Cowmit Reviews 57

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lekkere Natuurlijke protein Repen! Super lekkere smaken! Ik vind ze alle 3 echt geweldig Je proeft dat ze natuurlijk zijn en niet zo kunstmatig zoals veel andere eiwitrepen. Ik heb ondertussen alv... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Het gras is groener aan de overkant, niet voor Cowmit. Pionier op de markt met een echte voedzame proteïne reep. En direct al een aantal lekkere smaken . Top product !

Company details

Written by the company

Cowmit ontwikkelt whole-food eiwitrepen op basis van 100% grasgevoerde runder-eiwitten, vetten en collageen zonder soja, zaadolie, E-nummers of ultrabewerkte ingrediënten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Lekkere Natuurlijke protein Repen

Ik heb ondertussen alvast mijn volgende bestelling geplaatst. Zeker een aanrader!

April 14, 2026

Top producten

Top producten! Heerlijke smaken en geven een verzadigd gevoel daarnaast geen last van mijn darmen waar ik dat wel hebt bij de traditionele eiwitrepen.

Zal het iedereen aanbevelen.

March 30, 2026

Absolute aanrader!

Na een lange werkdag heb ik een klein ritueel waar ik echt naar uitkijk: in de auto, onderweg naar huis, geniet ik van mijn favoriete eiwitrepen. Het is zo’n simpel moment, maar het voelt telkens als een welverdiende beloning.

Wat deze repen voor mij zo bijzonder maakt, is niet alleen de smaak – die is echt verrassend lekker en allesbehalve kunstmatig – maar vooral het feit dat ze gemaakt zijn van echte, herkenbare ingrediënten. Geen bewerkte rommel, maar echte voeding waar je je goed bij voelt. Dat geeft toch een extra geruststelling terwijl je ervan geniet.

Elke hap voelt een beetje als comfort food, maar dan zonder schuldgevoel. Het is voedzaam, lekker én geeft me net dat extra energieboostje om mijn dag goed af te sluiten.

Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een smakelijke en (h)eerlijke snack. Voor mij zijn ze ondertussen een vast onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden. Dankjewel voor dit mooie product!

March 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk, voedzaam en niet ultra-bewerkt

Ik ben echt dol op Cowmit. Het is supermakkelijk om te bestellen & de levering is altijd snel.

Mijn absolute favoriet is de bessen reep — die is zóóó lekker. Ik kijk nu al uit naar nieuwe smaken — misschien ooit een ananas reep? 🍍😋

Wat ik echt belangrijk vind, is dat het niet ultra-bewerkt is. Je gaat naar de sportschool en eet daarna iets dat vol bewerkte rommel zit. Dat voelt bijna even tegenstrijdig als daarna een sigaretje roken 🫣

Ik gebruik het als snack na mijn workout of als vervanging van mijn lunch als ik geen tijd heb, en daarvoor werkt het echt uitstekend. Absoluut een aanrader.

March 13, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Deze reep geeft je lichaam echte nutriënten waar je lichaam op hoopt!

Ik was werkelijk enthousiast over de bite en smaak van de repen. Uiteraard is de keuze gemaakt vanwege de natuurlijke ingrediënten en het vermijden van overtollige smaak-geur-en kleurstoffen en/.of conserveermiddelen etc.
Zelfs mijn pendel - beetje zweverig - gaf een energieveld aan (= levend voedsel), terwijl tot nu toe alle andere repen aangaven geen energieveld (= dood voedsel) te zijn.

March 25, 2026

Wat een heerlijke repen

Wat een heerlijke repen!
Ik kijk er elke dag naar uit om een reep te pakken.
Ze zijn super lekker, vullen heel goed, voelen goed voor je lichaam en hebben geweldige ingrediënten! Wij zijn mega fan! Precies wat we zochten, gezonde eiwitrepen zonder troep!

March 23, 2026

Perfect

Perfect voor als je geen tijd of geen zin hebt om in de ochtend wat te eten voor je werk. Heerlijk om in de auto toch aan je eiwitten te komen zonder dat je chemisch voedsel binnen krijgt!

March 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Deze repen zijn niet alleen heel erg…

Deze repen zijn niet alleen heel erg lekker, helaas eigenlijk... want daardoor wilde iedereen er elke dag eentje, en was de verpakking snel op....
De repen zijn geen "hap-slik-weg" repen, en voldoen voor een hele middag

March 22, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Net mijn tweede bestelling van Cowmit…

Net mijn tweede bestelling van Cowmit repen geplaatst en dat zegt eigenlijk al genoeg!

Na de eerste keer was ik al enthousiast over de smaak en kwaliteit, maar nu ben ik helemaal overtuigd. Ze zijn lekker, goed vullend en ideaal als snelle en verantwoorde snack.

Blij dat ik ze ontdekt heb !

March 20, 2026

Super goede repen

Super goede repen
Juist wat je nodig hebt 👌
Ik neem een smorgens of voor en training als ik honger heb .
Goede smaak plus je merkt direct dat je qualiteit aan het eten bent... aanrader!

March 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ongelofelijk lekker én gezond! (Carnivore diet)

Als carnivoortjes kopen wij enkel producten met zuivere ingrediënten en dus geen over-processed food. Deze repen zijn de enige repen op de markt die én lekker, én vullend én gezond zijn. We hebben net weer twee dozen besteld, wij zijn fan! Levering is altijd snel, dozen netjes en goed verpakt. Geen enkele negatieve opmerking hier!

March 18, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look