Snelle communicatie en hulp van A tot Z
Bij communicatiers gekomen voor hulp met onze naam, huisstijl, kleding, website etc. Het eindresultaat zijn wij erg blij mee! Daadwerkelijk van A tot Z begeleid.
"Waarom kiezen voor CommunicatieRS? Wij zijn zeer bevlogen in wat wij doen en geven deze energie graag door aan collega-ondernemers. De markt heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot heel veel deeloplossingen. Dit heeft enkele voordelen, maar wij geloven in het totale plaatje! Door altijd door “de bril van de klant” naar de mogelijkheden te kijken creëren wij succes. Passie is iets wat je terugvindt bij veel ondernemers die gekscherend vakidioten worden genoemd. Onze ervaring is dat iedere ondernemer moet doen waar hij/zij/hen goed in is en zich daarop moet kunnen focussen. Een zo goed mogelijke inzet van sales en marketing blijkt in de praktijk vaak lastig uit te voeren. CommunicatieRS is er om daarmee te helpen!"
Watergoorweg 108p, 3861 MA, Nijkerk, Netherlands
gedreven en betrokken mensen die weten waar het overgaat. Denken mee en voelen zich mede eigenaar van alles wat we gezamenlijk doen, TOP!!
Goede en snelle communicatie, uitstekend advies en mooie producten

Reply from CommunicatieRS
Communicatiers denkt goed met je mee, heeft originele ideeën waardoor de communicatie naar buiten opvalt
Ben erg blij om zaken te doen met CommunicatieRS. Ze denken goed mee en we komen altijd tot een goed eindproduct.
Super ervaring met dit team. Helpen en denken goed mee in het proces.
Wat resulteert in een goed eindproduct
Learn more about other kinds of reviews.