt verschrikkelijk.
Geen zaken mee doen; ze leveren pakketten veel te laat op op verkeerde adres tegen meerkosten....

September 20, 2021

Opdracht was te simpel!

Opdracht was simpel: haal een pakketje voor mij op in België en stuurt deze naar mij op in Nederland. Na een week was het pakketje nog niet opgehaald door de transporteur. Telkens weer als ik belde naar Cheapcargo.com hadden ze weer een smoesje klaar. Na anderhalve week was ik helemaal klaar met Cheapcargo.com. Voor mij nooit meer aankloppen bij dit bedrijf. Ik kreeg wel keurig mijn bedrag teruggestort.

September 18, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Wat een waardeloze club is dit

Wat een waardeloze club is dit. Leveren een bestelling af en zeggen achteraf doodleuk dat het gewicht te hoog was met gevolg een extra factuur van ruim € 100,00 ondanks reclamatie geen serieuze behandeling van de klacht en alleen maar drammen dat dit betaalt moet worden. Zeer onbetrouwbaar dus. Wij doen hier nooit zaken meer mee. Afzender Lands End

August 18, 2021
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look