Hele snelle support en ook enorm vriendelijk. Verder zijn de diensten die ze leveren ook echt aan te raden en niet al te duur.
NeonNode.nl is een betrouwbare hostingprovider gespecialiseerd in game servers zoals FiveM en Minecraft. We bieden krachtige, stabiele servers met snelle ondersteuning en een gebruiksvriendelijk controlepaneel, ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Actief in zowel Nederland als het buitenland.
Netherlands
Customers service boven gemiddeld!
vragen worden snel beantwoord.
Custom server op maat laten maken. alles binnen 1 dag uit gedacht en voorbereid. ik ben als nieuwe server host goed begeleid door heel het traject.
Met hun kennis loopt mijn server vele malen beter al ik me had kunnen voorstellen.
wees niet bang om te vragen na de mogelijkheden bijna alles wat ik mij kon bedenken was mogelijk gemaakt door Neonnode.nl

Reply from NeonNode
Zeer goede service! Goede servers en altijd bereid om te helpen indien er problemen zijn 😉 Zeker een aanrader voor mensen die een server willen gaan opzetten

Reply from NeonNode
De servers zijn altijd online en de support is enorm goed. Enorme aanrader!

Reply from NeonNode
Als ik meer sterren kon geven zouden het er veel meer zijn top hosting top support zeker je server hosten hier

Reply from NeonNode
bied goede services aan en snelle hosting + kwaliteit

Reply from NeonNode
Ik wordt goed geholpen aan de fivem server ondanks dat ik zelf geen ervaring in heb. Maar ik ken de eigenaar weer goed haha

Reply from NeonNode
goed bedrijf en betrouwbaar runt goed genoeg info niet te moeilijk en mog je altijd met vrienden willen spelen zou ik dat hier don

Reply from NeonNode
Goede en snelle hulp via een support ticket. Ook krijg je snel via de e mail alles wat je nodig hebt. Heel erg blij mee!

Reply from NeonNode
Learn more about other kinds of reviews.