Elev behandling til fuld pris
Jeg bookede en tid til brow lamination og voks af næse og for at koble af fra familielivet og hverdagslivet.
Jeg bookede min tid til brow lamination med en forventning om at få en professionel behandling og råd og vejledning. Ubder behandlingen virker behandleren meget usikker ift form, farve osv. Jeg har vel en forventning også om at det er mig der skal vejledes og ikke vejlede hende om det.
Efterfølgende får jeg vokset næsen hvilket tog 45 min længere tid da hun ikke kunne få hårene ud. Var nød til selv at foreslå hende at lade den være i længere hvilket hjalp lidt.
Først da behandlingen er slut undskylder hun den lange tid det tog, og fortæller hun lige skal vende sig til at være i klinik igen da hun går i skole og er 1. Års elev.
Derfor kunne jeg godt forstå usikkerheden og den manglende faglighed, jeg spurgte derfor om der så var elev rabat hvilket hun sagde ja til. Dog ved betalingen skulle jeg betale den fulde pris for brow laminationen og rabat ved kun voksningen hvilket undrede mig.
Jeg har booket behandlingen til den fulde pris, og jeg ville gerne have været informeret på forhånd om, at behandlingen blev udført af en elev, så jeg havde mulighed for at tage stilling til, om det var noget, jeg ønskede. Men det stod ikke under bookingen.
Problematikken er ikke at behandlingen blev udført af en 1. Års elev men at jeg ikke er blevet oplyst om det og til og med skal betale fuld pris.
Jeg overvejer stærkt at vende dette med forbrugerrådet.