Copenhagenaccessories Reviews 16

2. Jewelry Exporter
  3. Sunglasses Store
  4. Watch Store

Written by the company

Accessories i høj kvalitet, til lave priser

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Den er altså ikke helt dum, den dér

Ingen problemer herfra:) Fik tingene jeg havde bestilt, plus en halskæde som GWP. Ejeren havde skrevet et takkekort

May 9, 2022

Hej Anna
Mange tak for din anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os. Og jeg håber du kan bruge din ekstra halskæde :)
Rigtig god dag

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste service jeg har fået i mange…

Den bedste service jeg har fået i mange år. Har handlet hos dem flere gange og de leverer hver gang. Top kvalitets produkter. Kæmpe anbefaling herfra

April 23, 2022

Hej Magnus
Mange tak for din ros! Jeg håber du fortsat vil være glad for dine produkter :)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fine smykker og hurtig…

Virkelig fine smykker og hurtig levering 🤩

Hej Emma
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og produkter :)

Super lækre designs

Super lækre designs! Virkelig lækker kvalitet, som absolut ikke skuffer.
Jeg har købt halskæder, armbånd og solbriller, som lever 110% op til mine forventninger.
Servicen er også helt i top. Helt klart anbefalelsesværdig!

Hej Jonas
Mange tak for din fine anmeldelse af os! Jeg er glad for at høre, at du er glad for dine produkter. Vi håber at se dig på siden igen i nærmeste fremtid :)

Fantastisk service og produkter

Fantastisk service, og et fedt udvalg af nogle mega nice produkter!

Hej Victor
Vi er glade for at høre, at du har været begejstret for vores produkter :)

Rated 5 out of 5 stars

fine smykker i god kvalitet

Super fine smykker i god kvalitet. Og rigtig god kundeservice 😊 Kan varmt anbefale at shoppe hos Copenhagen Accesories.

Hej Nanna
Mange tak for din søde anmeldelse, det sætter vi pris på! Jeg håber vi ser dig på siden igen snart :)

Rated 5 out of 5 stars

Enkel handel og hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med det leverede ur. God præsentation på hjemmeside og selve handlen var simpel. Modtog uret 2 dage efter køb. Vil bestemt handle her igen.

January 12, 2022

Hej Prime S
Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at du er tilfreds med dit køb!
Dbh Magnus :)

Rated 5 out of 5 stars

Vild med denne hjemmeside!

Godt udvalg af moderne og gode smykker, solbriller og andre accessories! Super kvalitet, til billige priser! Vildt hurtig levering og alt i alt bare en god hjemmeside!
Absolut ikke sidste gang jeg shopper hos jer.

September 8, 2021

Reply from Copenhagenaccessories

Hej Ida. Tusinde tak for de søde ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at se dig igen :)

En super god hjemmeside

En super god hjemmeside, super nem at finde rundt i.
Leveringen var også rigtig hurtig, og alt i alt en god oplevelse, alle de produkter jeg valgte var super god kvalitet! ikke sidste gang jeg handler her

September 2, 2021

Reply from Copenhagenaccessories

Hej Ann-sofie. Mange tak for din ros. Vi håber du bliver glad for dine nye accessories :)

Meget tilfreds

Super kunde service, samt var siden nem at navigere i

August 11, 2021

Reply from Copenhagenaccessories

Hej Søren. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse hos os!

Rigtig fin service

Rigtig fin service. billigt og pænt udvalg. jeg havde et par spørgsmål mht. deres størrelse i solbriller og de var rigtig hurtige til at svare

August 8, 2021

Reply from Copenhagenaccessories

Hej Simone. Tusinde tak for de pæne ord! Vi håber du bliver glad for dine nye briller :)

Take a closer look