Copenhagensofalab Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Sofa Store

Written by the company

Copenhagen Sofa Lab blev til ud fra et ønske om at skabe kvalitetsmøbler til en god pris. Hvis du er på udkig efter en sofa i materialer af god kvalitet, høj komfort og smukt dansk design, så er du kommet til det rigtige sted. Især hvis du ønsker at undgå køb-og-smid-væk kulturen, men samtidig ikke vil betale en formue for en sofa. Alle vores sofaer bliver bygget, polstret og betrukket på vores eget møbelværksted i Europa. Møblerne bliver designet af Karina Tholstrup, som har mange års erfaring inden for opbygning og design af møbler. Vi bruger mange timer på værkstedet for at være en del af processen, og tager aktivt del i arbejdet på hver eneste sofa. Fordi vores sofaer fremstilles tæt på Danmark, har vi mulighed for at være tæt på produktionen, hvilket gør det muligt for os at tilbyde en væsentligt kortere leveringstid. Derudover masseproducerer vi ikke vores sofaer, så du kan derfor have stor indflydelse på, hvordan lige præcis din sofa skal betrækkes. Velkommen til Copenhagen Sofa Lab.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Stedet hvor du får skabt din drømmesofa

Efter lang tids søgen efter drømmesofaen fandt vi den endelig hos Copenhagen Sofalab. Såsnart vi trådte ind i butikken blev vi mødt af en engageret og super serviceminded butiksindehaver (Karina), der sporede sig ind på vores ønsker/behov og gav os kompetent rådgivning. Sofaen blev designet helt efter vores ønsker og Karina strakte sig udover det forventelige for at vi skulle blive helt tilfredse med slutresultatet. Det lykkedes i allerhøjeste grad og vi vil til enhver tid anbefale Copenhagen Sofalab til andre..

November 21, 2025

Sofa

Jeg har købt og fået leveret en super lækker sofa fra copenhagensofalab.
Sofaen er designet og lavet specielt - så den passer lige der hvor den skal stå, jeg er kommet med mine ønsker, Karina har indfriet dem alle og resultatet er endnu bedre end jeg håbede på. Stoffet er lækkert og man sidder super godt i sofaen, 1000 tak ☺️ fra en meget tilfreds kunde. Hilsen Rikke

April 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God service, levering og top lækker ny sofa

Vi har lige modtaget vores virkelig smukke sofa.
Længe har vi ville udskifte vores over 20 år gamle sofa, men har ikke kunne finde en, der både havde siddekomforten, design, størrelsen og det helt rigtige betræk, som passede perfekt til vores lidt skæve stue.
Modulerne var lette at bære op af trapperne og de tilhørende puder er ren luksus at få tilføjet.
Nu gider jeg ikke andet end at være hjemme i min stue det næste stykke tid 🛋️
Tusind tak for god service, levering og top lækker ny sofa i højeste kvalitet 💛

April 10, 2025

Reply from Copenhagensofalab

Tak for de fine ord, det sætter vi meget pris på:-)

Rated 5 out of 5 stars

God pris og lækker kvalitet

God pris og lækker kvalitet. Harald er lige landet i min stue og jeg elsker den 🤩 levering var problemfri og service i top - kan klart anbefales!

January 8, 2025

Reply from Copenhagensofalab

dejligt at vide at en Harald er landet godt hjemme hos dig, og tak for anbefalingen:-)

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik vores to nye ”Harald” sofaer i…

Vi fik vores to nye ”Harald” sofaer i sidste uge, og vi er beyond glade! For det første ligner de ikke nogen sofaer vi har kunnet finde. Og der er ellers nok at vælge i mellem. For det andet er det endelig lykkes os at finde nogle sofaer, det er polstret så godt at vi rent faktisk tror på, at de vil kunne holde de næste 10 år. For det tredje har vi aldrig før prøvet at bestille en sofa – og få den leveret 12 dage efter. Og for det fjerde, så er det bare en fed oplevelse at købe sofaer af hende, der selv har designet dem - og som ved, præcis hvordan de bygget. En helt igennem go’ oplevelse og to VIRKELIG gode sofaer!

December 3, 2024

Reply from Copenhagensofalab

Tak for den virkelig fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på:-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske sofaer virkelig god…

Fantastiske sofaer virkelig god kvalitet og god service dejligt man bare booker en tid i jeres showroom hvor der så er tid til kunden 👌👍 jeg er yderst tilfreds. Vh.T

October 15, 2024

Reply from Copenhagensofalab

Tak for beskeden, dejligt at høre:-) håber din sofa passer godt der hjemme

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse med Copenhagen Sofa…

Super god oplevelse med Copenhagen Sofa Lab. Levering til døren og til tiden.
Kvaliteten af sofaen er over forventet.
Stor anbefaling herfra.

October 15, 2024

Reply from Copenhagensofalab

Mange tak for den fine besked:-)

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god service og kvalitet

Utrolig god service og kvalitet. Sofaen kom som aftalt og kvaliteten var over forventning. God rådgivning op til bestilling

October 14, 2024

Reply from Copenhagensofalab

Ej hvor er vi glade for de søde ord:-)

Rated 5 out of 5 stars

Smukt design, god kvalitet og god pris

Er super glad for vores nye sofa. Vi havde ledt længe efter en modulsofa med ekstra siddemål, i et smukt design og det fandt vi hos Copenhagen Sofa Lab. Der var virkelig mange valgmuligheder ift. stof og det var nemt at vælge efter vi havde nogle forskellige stofprøver med hjem. Det virker til at være virkelig god kvalitet til en pris, der er til at betale. Vi har nu også har købt bord og gardiner.

June 19, 2024

Reply from Copenhagensofalab

Vi er glade for i syntes om vores produkter, en fornøjelse at handle med jer:-)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fornyeligt købt en modulsofa hos Copenhagen Sofa Lab, og det er et af mine bedste køb. Den lever helt op til mine forventninger og mere til. Jeg har været forbi deres showroom, og er blevet mødt af søde og velkvalificerede medarbejdere. Det er rart at kunne se sofaerne og prøve dem, og snakke med en medarbejder om de mange muligheder der er inden køb.
Jeg valgte min favorit, og fik den leveret og samlet. Jeg har været meget tryg igennem hele forløbet.

September 9, 2024

Reply from Copenhagensofalab

Vi takker for du købte din sofa hos os og de fine ord, vi prøver virkelig på at yde den kundeservice som vi selv gerne vil have, når vi køber noget:-)

Take a closer look