1.9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Geste commercial insuffisant en fonction des évènements

Bonjour,
Nous avons acheté à la succursale Clara Peugeot 72 Le MANS un vehicule peugeot 3008 acheté neuf en 2020 garantie jusqu'2024. Après la garantie, une suite de pannes en cascade (injecteur catalytique, turbo, vanne EGR 315...) est survenue. Nous avons contacté le garage et nous avons été renvoyé vers le site juridique Miléo payant. Etant donné le kilométrage de la voiture (90 887KM) et l'achat de cette voiture d'un montant de 42 000 euros. Ce n 'est pas normal d'avoir à changer tout ça même si la garantie est passée.
La succursale ne veut pas prendre complètement toutes ces réparations.
Eviter d'acheter des véhicules neufs Peugeot dans cette succursale Clara Le Mans.

January 14, 2026

Fup firma

Bestilte et buksesæt af hør og fik leveret en nederdel, som aldrig havde været i nærheden af hør. Desuden en kjole som jeg slet ikke kunne genkende fra hjemmesiden. På hjemmesiden skriver de at returnering er nem, men det viser sig at det skal returneres til Kina, for egen regning.
Senere har jeg fundet de samme varer på Temu, til en fjerdedel af prisen. Hold jeg langt væk fra dette firma og pas på de har flere forskellige hjemmesider.

September 17, 2025

Rigtig dårlig firma

Rigtig dårlig firma. Det tager 2 mdr at få sin kjole. Når den så endelig kommer er den i så dårlig kvalitet syet i Kina. Den var bestilt i sort men kom i lilla- grå. Pasform ad h.. til og skæv. Firma vil kun returnere 30 % af prisen. Og med kommentaren at give den til sød veninde. Har klaget ad flere omgange. Der sker intet.

August 29, 2023

Bindefangeri.

En stjerne da der ikke findes mindre…!
Fup firma. Har korresponderet med dem i 2 uger og de svarer ikke på mine spørgsmål og mit ønske om returnering af bluse, men bliver ved med at skrive at jeg kan få 30% ved næste køb på alle mine henvendelser.
Jeg har truet med politianmeldelse da det er falsk markedsføring, da de skriver at der er tilbagebetalingsgaranti..
Nu anmelder jeg så dette firma til politiet.
Hold jer fra at købe noget der! Bondefangeri.

August 4, 2023

Tøj fra Clara-0dense.com

Har købt en bluse fra Clara. Størrelse og kvalitet er det værste bras. Det er kinesertøj af værste slags. På billedet var det en superfin bluse.
Man kan ikke få pengene tilbage, men bliver tilbudt 30 pct reduktion og så kan man give den til en anden, men jeg kender ingen, der vil gå i en bluse af den kvalitet.
HOLD JER FRA DET FIRMA!!!!

August 3, 2023

Tøj fra Clara-odense.com.

Har købt 2 bluser fra Clara-odense.com.
Størrelserne er helt hen i vejret! Desværre kan bluserne ikke returneres, da tøjet kommer fra Kina
Jeg bliver tilbudt 30% retur og evt. give en anden bluserne!!!

August 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Købte Grace bluse blå og hvid stribet…

Købte Grace bluse blå og hvid stribet 238,-kr , utroligt sjusket syet striber er helt tilfældige passer ikke sammen nogen steder,er lige til at smide ud, kommer fra Kina, størrelses skema passer ingen steder, materiale, en meget tynd viskose, ellers et nydeligt foto af bluse på Facebook, ærgelig oplevelse. vil ikke anbefale at handle der.

August 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt udført arbejde og kundeservice

Jeg var den 24. Juli inde i frisør Clara og velvære for at få farvet min udgroning væk og få min egen mere naturlig hårfarve tilbage igen derudover skulle jeg også klippes et 90’er hair cut med curtain Bangs af deres søde elev som var alene i salonen den eftermiddag
Jeg måtte kort sagt desværre gå der fra med en endnu længere meget rødlig udgroning, alt alt alt for kort pandehår og permanent hårfarve i panden og ned af højre hårlinjen
Jeg spurgte om hun ville se et billede på den måde jeg ville klippes der svarede hun nej for hun vidste godt hvad jeg mente
Jeg har naturligvis klaget over dette til salonen, men salonens ejer kan godt understøtte arbejdet og synes det er korrekt udført derfor kunne jeg ikke få mine penge retur hun har dog tilbudt at fikse det, men eftersom hun kan stå finde for arbejdet har jeg ikke lyst til at sætte mig i en frisør stol hos hende og ønskede derfor kun mine penge retur hvilke ikke kunne lade sig gøre
Super ærgelig oplevelse og utrolig dårlig kundeservice oven i

July 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super dygtig frisør …

Det er mit andet besøg i claras velvære. Jeg er begge gange blevet klippet af Tina. Hun er super dygtig og jeg er yderst tilfreds. Der er en dejlig stemning når man træder ind i butikken. Helt klart et sted jeh anbefaler

January 30, 2023

Kedeligt & trist mad.

Vi har idag 12/12/15 været på restaurant Clara
i Rødovre centrum.
Vi fik 2 stjerneskud & en burger/fritter (firehouse).
Anretningen af stjerneskuddet,
lignede ikke noget fra en restaurant.
Den dampede fisk lå ved siden af brødet,
og så ikke særlig lækker ud,
så den gik vi udenom. De smagte udemærket,
men bestemt ikke noget at snakke om,
ej heller noget vi vil spise på Clara igen.
Burgeren var endnu mere kedelig, og stort set uden smag.
Pommefritterne var slatne & triste, ikke sprøde.
For at få denne omgang kedelig mad, måtte vi vente en lille time.
De havde kludder i deres system, fortalte tjeneren.
Da vi så efter lang tids venten, endelig fik vores mad,
var isen i vores sodavand forlængst smeltet.
Og det glas vin, en af os fik var drukket,
så vi måtte købe et glas til.

December 12, 2015

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look