Checkos

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

SÅDAN skal internet handel være!

Under et døgn fra bestilling til jeg stod med mine vare.

Virkelig lækre kvalitets produkter til at lave gel color negle. Jeg er imponeret.
Plejer at bestille meget dyrere produkter hjem fra USA - det gør jeg ikke mere. Gel color Hybrid shine system er det bedste jeg har prøvet af den type. Gel "krøller" ikke men ligger flot på neglen og er holdbare.

Priserne absolut konkurrencedygtige.

Altid venlig og vidende betjening, både personligt og v. internethandel.

Min bedste anbefaling til både produkter og internet handel hos Checkos.

October 4, 2016
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Produktet virker ikke så de lover

Købte en gellak som de reklamere med ikke behøver primer eller toplak. Bare to lag og så holder den.
Jeg kunne ikke engang ligge den på neglen, den var meget flydende og den løb ned i siderne, kunne slet ikke sidde fast. Prøvede også med et ultra tyndt lag, der fik okay, men fordi det var så tyndt en lag skulle jeg jo ligge mindst 6 lag og det blev vildt ujævnt !
Ringede allerede dagen efter med dette problem. Fik af vide at jeg nok ikke gjorde det rigtigt eller at jeg kunne sende produktet retur og så ville de se på det, men de ville jo nok finde ud af at det ikke fejlede noget... Så det fik jeg jo vildt meget ude af... Det var så de penge lige ud af vinduet. Handler der aldrig igen!

May 16, 2016

fantastisk!!!! :D

Jeg bestilte nogle varer, og dagen efter modtog jeg dem :D super skønt, også syndes jeg det er en rigtig sød mail man får efter man har bestilt sine varer. Jeg elsker de små gaver man får med, det er bare en ekstra god service :) jeg bestilte noget akryl til neglene, super gode produkter :) jeg har arbejdet med meget forskellige produkter, og jeg syndes det er fantastisk til prisen :) syndes dog at det ville være dejligt hvis man kunne få større bøtter med mere farve i, de er nemlig ret små :) men ellers er alt helt fantastisk, og jeg vil helt sikkert handle her igen ;) jeg er en meget tilfreds kunde :)

September 17, 2014

Kanon kundeservice

Sendte en mail om en vare der havde været i restordre længe. Fik hurtigt svar om at de nok skulle finde en til mig og da pakken ankom var der 2 ekstra ting med, udover at jeg kun skulle betale for portoen. Synes der er langt imellem de forretninger der yder en så god service for deres kunder.

January 9, 2013

Take a closer look