De plaatsing van onze nieuwe vlaggenmast is bijzonder goed, vakkundig en plezierig verlopen. Twee keurige mannen van het bedrijf zijn met een aanhanger gekomen en hadden ALLES zelf bij zich, zelfs wat... See more
See what reviewers are saying
Product geleverd zoals afgesproken. Keurig op tijd en in prima conditie. De gebruiksaanwijzing t.a.v. het plaatsen even goed doorlezen. Bij de bouwmarkt de juiste betonsoort (constructiebeton) aanscha... See more
we wilden graag langskomen voor advies. Dat was geen probleem. We werden hartelijk ontvangen en konden alle vragen stellen die we wilden. Ook werd er duidelijke uitleg gegeven. Het plaatsen van onze m... See more
Company details
Written by the company
Cowi is al meer dan 23 jaar een betrouwbare leverancier van terreinverlichting voor bedrijven en particulieren. Denk aan paardenbak verlichting, sportveld verlichting, bouwterrein verlichting, oprit en veel meer. Er zijn veel mogelijkheden en oplossingen – van kant en klare lichtmast tot compleet op maat gemaakte plan. Omdat wij eigen voorraad hebben – levering is vaak binnen korte termijn al mogelijk. Uiteraard kunnen wij niet alleen leveren maar ook complete installatie van de terreinverlichting voor u regelen. Vlaggen- en baniermasten Ook hier bent u bij Cowi aan het juiste adres. Wij leveren vlaggen- en baniermasten en alle toebehoren. Omdat we zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze producten bieden wij 10 jaar garantie op alle vlaggenmasten. Houdt u van een uitgesproken stijl? Alle vlaggenmasten kunnen in ieder gewenste RAL kleur gespoten worden.
Contact info
Ten Catestraat17, 9403 AX, Assen, Netherlands
- 0512 361014
- info@cowi.nl
- cowi.nl
Een aanrader om heen te gaan.
Zelfs in de bouwvak vakantie was er de bereidheid om een vlaggenmast met toebehoren klaar te maken en konden we de mast zelf ophalen. Geven goed advies, bij je wensen. Een aanrader om heen te gaan.
Netjes geholpen
Netjes geholpen, vriendelijke mevrouw aan de telefoon. En ook snel geleverd.
Goede producten en prima ondersteuning.
Lichtmasten en vlaggenmast eerst kunnen bekijken in Assen. Tevens uitleg gehad van de producten. Heb de plaatsing zelf gedaan en dat is prima te doen met de uitleg van Cowi. Ook op vragen na levering werd snel op gereageerd.
Zeer tweeverdieners
Komen afspraken zorgvuldig na en product is precies zoals omschreven
goede service en een goed product
Duidelijke website, snelle levering en een behulpzame chauffeur!
De mast is ook mooi.
Volgens afspraak
Prima telefonisch contact.
Vragen worden snel telefonisch…
Vragen worden snel telefonisch beantwoord. Goede informatie omtrent wanneer geleverd en die klopte ook.
Hele duidelijke uitleg en mooi op tijd…
Hele duidelijke uitleg en mooi op tijd alles geleverd aan huis.
Nogmaals bedankt
De vlaggenmast is keurig afgeleverd…
De vlaggenmast is keurig afgeleverd door een vriendelijk meneer. Een paar dagen later wilde beginnen met plaatsen van de mast dit wilde ik samen doen met mijn kleindochter. Maar bij het open van de doos was incompleet wij misten de bijbehorende moeren en ringen. Tegenvaller voor mijn kleindochter mijn. Toen Cowie gebeld, hadden het druk vertelde een mevrouw door de TT in Assen. Maar de volgende werden ze afgeleverd door de koeriersdienst.
Samen met elkaar toch de voet gestort voor de mast.
Onze tweede mast die we bij Cowi…
Onze tweede mast die we bij Cowi aangeschaft hebben. Service en kwaliteit is gewoon goed. Lijn is netjes weg gewerkt in de mast.
Goedkoopste vlaggenmast leverancier van…
Goedkoopste vlaggenmast leverancier van Nederland.
Goede kwaliteit
Vriendelijke mensen
Prima materiaal
Prima materiaal, we zijn er heel blij mee. een degelijke mast en een profesionele levering.
Snelle levering ondaks voorraad…
Snelle levering ondaks voorraad problemen
Lichtmasten voor paardenbak
Lichtmasten besteld voor zowel de rijbak als voor de paddock.
Goede en snelle levering en kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs.
Een top ervaring!
Een heel snelle reactie op mijn vraag, een prima advies en daarna heel snel opgepakt en prachtig uitgevoerd tegen een alleszins redelijk tarief.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.