Æv. Ville selvfølgelig kunne ønske, at man kunne give 0 stjerner. Jeg har fulgt sagen Würtz/Bitz igennem flere år og at man så direkte kopierer hårdtarbejdende selvstændige keramikere og stjæle dere... See more
See what reviewers are saying
Klar kopi af Kasper Wurtz, lav dog dit eget din talentløse efteraber!
Skønne Middags/Frokost/Dessert Tallerkener i God Kvalitet og Dejlige Farver m. Glasur. Og Guld Teskeerne + Kage Gaflerne jeg har, er også Super Flotte og i God Kvalitet ! Har brugt det i flere år,... See more
Boykot Bitz! Denne kopisag er klokkeklar og stinker af dårlig opførsel overfor en stakkels keramiker der bliver ruineret - takket være din og F&H' grådighed :(((
No history of asking for reviews
People also looked at
Klar kopi af Kasper Wurtz
Klar kopi af Kasper Wurtz, lav dog dit eget din talentløse efteraber!
Kopi af Kasper Würtz
Jeg tror hele Danmark efterhånden…
Jeg tror hele Danmark efterhånden væmmes over dig, Christian. Og TÆNK! der stadig er folk der vil arbejde for dig.
Dømt af retten
Dømt af folket.
Desuden er jeres varers pris, ikke svarende til kvalitet. Føj!
Jeg tror ikke det vil gøre Danmark noget, hvis du bare pissede laaaang væk!
Ækelt design
Ækelt design, lav kvalitet, ingen holdbarhed. Hold dig langt væk fra det.
Skønne Middags/Frokost/Dessert…
Har brugt det i flere år, og det ser ud som da jeg købte det !
Meget Dekorativt ! Kan Helt Klart Anbefales !
Alt hvad du laver kopi.
Elsker mit stel
Elsker mit stel, har brugt det i snart 4 år, hver eneste dag og det ser ud som første dagen.
Æv - og føj
Æv. Ville selvfølgelig kunne ønske, at man kunne give 0 stjerner.
Jeg har fulgt sagen Würtz/Bitz igennem flere år og at man så direkte kopierer hårdtarbejdende selvstændige keramikere og stjæle deres arbejde - og så forsøge at slippe afsted med det? Føj siger jeg bare! Jeg har aldrig og kommer aldrig til at købe Bitz-ting (eller som han lader som om, at han har designet). Håber at Christian Bitz og baglandet kommer til fornuft.
Du borde skämmas som lever på annans…
Du borde skämmas som lever på annans hantverk. Gör något eget istället för att snylta på andra. Tvi
Kopi Christian
Kopi Christian,
Kina skrald og kopi af godt dansk håndværk og design.
Køb ikke hos ham.
En meget blandede fornemmelse
Jeg må indrømme jeg sidder lidt med en pinlig fornemmelse.. jeg har dit sæt stående i mit hjem, og hold nu k.. jeg synes det var SÅ fedt et stel. Virkelig.. men så ærgerligt først at opdage 3 år senere, det er en kopiering af et families livsværk.. jeg havde aldrig købt det, hvis jeg kendte til det andet mærke.. hvordan dælen kommer man af med det, jeg har jo brugt mere end et par tusind, på noget der reelt er ulovligt nu at sælge 🤔
Jeg er lidt skuffet, og håber du fremover, får lavet resten af dine ting ud fra dine egne ideer, og ikke ud fra hvad der allerede er lavet .. det er en meget tam følelse man nu sidder tilbage med.
Hvor svært kan det være
Hvor svært kan det være. Lig dig flat ned og undskyld i stedet for at trække “ofrekortet”.. Du er ikke ofret i denne sag. Blot endnu en pengegrisk “foretningsmand” som tjener på andres bekostning.
Jeg er flov over at have dit skrammel stående i mit hjem og vil undersøge om jeg har krav på Imerco tager det retur da det jo er “ulovligt”..
Sælger andre hårdt arbejdende…
Sælger andre hårdt arbejdende menneskers arbejde som deres eget.
Jeg vil anbefale at man køber sine ting fra de originale producenter.
Kopi varer, pinligt.
Utrolig skruppelløse virksomhed
Utrolig skruppelløse virksomhed. Som er mest kendt for at stjæle med arme og ben.
Kunne aldrig finde på købe noget med…
Kunne aldrig finde på købe noget med hans navn på, efter alt hvad der er kommet frem
Tyveknægt uden moral og etik
Christian Bitz har tyvstjålet og kopieret Kasper Würtzs keramik i Kina. På kort tid har han ødelagt en søn og fars stolte danske håndværk uden tanke for moral og etik. Ren grådighed fra Christian Bitz. Jeg har smidt mine skåle ud fra Imerco.
Boykot Bitz
Boykot Bitz!
Kinesisk Kopiskrammel
Utroligt hvor grådig man kan blive
Utroligt hvor grådig man kan blive, selvom det er på andres bekostning. Fy for F…