Dygtig os sød frisør
Dygtig og sød frisør. En meget behagelig oplivelse.
Clinique Copenhagen er en professionel hudplejeklinik på Østerbrogade i København. Vores kerne kompetencer er hudpleje behandling og frisør. Alle er velkomne i vores klinik. Vi har en afslappet og hyggelig atmosfære, så du kan føle dig tryg. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og derfor ved vi alt om at fremme din naturlige skønhed.
Østerbrogade 111, 2100, København Ø, Denmark
Dygtig og sød frisør. En meget behagelig oplivelse.
Super service og god behandling.
Jeg fik farvet og klippet mit hår, Maria ramte en rigtig flot farve som dækkede min grå udvoksning på en flot naturlig måde som jeg gik efter, jeg er meget tilfreds.
Meget tilfreds med min klipning og hårkur i december :-) Sød og meget dygtig.
Havde en god oplevelse og gik derfra med en god klipning og flotte striber
God behandling og god klipning
Jeg havde en skøn oplevelse hos den dygtige frisør. Er meget tilfreds med min klipning og skal fremover klippes hos indehaveren 😃
Bedste sted i kbh! Jeg får altid lavet min balyage hos den dygtige frisør derinde, hun er så sød og dygtig til det hun laver! 10/10
KÆMPE ANBEFALING!😍😍
Jeg har prøvet mange frisører i mit liv og ingen har kunnet finde ud af mit hårs finurlige natur. Hos Clinique
Copenhagen ramte de bare helt spot-on første gang. Nu har jeg endeligt fået en cool frisure, som jeg er glad for. Og så er prisen oven i købet i den lavere ende. Skøn oplevelse og hyggelig atmosfære. Jeg er nu fast kunde hos Clinique Copenhagen.
Jeg var nede ved Clinique Copenhagen d. 12 og skulle have farvet min mørke udgroning blond. Jeg havde været i salonen et par dage før og spurgt om man kunne gøre det på en dag, hvilket frisøren sagde, at det kunne man sagtens. Men jeg forlod salonen d. 12, 4 timer senere med en gullig udgroning og fik af vide jeg kunne komme tilbage om 4 uger og få det fikset, dog mod betaling. Frisøren redte mit hår gentagende gange meget voldsomt, samt fik jeg utallige forskellige behandlinger af farve, toner osv . For at fikse den gullige-/orange kant. Jeg havde meget sårbart hår i forvejen og frisøren var meget voldsom, selvom hun sagde hun var mild mod mit hår, men redte f.eks mit hår mens der var bleach i, det, samt de mange andre forskellige behandlinger har efterladt mit hår meget knækket og ødelagt.
Hvis frisøren havde forventningsafstemt med mig inden vi gik i gang ift. det ville tage 2 omgange, havde jeg takket nej tak, men det gjorde hun desværre ikke.
Inklusiv opkrævede hun fuld pris og fortalte mig også hvad alle de ekstra behandlinger hun puttede i mit hår havde kostet hende, selvom jeg ikke havde bedt om alle de ekstra behandlinger, derimod var alle de ekstra behandlinger for at fikse hendes egen fejl.
Jeg kan derfor ikke anbefale, at få farvet dit hår ved dette sted.

Reply from Cliniquecopenhagen
Min søn og jeg blev i dag klippet af indehaveren af Clinique Copenhagen.
Det blev så ringe et resultat, at vi efterfølgende måtte tage til anden frisør og få rettet op. “Ufærdigt, ujævnt og skævt klippet. Dårligt håndværk”, bekræftede frisøren.
Så undgå klipning hos Clinique Copenhagen.

Reply from Cliniquecopenhagen
Neglene var for det første meget dyre end, der stod på hjemmesiden, og for det andet lignede det noget, et børnehavebarn kunne have lavet.