Chill Bill Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Niet eens 1 ster waardig. OPLICHTERIJ!!!

Niet eens 1 ster waardig.
Wat een oplichterij. Mijn bestelling bij Eco Boerderij de Haan (met oa veel bevroren melkproducten) gedaan die de bestelling via Chill Bill liet bezorgen. Chill Bill huurde weer op zijn beurt een jonge uiterst vriendelijke chauffeur in die mijn bestelling bezorgde. De grote dozen werden behoorlijk kapot en open bezorgd. De bestelling was ook nog eens incompleet, mogelijk vielen er veel uit de dozen tijdens het wegpleuren in het busje. Zo ongelooflijk slordig! De bezorger zei dat het zo in zijn busje werd geplaatst en dat hij daar niets mee te maken had en had zelfs een paar foto's gemaakt om dit te kunnen aantonen bij de eigenaar Ron van het bedrijf Chill Bill. Na een hoop gedoe met de leverancier Eco Boerderij de Haan die niets aan het probleem deed terwijl ik een grote bestelling deed boven de € 250!!! Nam ik een paar keer contact op met de chauffeur en die was zo fatsoenlijk (de enige met fatsoen en nog heel jong, daar kunnen wat oud tuig dat zich ondernemer noemt een hoop van leren) om de eigenaar van Chill Bill te bellen en toen pas nam die Ron telefonisch contact met mij op. Hij meldde dat de fout totaal bij hem lag en dat hij de schade zou vergoeden. Maar ik moest eerst een mail naar hem sturen. Zogezegd en afgesproken, zo gedaan. Maar na mijn mail NOOIT MEER IETS VAN RON de eigenaar van Chill Bill gehoord. Ik heb hem onlangs nog via hun contactformulier en andere bekende mailadressen via zijn website gemaild of mijn bericht in goede orde is ontvangen en waarom er tot op heden niets is gebeurd en niets van hem heb gehoord. Zelfs geen bevestiging op mijn mail zoals met hem afgesproken. Ook daar tot op heden geen reactie. Kortom veel geblaaskaak en zogenaamd bieden van goede oplossingen maar niets nakomen. Met zijn gebabbel. Wat een oplichterij om zo met mensen om te gaan. Schandalig, heel schandalig. Dit soort bedrijven verdienen een harde aanpak!

April 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Meer dan 1 ster kan ik ze helaas niet…

Meer dan 1 ster kan ik ze helaas niet geven.
Twee dagen achter elkaar staat er een bestelling gepland maar er verschijnt niemand, voor de zekerheid hebben we dit nog nagekeken op onze ring deurbel.
Na diverse telefoontjes blijkt de bestelling kwijt te zijn geraakt en in plaats van denken in oplossingen hoor ik alleen maar irritatie en gezucht van degene die ik aan de telefoon heb. Bestelling is ook nog niet geleverd.

March 23, 2026

bestelling niet bezorgd....

Op 19-12-2025 heb ik een Chill Bill besteld (Bestelling #125592).
De levering stond gepland op 24-12-2025 tussen 08:00 en 18:00 uur. Hier heb ik mijn planning op aangepast, maar helaas heb ik die dag niets ontvangen en ook geen enkele melding gekregen.

Later ontving ik een e-mail van Chill Bill (zie bijgevoegde foto’s) waarin stond dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Ook hiervoor hebben wij 1,5 uur van onze vrije dag vrijgehouden, maar opnieuw is er niets bezorgd en hebben wij geen e-mail of telefoontje ontvangen.

enige vorm van communicatie was prettig geweest. Ik begrijp ook dat dit bij de bezorgdienst ligt, maar op dit moment heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, terwijl ik vandaag een partij moet draaien. De situatie is daardoor erg vervelend.

December 19, 2025

Uiterst onbetrouwbaar bedrijf.

Uiterst onbetrouwbaar bedrijf.
Een bestelling van vlees voor kerstmis werd nooit bezorgd.
Dag 1 van bezorging melding ontvangen dat niemand aanwezig was, terwijl er constant iemand aanwezig was met zicht op de straat en voordeur.
Dag 2: Bezorging mislukt omdat er een scanner storing was.
Dag 3: Weer gebeld met opdrachtgever, zal zeker deze dag bezorgd worden. Om 12 uur bericht ontvangen dat bezorging weer mislukt is ivm afwezigheid (pertinent onjuist) In de loop van de dag 7 keer met opdrachtgever gebeld, bestelling zou absoluut die dag bezorgd worden. Uiteindelijk wordt een track and trace link gestuurd. Bezorging staat op de planning, met tijdstip. Rond het aangegeven tijdstip verschijnt opeens de mededeling dat bezorging wederom mislukt is omdat er niemand aanwezig zou zijn. Het huis vol mensen, volop lichten aan.
In de T&T app is de mogelijkheid om contact met de chauffeur op te nemen uitgeschakeld. Nergens op internet is het telefoonnummer van dit onbetrouwbare bedrijf te vinden......op hun site staat wel met grote letters "Betrwoubare levering: afspraak is afspraak"
Een grotere leugen bestaat niet.
Bedankt chill-bill, voor het verspesten van de kerst voor 4 gezinnen.

December 24, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look